Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Kedden érkezik a telekomtól a P8, amit már nagyon várok. Galaxy S3-ról váltok. Először egy leárazott Galaxy S6 32gb volt a kiszemelt, de mivel a 157 ezres telekom akcióban csak két darab maradt (Zalaegerszeg, Kecskemét), amit kizárólag csak személyesen lehetett volna átvenni, így lemondtam róla.
Mivel ezidáig mindig Superamoled kijelzős telefonom volt (Samsung Wave1, Samsung Galaxy Splusz, Galaxy S3), így alapelvárás volt számomra, hogy a lehető legjobb kijelzővel bíró alternatívát találjam meg.
Sok tesztet (yourube, mobilaréna) elolvastam/megnéztem, és ezek alapján ár/érték arányban a P8 mellett dönöttem. Olvastam, hogy a kijelző nem rossz, de csodát nem kell tőle várni, így lelkileg már felkészültem erre. Viszont számos pozitív dolgot hallottam róla.
Lenne néhány kérdésem:
1, ha garanciára kerülne a sor, hogy történik a Huawei esetében (samsung nagyon korrekt volt ezen a téren)
2, ha garancia időn kívül megy tönkre az aksi, akkor azt kb milyen árban, vagy milyen könnyen lehet cserélni
3, a touchfólia mennyire jó? Megéri beszerezni annak, aki mindig is óckodott a képernyős menü gomboktól? Vagy ez csak egy alternatív lehetőség, ami nem tökéletes, de legalább van?
4, megkapja-e a 6.0-ás android frissítést? (valahol olvastam már, hogy '16 januárjában várható)
5, jelenleg melyik a legfrissebb, és mennyire bugmentes? (ezt is valahol olvastam - lehet javítva lett már -, hogy akkuidővel vannak gondok)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.
- Jövedelem
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest