Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Kedden érkezik a telekomtól a P8, amit már nagyon várok. Galaxy S3-ról váltok. Először egy leárazott Galaxy S6 32gb volt a kiszemelt, de mivel a 157 ezres telekom akcióban csak két darab maradt (Zalaegerszeg, Kecskemét), amit kizárólag csak személyesen lehetett volna átvenni, így lemondtam róla.
Mivel ezidáig mindig Superamoled kijelzős telefonom volt (Samsung Wave1, Samsung Galaxy Splusz, Galaxy S3), így alapelvárás volt számomra, hogy a lehető legjobb kijelzővel bíró alternatívát találjam meg.
Sok tesztet (yourube, mobilaréna) elolvastam/megnéztem, és ezek alapján ár/érték arányban a P8 mellett dönöttem. Olvastam, hogy a kijelző nem rossz, de csodát nem kell tőle várni, így lelkileg már felkészültem erre. Viszont számos pozitív dolgot hallottam róla.
Lenne néhány kérdésem:
1, ha garanciára kerülne a sor, hogy történik a Huawei esetében (samsung nagyon korrekt volt ezen a téren)
2, ha garancia időn kívül megy tönkre az aksi, akkor azt kb milyen árban, vagy milyen könnyen lehet cserélni
3, a touchfólia mennyire jó? Megéri beszerezni annak, aki mindig is óckodott a képernyős menü gomboktól? Vagy ez csak egy alternatív lehetőség, ami nem tökéletes, de legalább van?
4, megkapja-e a 6.0-ás android frissítést? (valahol olvastam már, hogy '16 januárjában várható)
5, jelenleg melyik a legfrissebb, és mennyire bugmentes? (ezt is valahol olvastam - lehet javítva lett már -, hogy akkuidővel vannak gondok)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bitcoin topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest