- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Nem lehet! Elég fosch ezen a téren a készülék!
Én tegnap újra húztam a szoftvert, UK B132 ment fel, majd OTA B200. Google fotó jól működöt...
Nyomtam resetet, utána a kocsog G foto megint sz@rakodott. NA mondom állj (!), feltoltam a B317-et, na az frissítés végén meg "failure" lett...
Kezd tele lenni a hócipőm, hogy nem lehet normálisan flashelni a romot a készülékre.... -
szakisoft
csendes újonc
Nekem is sokkal jobban bírta a 6-os, a rendszer is mintha gördülékenyebb lett volna, de volt vele 2 apró gondom. Egy egészen kicsivel halkabb volt a beszélgetés hangereje. Mivel elég gyakran zajos helyen dolgozom, ez nagyon fontos tétel. A másik gondom, hogy nem működött e hívásrögzítésre használt alkalmazásom (ACR), ami megint csak csak fontos. A fejlesztő szerint a huawei nem nyújt hozzá támogatást... Remélem ez utóbbi változni fog a véglegesben, mert a végén még telefon csere lesz.
-
bexinho23
őstag
Igen, amikor bekapcsolom a kijelzőt, azonnal megjönnek. De addig nem. v5-ben ugyanezen beállításokkal mindig időben csippant. Itt valamiért nem.
(#5043) Szabcsizz
Kár. Bár az S3-ban talán 2x használtam 3 év alatt. De most szükségét éreztem volna... Rootolt készülékeken megoldható XDA-s leírás alapján, de Galaxy rootolás után nem igazán vágnék itt ebbe (kommentszórványokból úgy rémlik, nem egy 2 kattintásos, biztonságos folyamat).Még egy kérdés:
A zárképernyőn lévő képek frissítését hol tudom elvégezni? A v5-ben volt a (talán) beállításokban (?) egy menüpont, ahol ezt el lehetett végezni, de itt sehol sem találok erre utaló opciót. -
Promi
aktív tag
Mikor ki jött a B317 akkor még azt hittük, hogy ez lesz a finál. Később derült derült ki, hogy még nem a végleges.
Engem az zavar a 6.0-ba a legjobban, hogy ha összedugom a géppel, akkor nem tudom kiválasztani az usb -s csatlakozási módot. Ki hagyták belőle, de a B200 -ba benne van.
-
nemesg86
tag
Belső memóriából is lehet. Felmásolod a gyökérbe a kicsomagolt dload mappát, telefon kikapcs, hangerő fel + hangerő le + bekapcs gomb és már frissül is. De előtte csinálj mentést amiről szeretnél és telepítés után wipe. (én előtte is szoktam, de akkor csak utána másold fel a frissítést)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest