- A HMD visszalép az USA piacáról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Szerencsétlenek meddig várjanak még? Mikor kész Android 6-os verziók vannak már..vagy azt mind tesztnek szánják? És majd itt a B39x valahanyas lesz majd egy kész Android 6 amit hivatalosan is kiadnak B200-ra OTA-n? ...
Az mondjuk jó lenne mert akkor csak B170+Vendor majd OTA B200 és végül aki akar, OTA B valami (Android 6)
Mondjuk így korrekt lenne.. -
NandorHUN
addikt
Egyébként frissítések utáni sírást sose értettem. Utoljára Lolipop volt az a hivatalos frissítés amit vártam, azóta inkább megy az egy lépést előre 2 lépést hátra taktika, és ezekkel az új verziókkal is inkább csak biztonsági réseket foltozgatnak.
Egy valamirevaló C-ROM vagy Xposed + Gravity box mellett meg nem tudom mi az amit egy frissítés hoz és ne lehetett volna már korábban megcsinálni a telefonnal, szerintem ezek minden frissítésnél többet érnek. Ha meg az UI tetszik akkor ott van pl a Nova (nem rég kerültek bele a Android N-es UI újítások. -
Anonymus95
senior tag
Biztos vagyok benne, hogy valamelyik már hivatalos. Elvileg a B370 is az. Csak szeretném bekavart az hogy már jó korán, még a P8 lite előtt megkaptuk a 6-ost, csak a sok hiba miatt jött a rollback. Aztán azokat kijavítgatták stb és kiadták a B370-etajd azóta B380,B382,B384,B390,B391
Már ilyenek is vannak, csak nem így sorba jön OTA-n..jelenleg azt tudjuk, hogy aki B382-ön állt, az tnap este óta B390-et kap.
Most jelenleg rengeteg kérdés van amit nem értünk, de az biztos hogy ilyen gondjaink nincsenek. Az akku idő még javult is -
Anonymus95
senior tag
Mókolásra semmi szükség.
És ez hivatalos 6.0
Nem T-s romot kell feltenni.
Felrakhatod a B370-et például..Hidd el..nem zabál jobban. Vagy ha igen, akkor nincs jól beállítva a készülék.
És sztem ráférne a sok próbálgatás véget egy frissítési kört csinálni. Factory reset, B170+ Vendor+OTA B200 és felrakni a B370-et. És akkor biztos jó lesz a jövőben is. -
Bkrisz9
őstag
Nálam kibontásnál felajánlotta trésre is hónapokkal ezelőtt. Egyébként ahogy látod annyi ROM van, annyi frissítés, hogy eligazodni sem lehet rajta tehát mindent csinálnak csak nem leszarnak minket. Szimplán egy SD kártyára másolás az egész és adatvesztés nélkül 2 gombnyomás frissíteni. Nem értem sose azokat az embereket akik úgy várják az OTA-t mint a megváltót.
-
-
-
mukurisho
tag
Én semmire nem jelentkeztem, tegnap viszont újra gyalultam a telot.
B300 -> B170(custom mappa is) -> B200 majd B321 jött HiCare-en keresztül.Amivel nincs bajom, mert egyelőre teszi a dolgát.
Egy random háttér eltűnésen kívül, illetve, hogy a laptop még mindig GRACE-t ír ki, más bajom nincs vele. -
NandorHUN
addikt
Rendben, de itt nem jelentkezni kell vagy vállalni, hanem ahogy észrevettem teljesen random néhány telefonra frissítenek, néhányra meg nem. Te ebből nem vállalsz semmit.
Utána meg a "tesztelés részét" úgy képzelik, hogy ha valami még se működik akkor a frissített telefon tulajdonosok lesznek olyan kedvesek, hogy szólnak és mennek háborogni Huaweinek, hogy nem tudják használni a készüléküket?Ennek nagyon nem így kéne működnie. Ennél még a főzött ROMok készítőinek is több tartásuk van.
-
miresz
veterán
Hát nálam mikor megvettem,lefrissített rögtön b200-ra. De néha meg,meg akad az animáció,bugos a telefonkönyv,és random módon a fényképező is befagy. Nálam ez egy ilyen kategóriáú telefonnál nem elviselhető kategória. Megvárom a 6.0-át,ha nem változik megy a háztól. Hardverügyileg rendben van a készülék,de szoftveres fronton van még hová fejlődni.
-
migabi24
nagyúr
Ez tökéletes, nem takarja se a hangszórót se a gombokat, és nem esik le menetközbe, nagyon erős a tappancsa, de vigyázat mert hamisítják, gsm boltokba van kínai másolat, csak hivatalos helyről vedd, ez előtt évente vettem a kínai szarokat, ez 3 éve megvan nem is tervezem a cserét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest