- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
kmóricka #3808 üzenetére
Ez jónak tűnik, bár tájkép rögzítésére méretéből adódóan kevésbé alkalmas. Viszont árban megfelelő.
A webshopos kép elég kis felbontású. Típusneve van esetleg? Mert akkor rákeresnék neten.Amúgy mennyire jó az anyagminőség? Nincs meg az az érzés, hogy mindjárt eltörik? Fix állású az "állvány", vagy mozdítható?
(#3809) feloman
Köszi, elég masszívnak tűnik. De 10ezret sajnálnék rá. Ha esetleg 80-100cm magas állvány lenne, elgondolkodnék rajta.
-
Akos_h
tag
válasz
kmóricka #3687 üzenetére
Nem party fotó kell, hanem a személyzet munkáját fotózni, ezért a tölem pár méterre lévő ebereket kell lefotózni úgy hogy éles legyen a kép, de ez nem jön össze. Álványt nem tudok használni, mert nem beállított képek készülnek de a kezem sem remeg mert pl fényfestésnél is éles képeket tudok csinálni.
Kollégám Note 4-ese viszont olyan képeket csinál mintha világosban álványról lőné pedig csak kapásból lövöldöz.
Ráadásul nappal szépen és gyorsan készülnek a képek, de sötétben sokáig tart amíg ellövi. -
Szabcsizz
őstag
válasz
kmóricka #3630 üzenetére
Szia!Ha jól emlékszem a G8 topikban pont te csináltál nekem képeket a telefonról,hogy arany színű e,vagy csak látszat.Most próbálok én segíteni.
Nálam is jelentkezett ez a play szolgáltatások energia zabálása.Én úgy oldottam meg,hogy mindenféle előre telepített Google dolgot tiltottam,és a play szolgáltatások adatait töröltem.Azóta meg se jelenik sehol,és sokkal jobban bírja a telefon szuflával.Remélem ez megoldja a problémát.🙌
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest