- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
Igen fontos a fotós képesség, és nagyobb tárhelye is lenne.... Igazából nagyon tetszik a honor, és nagyon jó hogy a ház összes távirányítóját rá tudtam programozni, ez a funkció sajna nincs a p8-ban, valamint tökéletesen meg is vagyok vele elégedve. De még nem próbáltam a p8-at. Valamint nem tudom hogy ugyanúgy kezeli-e a két simet mint a honor mert ezen akkor is kicsörög a másik sim amikor a másikon beszélek.
Ja a fotók kézben tartva készültek
-
-
-
törölt tag
Pont ezért esett P8-ra a választásom, mert az ár-érték arányát jónak tartom. Fontos szempont volt a jó fotós képesség és itt ezt megkapom. Nagyon szemeztem a G4-el is, de egyszerűen nem tuom magam rávenni, hogy ennyit kiadjak érte. Az S6 kieseik nálam alapból az sd card hiánya miatt.
Végre sikerült élőben kiprónálnom, de vegyesek az érzések. Maga a készülék nagyon profi minőségű, jó kézbe venni nekem kicsit szokatan volt a mérete, de egyáltalán nem volt kényelmetlen. Viszont ha több mindent megnyitottam és visszaléptem a keződoldalra akkor 2-3 mp gondolkodás után újrtatöltötte...
Nagyjából minden pörgött, de néha azért "akadt". Remélme, hogy ez csak a MM-es bemutató készülék nyűgje lehetett. Valami P8 demo alkalmazás rá volt töltve, de nem tudtam törölni. -
djbelo
senior tag
Nekem is szolgáltató független! De én addig biztos nem rakok rá semmilyen romot amíg a teló nem ajánlja fel!A P6-nál már megjártam, nem akarom ezt szétbuherálni! A Huawei (legalábbis a P6) nem szereti a sok romolgatást!De igazából minden úgy működik ahogy kell, eszem ágában sincs hozzá nyúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest