Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barmar
aktív tag
Megfejtettem az onkenyes fenyero allitgatas forrasat. Az energiatakarekos akku sema csinalja. Ha teljesitmenycentrikusra allitom akkor nem tekeri le a fenyerot a bongeszonel.
-
barmar
aktív tag
Az bosszant meg az emui-ban, hogy onkenyesen allitgatja a fenyerot. Kameranal maxra tekeri, chromnal lejjebb veszi.. Miert?? Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
barmar
aktív tag
válasz nemesg86 #5059 üzenetére
Nekem sokkal jobb a keszenleti uzemidom mint b200-on. Ejszaka 8ora alatt 2%-ot merul azzokkal a vedett alkalmazasokkal amik b200-on is voltak csak ott kb 8%-ot merult. Igy hogy a nevjegy gond is megoldodott semmi bajom a v6-al. Nemtudom min mulik h valakinek rossz, valakinek jo...
[ Szerkesztve ]
-
barmar
aktív tag
válasz nemesg86 #5055 üzenetére
Sikerult beallitani, egyedi rendezes alatt az google fiok kivalasztasa utan mindenhonnan ki kell szedni a pipat, csak a my contact kell h maradjon. Igy nem kell torolni de csak a telszamokat latni. Nekem amugy egyelore semmi bajom a v6-al, sot jobbnak is erzem. Sebessegben es akkuban is.
-
barmar
aktív tag
Tudtok valamit esetleg a nevjegy megjelenitesre v6-on hogy csak a telszammal rendelkezoket jelenitse meg? Koszi
-
barmar
aktív tag
6.0-an hol lehet beallitani hogy csak azokat a kontaktokat mutassa a nevjegyzek amikhez telefon szamok is tartoznak? Nem talalom es van 2000 kontaktom igy ami kicsit idegesito.. koszi
-
barmar
aktív tag
Milyen bugok vannak a 6.0-ban? Miért nem ajánlott feltenni?
-
barmar
aktív tag
akkor azt mondjátok hogy nem érdemes frissíteni b317-re? több baja van mint előnye? amúgy az mindegy hogy spanyolt, németet vagy akármilyet telepítek?
-
barmar
aktív tag
Olvasom, hogy email szinkronizálási problémák vannak. A Gmail nem tud push-t ha ki van kapcsolva a kijelző? Illetve azzal nem lehet valamit csinálni hogy a kamera app ne tekerje fel maxra a fenyerot az app inditasakor?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
barmar
aktív tag
érdemes egyáltalán frissíteni vagy jó a b170? ez nem frissul b200-ra sem ota-n igaz?
köszönöm a segítséget! -
barmar
aktív tag
ja és nincs meg valakinek felhőben a 6.0? eszméletlen lassan töltődik le a hivatalos oldalról.
köszi! -
barmar
aktív tag
sziasztok!
vettem egy ilyen készüléket, gra-l09c900b170-es rom van rajta. erre simán meget fel 3gombossal a 6.0? muszáj sd kártya, a telefonra ha felmásolom az nem jó?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest