- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataman
aktív tag
válasz
ataman #13854 üzenetére
Telekom P8 kikódolásom eredménye:
1. kódkérés 1414-en: ~2017.11.03
2. kódkérés 1414-en: 2017.12.06
3. "panasz" Telekom email-en: 2017.12.12Mindegyik kérésemre az üzenet a szokásos volt: "Függetlenítési igényét megkaptuk, a készülék gyártójával felvettük a kapcsolatot. A feloldó kód kiküldése hosszabb időt vesz igénybe, ezért türelmét kéjük!"
Kód megérkezése: 2017.12.16
-
Anonymus95
senior tag
válasz
ataman #13771 üzenetére
Próbáltál egy újabb resetet nyomni recoveryből? Illetve cache resetet.
Újra feltenni a ROM-ot és megpróbálni így.
Ha nem, akkor a wifi nélkül megpróbálni tovább lépni, ha egyik sem válik be, akkor feltenni egy B300-at, majd B170+Custom, majd hagyni frissül B200-ra és ha akarsz utána tovább mehetsz. De a lényeg hogy megpróbálni így elindítani. Hátha sikerül. -
Grecky
senior tag
válasz
ataman #12447 üzenetére
Szívesen!
Annyi kiegészítést fűznék hozzá, hogy a B394-től kezdve 4.0.3 az EMUI verzió, a következő javításokkal (changelog):
"Ez a frissítés új funkciókat hoz egyes alkalmazásokba, mint az E-mail, Naptár és Jegyzetek, és optimalizálja a Témák ikonját. [Újdonságok] Új funkció az e-mailek priorizálására. Több év az öröknaptárban. Helyi naptár és globális ünnepnapok a Naptárban. Új funkció a névjegyek hozzáadására és megosztására QR kóddal. Új funkció a jegyzetek megosztására szövegként, képként e-mailben a Jegyzetek alól. [Optimalizációk] Optimalizált e-mail bejelentkezés a paraméterek automatikus beállításával. Optimalizált Témák ikon a rendszerhez való jobb igazodáshoz. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel. [Frissítés megjegyzések] 1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 2. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért."Plusz bekerült a szemkímélő mód, ami csökkenti a kékfény kibocsátását a kijelzőnek.
-
virkir
veterán
válasz
ataman #11019 üzenetére
Ok tehát elvileg mennie kéne.
Nade pl hol lehet/lehetett témát állítani?
Mert mint írtam a beállításoknál csak bekapcsolni lehet a a smart tokot, vagy csak én nem találom a lehetőségeket.
Az még furcsa, hogy a kesztyű mód nélkül a tok üvegén keresztül nem is érzékel a kijelző. -
szemesi69
addikt
válasz
ataman #10892 üzenetére
Ez így jól hangzik "Ha Telekomos ROM van a telódon, érdemes függetlenre áttérned. Jobbak, mert sűrűbben vannak frissítések így a biztonsági- és hibajavítások is megvannak.", oké rendben, de mi helyzet a garanciával ez esetben, mert a TMX, nem az ügyfélbarát módszereiről híres, személyes tapasztalat. Garanciális javítás idejére, vissza kell tenni az eredetit? Mert szoftveres beavatkozás miatt is megvonhatják a garanciát.
Jelenlegi friss ismereteim szerint csak az OTA, vagy PC-én keresztüli frissítés hivatalosan elfogadott, ha már lecserélek egy telekomos romot függetlenre, abba beleköthet a szerviz.
Eddig samsung telefonjaim voltak és ott így működik Jelenleg még szállítás alatt van a P8, ezért érdeklődöm, mikor mire számíthatokMost egy P8 LITE van nekem a P8 ajándék lesz a családba, én fogom karbantartani, de a fenti kérdéssel kapcsolatban, még nem láttam infót.
-
Exelsior24
aktív tag
Hát én például innen néztem, igaz ez az oldal német és angol nyelven van, de a beta, stable, leaked szavakat nem nehéz lefordítani. [P8 Firmwarek]
Szóval itt amelyiknél az van írva hogy stable = stabil verzió azok a hivatalosak, a beta = béta verziók a tesztelői és kiadás előtti változatok általában, a B380 és B390-esnél pedig leak-et ír, ami kiszivárgott verziót jelent, szóval hivatalosan ezek se voltak kiadva, csak valaki kutakodott, rájuk akadt és felrakta őket, innen gondolom, hogy előbb utóbb a B390-nek is lesz egy hivatalos stabil verziója majd, ami biztos vagyok benne, hogy jönni fog OTA-n akinek B382 van fent.
-
theo_76
aktív tag
igen az... de érdekes, mert most az oldalon találtam egy másik linket, és az 1.6Gb, ellenben az xda-s 260Megájával szembe, és a kicsomagolt app meg már csak 65 mega.
Egy másik kérdés... Chrome alatt másnak se jön be rendesen az xda? Betölti a lapot, majd mikor végez kiszürkül... Másik böngészővel tökéletes
-
törölt tag
Ja, elnézést, én voltam a bűnelkövető
Kicsit elszaladt velem a ló, bocsesz mindenkitől, de főként söncö kollégától.
Természetesen elfogadom a véleményed, ha neked úgy, akkor legyen úgy.
De légyszi-légyszi, tényleg ne puffogjuk már sokadszorra ugyanazt az ellenvéleményt, anélkül, hogy bármi újat mondanánk. Ez olyan, mint lilában szurkolni egy Fradi meccsenLehet, csak nem célravezető ...
-
ataman
aktív tag
B380 javítások, újdonságok:
+ Felhasználó váltás (User mode)
+ Hálózati sebesség megjelenítése+ Szöveges üzenetek továbbítása 4G hálózaton javítva lett.
+ Készenléti üzenetkijelzés javítása.
+ A felhasználói felület hibás kijelzéseinek javítása+ Google biztonsági javítás frissítése
-
stnorcy
aktív tag
Szia.
De leszedtem és fel is telepítettem a telóra az appot. "Quickshortcutmaker"
Legalább 15 ször néztem végig de nem találtam benne sehol, még ugy sem hogy a progi keresőjébe írtam bele.
Telekomos B323 van a telómon. Lehet hogy nincs benne alapból?
Vagy én vagyok csak ilyen vaksi hogy nem látom! -
söncö
tag
Nem szeretnék szőrszál hasogató lenni. De az összefoglaló kerek perec azt írja ,hogy B321-re OTA, jeleztük ketten is ,hogy nincs. Akkor ha pediglen az itt elhangzottak alapjára épül akkor miért egy német fórum után íródik meg.
Tisztelet köszönet ,hogy van ez a fórum és hogy ennyi erőt fektetsz bele ,de akkor ne én legyek már a hülye mert azt állítom ami odavan írva. -
zzola
titán
Ez nekem szólt és/vagy mindenkinek?
Egyébként a B321-ben van még egy hiba, amit nem javítottak. Nekem úgy van beállítva a készülék, hogy képernyő feloldáskor rezegjen, ilyenkor hívásnál-ha felveszik-rezeg, illetve minden gombnyomásnál rezeg.
Ha indítom a tárcsázót és ütöm a számokat, akkor nem rezeg, ha kilépek, belépek, akkor már igen. Ha a feladatkezelőben bezárom, majd újraindítom, akkor megint nem rezeg etc.... -
zzola
titán
Ha a v6 rollback romra fel akarod tolni a b200-at, akkor a 3 gombos módszerrel nem indul el a rom flash, hanem gyakorlatilag bootloop-ba kerül a készülék, a boot animáció ismétlődik, míg el nem engeded a gombokat. Csak a recovery-t indító gombkombináció (hang fel + power) indítja el a rom telepítését.
(#5504) migabi24
Lehet finomítottak a kijelzőn, szerintem szebbek a színek és az ikonok is.
(#5523) ataman
Final v6 még nincsen, official linkről még nem érhető el a B321... -
Ferenczi Áko
addikt
Igen, arra gondolt ő is.. A lehúzható ikonok között van ez az ikon, programikonok között ne is keressétek.. Fogalmazásbeli gondok voltak, de szerintem egyre gondol mindenki
(#2692) theo_76 EBBEN a videóban nézd meg, az állapotsoron felül ott van a gmail ikonja, mint értesítő.. Erre gondoltam, hogy jópofa lett!
-
zzola
titán
Nehéz így elsőre megmondani! Én nem vagyok megelégedve a szoftveres vonallal! Lassulások, főképernyő lapozgatása közben akadozások, furcsán lassan induló appok stb. a problémám!
Pedig minden app a storebol-van - a fizetősök is - nincsen modding, nem játszom, még a gyári játékokat is töröltem!
Samsung TouchWiz rendszeréhez tudnám hasonlítani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest