- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
trobi28 #8942 üzenetére
S7,S7edge valljuk be hogy még mindig egy optimalizálatlan fostalicska. Én edgéről váltottam P9-re de megérte mondjuk inkább s7edge előtt kellett volna p8-on maradni így megmaradt volna az ember pénze... De szerintem egy P8lite is jobban van optimalizálva mint bármelyik samsung
-
atis1224
tag
válasz
trobi28 #8897 üzenetére
hali tegnap vólt alkalmam össze mérni a p8-és a p9 kameráját a haverom most hozta ki , közvetlenül egymás mellé raktuk őket és kint a szabadban olyan öt óra körül lőttünk egy két képet ,alap be állítások remegés mentes kéz ,szerintem a p8 szebb képeket készített még ő is meglepődött majd be mentünk a konyhába le oltott lámpa nélkül szinte már teljesen sötét volt és a gorenje tűzhej kijelzőjét fényképeztük , úgy átlagban pariban láttam a készült képeket ,viszont vaku kapcsolás után megint a p8 képe tűnt jobbnak ,ja és hozzá teszem nem vagyok fényképész buzi ,nagyon ritkán fényképezek , most is csak az össze hasonlítás végett , mert a haver is olvasta hogy a p8 milyen jó képeket lő
-
Grecky
senior tag
válasz
trobi28 #8873 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nyilván mindenkinek más igényei vannak, és más dolgok idegesítik.
Megmondom őszintén nemrég raktam újra a B370-et, és borzasztóan felcsesz, a 380 elszarta ezt. Majdnem teljesen biztos vagyok benne, h 370-en számomra megfelően ment (észrevettem volna, ha nem), viszont úgy látom, h nem lehet factory reset nélkül visszamenni.
Milyen rendszered van most? -
XM-L T6
tag
válasz
trobi28 #8744 üzenetére
Itt vettem. Először rosszat küldtek. Valami ismeretlen telefonhoz valót. Lefotóztam, írtam e-mailt és küldtek még egy csomagot amiben már a jó fólia volt. Korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest