-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attiba
tag
Igen, egy-két képen sántít valóban a fókusz. Talán az exponálás pillanatában bemozdulhatott a telefon, illetve az állvány is csak egy erős alsó kategóriás cucc. Több képet is próbáltam egy adott helyről lőni, két egyforma kép soha nem készült. Bízom benne, hogy az új 6.0-ás verzió javít ezeken a dolgokon.
De összességében jó képek születtek. -
Richie86
senior tag
Meg aztán plusz egy funkció "amire rá lehet szokni"
Szerintem ez a biztonság mizéria is túl van misztifikálva... Ki elől féltsem annyira az adataim? A családom előtt nem titkolózom, munkahelyen meg általában hordom magammal, de sosem láttam még senkit, aki az asztalához nyúlna másnak, még az asztalához sem, nem hogy a telefonjához...
-
Ferenczi Áko
addikt
Szia! Elfogultság nélkül próbálom összefoglalni amire kíváncsi vagy..:
- Kamera: Véleményem szerint nem közepes, hanem prémium kategória.. Sötétben az esti fotózáskor is megállja a helyét, és az előlapi kamera minősége sem mindennapi..
- Általános használat mellett nekem villámgyors, a multitask is pörgős, nem akad, nem fagy a telefon.. a 3 Gb ram mindenképpen plusz pont!
- Kijelző: Nagyon szép, élénk színek, tűéles vonalak, gyönyörű színek..
- Üzemidő: SIMÁN hozza az egy napot. Ha nagyon hajtom akkor nap végére töltőre dugom, de sokszor van rá példa, hogy a 2 napot is elviszi..
- Összeszerelése első rangú.
- Az anyaga.. Na itt nem tudok nyilatkozni, mert tokban tartom, de olvastam itt a fórumon, hogy a fém keret sérülékeny, én úgy vettem kéz alól, hogy 2 sarkán van egy apró, elhanyagolható ütődés..
- EMUI remek..
- Támogatottság: Én és pár fórumtárs megkapta a jogosultságot a 6.0 Android béta tesztelésére, szóval nemsokára jön a hivatalos..Szerintem itt sokan fogják osztani ezt a véleményt: Egy szó mint száz, örülök, hogy ilyen telefonom van, megvenném újra mert borzasztóan jó telefon, a kamera, a gyorsaság, a kijelző mind odateszi az élmezőnybe, nem hiába lett az év telefonja idén (Nem tudom melyik rendezvényen jelentették be)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest