Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Így van. A1 stock rendszer, Google gondoskodik a frissítésekről. Infraport.
P9: jobb kamera, megszokott rendszer.
Én már akkor lehet hogy egy Honor 9-et vennék, de ha az neked már nem fér bele, akkor Honor 8 vagy lehet az általad említett két telefon is. Pont múlthéten láttam a Mi A1-et, az is jó, de P9 is. Ezeket kell csak szemügyre venni.
Lehet a P8 esetében csinálnék egy újratelepítést. Lehet ez megoldja a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
Így kellene kinéznie:
2018. január 1.-i android biztonsági szint és 2018 január 11. kernel
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Ronam
addikt
-
Roppy
tag
Sziasztok!
Járom a hadak útját, de szó szerint..... Ugyebár leadtam a telót a szervizben, csereutalványt kaptam, öröm-boldogság (ekkor még), de utána jött a feketeleves... Tegnap elhajtottak a Telekomtól, mert anno lassan 2 éve használtan vettem a készüléket az egyik aukciós oldalról és NEM én vagyok az eredeti tulaj! Az imént telefonáltam a Telekom ügyfélszolgálatára, megértik a problémát, de sajnos így lehet eljárni, ezt mondta a hölgyemény (amúgy nagyok kedves és készséges volt). Tanácsolta, hogy menjek vissza egy T-pontba és kérjem ki az illető nevét és próbálkozzak az elérésével, viszont kérdem én, 2 éve az elérhetősége az emberkének, ha változott, akkor mit is tegyek.....WTF Másik tanács, kérdezzem meg a Huawei-t is, mert biztos volt már más is rajtam kívül ezzel a problémával........ Pfúúúúúú, undorító egy dolog ez, kezemben a TMX-es jegyzőkönyv az állásfoglalásról, de nem tudok vele mit kezdeni jelenleg! -
Grecky
senior tag
Nekem 2 nap alatt megcsinálták (pénteken leadtam hétfőn jött a mail, h kész), ha a helyszínen van hozzá alkatrészük, hamar kész lesz.
Számlát, garlevelet vidd magaddal, anélkül el se indulj.
Viszont elég sokat kell várni így a hét elején, 1-1.5 óra míg sorra kerülsz (csütörtök-péntek már nem vészes), sorszámot kell húznod.
Egyébként kedvesek, normálisak.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
szemesi69
addikt
Vidéki vagyok, én eddig mindig futárral küldtem, ha volt alkatrész 1 hét, max 1.5 hét volt, de mivel személyesen viszed be, gondolom jóval hamarabb kész lesz, de ott majd pontosan megmondják. Ha helyben javítják és nem küldik át a TMX-hez, gondolom hamar meglesz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
csipszikutya
senior tag
Próbáld meg, hátha nem fogják arra fogni, hogy Te okoztad. Saját érdekedben a "víz" vagy ahhoz kapcsolodó összes szót, hasonlatot kihagynám ha majd írod nekik az észlelt problémát. Saccold meg kb, hogy "5mm-s, körömnyi" stb.
Várjuk majd a fejleményeket!Egyébként még garis, szoval siess vele
-
Anonymus95
senior tag
Ki kell kapcsolni az admin jogot. Nyugodtan katt a gombra és deaktiváld. Akkor lehet törölni a frissítéseket. És lehet meríteni sem fog annyira.
Az is lehet, hogy a GServiceFix a play szolgáltatások deaktivált állapotában jobban rendbe tudja rakni..nem tudom. Én mindig deaktiválom, ha újrateszem a telefont, tehát én így futtattam le a GServiceFix appot. Nekem működött is, viszont a többiek, akik kipróbálták, azoknak meg nem segített..lehet megkellene próbálni így.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
A szokásost tudom ajánlani. Az a baj hogy play szolgáltatások is frissülget időnként..és lehet sikerül megcsinálnod, de pont jonegy frissítés és elrontja.. :/ ez egy tipp. Mondjuk azért nekem ritkábban kezd el rakoncátlankodni, de nekem sem tart örökké a jó élet. Van hogy egyszer csak megint csinálja...
(Ha töltőn van, nálam, B394-en folyamatosan ébren-mutat, de tőltő nélkül csak 1x ébred fel éjszaka. Éjfélkor lehet szerintem. Ebből meg arra következtetek, hogy a naptár widget miatt..de ma este megnézem)[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
Valami ébreszti a telefont.. mindent ki kell próbálni, hátha.
Wifi nélkül is ébren maradgat a telefon?
Mondjuk nekem most az éjszaka csak 1x ébredt fel, így az rendben volt. Viszont 3%-ot merült, amit a wifi okozott maga. Egyébként a cella volt első helyen, de azt nyilván repcsi módban lehet kiküszöbölni, annak meg nincs értelme. Nálam most minden frankó.
Tény, nem minden éjszaka megy töltő nélkül a telefon, néha csinálok csak egy ilyen tesztet/ellenőrzést, és van hogy ébren van és nem tudom miért, van hogy nem, mint most is. Mitől? Nem tudom.
Ha töltőn van, végig ébren van, akkor is, ha nincs internet elérés. .. ez mondjuk eddig nem volt..a B394-nél vettem észre. De valószínűleg ez csak jelzési hiba.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
Az ébrenlét valóban nem okés, viszont valami akkor is a lista elején lesz. Ha a play szerviz már nem merít annyira, akkor nyilván más lesz a lista élén..
Nálam is ugyan ez a helyzet, az android van első helyen, kb. ekkora százalékban.
Nekem most a cella és a wifi volt az első 2 helyen majd a képernyő. A szoftverben meg az android és a messenger.
Nyilván, ha nem használod a telefont akkor maga a rendszer fog mja csak fogyasztani a telefont magasszázalékkal jelezve..de ez rendben van. Akkor van gáz, ha tényleg használtad a telefont és ennek ellenére mutatja azt, hogy a szolgáltatások vagy az android rendszer fogyaszt.Az ébrenléthez javaslom hogy az alkalmazásoknál a messenger én belül, az akkumulátor résznél az ébrenlétet kapcsold ki, ha van olyan. Én most lefrissítettem a messengert a legújabbra és nincs ilyen, de úgy veszem észre, hogy amint kihúzom az előzményekből, magát az appot le állítja, de nem úgy rendesen, de valahogy még is, mert amikor megnyitom a messengert akkor mindig újra csatlakozik. Be van téve háttérben futtathatónak így az értesítéseket megkapom, de maga az app nem fut olyan mértékben a háttérben.
Szóval próbáld ki.
Ha nincs olyan opció, illetve nem segít, próbáld ki hogy leállítod egy-két napra, nézd meg. Lehet az a probléma. -
Anonymus95
senior tag
:/
Szívesen segítenék és megnézném személyesen, gyorsan átfutva minden beállítást, hogy megfelelő-e (már rutinból járva be a helyeket), de gondolom nem Debrecen környéki vagy. Maradna a Teamweaver féle távoli vezérléses módszer, de nem ragaszkodom hozzá. Nem mindenki szereti, ha távolról kurkásznak a magánterületén. Bár bennem semmi rossz szándék nincs, nem várom el, hogy ismeretlenül belemenjen valaki ilyenbe. A másik: Telefon-ra még nem próbáltam ilyen lehetőséget.Helymeghatározás funkciót próbáltad már kikapcsolni? Helymeghatározáson belül alul van egy menü gomb. Azon belül a wifi alapú keresés ki van kapcsolva?
A Google helyelőzmények is a helymeghatározásnál... ki van kapcsolva?
Wifi+ lehet érdemes megpróbálni kikapcsolni.
Szinkronizálásnál is érdemes kikapcsolgatni, ami nem kell. A Gmail, névjegyzek, naptár, chrome esetleg maradhat, amit használsz. Többit ki lehet kapcsolni.
Megpróbálhatod a Google play szerviz appnak az engedélyeit csapolgatni, bár nekem mellékhatásként a chrome böngészőm tetű lassúvá vált minden hálózaton..így nekem az nem vált használható opcióként. Nem volt türelmem egyesével próbálgatni az engedélyeket, hogy melyik okozza..elkezdtem, de nem volt türelmem végig nézni.
Google kereső app engedélyeit is megnézheted és esetleg vehetsz ki pár nem szükségest.
Illetve a helymeghatározásnál nekem lett egy helymegosztás is. Valami új funkció. Én azt is kikapcsoltam.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
Szia!
Nem sokkal a kérdezésed előtt, tettem közzé egy linket pont ezzel kapcsolatban. GServiceFix nevű alkalmazást letöltöd a play áruházból, telepíted, követed az utasításokat (ha nem egyértelmű: töltsd fel a telót, legyen is töltőre csatlakoztatva, indítsd el az appot és alul a gombbal indítsd el a folyamatot.
Itt mutatja a töltéssel kapcsolatos dolgokat.
Alul nyomd meg a gombot. Ha itt rendben van minden, akkor felül lépj 2-es fülre. kapcsold be a GPS-t, ha nincs és alul nézd meg a gombbal, hogy ez is rendben vane-. 3-as fül: internet elérés legyen.
Majd mehet tovább. Ekkor az alkalmazás dolgozik egy rövid ideig majd ha végzett indítsd újra a telefont. Nekem ez segített miután már hiába állítottam bármit is.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
Hát az fura, bár amelyikkel nem csatlakozott az az eredeti kábele volt amit adtak hozzá?
Mert ha nem, akkor lehet az a gond, hogy vannak olyan micro USB kábelek, amelyekből kispórolnak pár belső érpárt, így azok az érpárok amelyek az adatkommunikációt szolgálják hiányoznak, tölteni lehet ezekkel a kábelekkel, mert azok az érpárok benne vannak, de nincs benne az összes és emiatt csak töltésre használható.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
Ilyen USB-s csatlakozási gondot olvastam már külföldi fórumokon is, ennek a megoldása:
Megnyitod a tárcsázást, ahol hívni lehetne és bepötyögöd ezt: *#*#2846579#*#*
Ha ezt beírtad előjön egy belső menü aminek Project Menu a neve.
Itt rámész a legelsőre 1. Background Settings, ezen belül pedig a 2. USB Port Settings ebbe belemész.
Itt bejön a 3 féle opció, Google Mode, Manufacture Mode, Hisuite Mode.
Nekem alapból a Hisuite Mode-on van, ennél tutira működik a csatlakozás, ezt nézd meg mert lehet a tiéd átállítódott másikra. Állítsd át itt Hisuite Mode-ra és kattints a close-ra alul, ezután már jónak kell lennie.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
NandorHUN
addikt
Talán próbáld meg törölni a tanusítványokat beállításokon belül, töröld le az eredeti messengert, utána indítsd újra a készüléket.
Ha nagyon nem megy elvileg Titanium backup vagy Lucy Patcher is alá tudja írni az aplikációt és le tudja tiltani a frissitését google playen keresztül.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Anonymus95
senior tag
Akkor ott nálad van valami probléma..valamit nem csinálhatsz jól..:/ Az alkalmazások telepítése ismeretlen forrásból engedélyezve van? Biztos le van törölve a messenger a telódról? vagy nem módosítottál valamit a tanúsítványokban? vagy tényleg nem nagyon van ötletem, de valami nem okés..mert nekem ilyet csak akkor ír ki, ha azonos app eltérő aláírással akarok feltelepíteni..olyankor nem engedi, csak ha előbb letörlöm ami fent van.
-
Anonymus95
senior tag
Én nem állítottam semmit az appban.. feltelepítettem, kimásoltam a feltelepített app .app telepítőjét egy mappába (én TC-t használtam erre, de más alternatíva is jó) majd megnyitootam a ZipSigner-t és az első nagy gombra kattintva, kiválasztottam a telepítőt és lefutott..majd letöröltem az appot és felraktam ezt az újat.
3 alkalmazással már megcsináltam. A Messengert meg most megcsinálom akkor azt a 91.xxx verziót
[ Szerkesztve ]
-
sarszegi14
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest