- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
-
törölt tag
Kár, hogy nem lehet letiltani egyeseket. Először még jópofa volt, másodszorra lerágott csont, de sokadszorra végigolvasni ugyanazt a hülyeséget, telitűzdelve koholt baromságokkal, mint pl lassú, bugos szerverek, meg hasonlók, ROHADTUL DE KURVÁRA FELBASZ!
Légyszives, keresd meg a számodra megfelelő topikot, és ott oltsd a népet a baromságaiddal. Hálás lennék!
Köszönöm!szerk:
De hogy meg is indokoljam. De aztán légyszives, tényleg hagyj minket főni a saját levünkben, az ultragagyi supporttal rendelkező féltéglánkkal.háttértámogatás 0/100
Igen, azokat az EMUI-kat valószínűleg mi készítettük, írtuk saját magunknak, néger kisfiúk vérével, mert a Huawei csak azzal foglalkozik, hogy eladja a készüléket, utána együtt buliznak a haverokkal, a tőlünk kicsalt pénzzel.
A customer support hotline meg valószínű egy elhagyatott pincehelységben van bejegyezve, egy emelt díjas telefonra, ami csak a további pénzeket hozza.nem angol de a gugli számára is ismeretlen oldalakon
A B370 keresőszóra 12500 találat, ezek többsége angol, elérhető linkekkel.kicsomagolás/ másolás, telepítési hiba
Igen, ilyen is volt, utoljára a 90-es években, mikor kézzel kellett bepötyögnöm, hogy arj -x ...aztán elreppen a második közélvezetett szolgáló anyukájának megemlítése a gyártónak, majd már lassan megtanul repülni a telefon
Ezt meg már nem is kommentálom.Tudod, csak azt az egyet sajnálom, hogy nem lehet visszakeresni korábbi hozzászólásokra. Nagyon szivesen odadörgölnék az orrod alá néhányat.
Egyet azért megtaláltam (csak mert be volt idézve a nevem - sajna a z itunessel történő szívásom, mikor váltottunk 4S-ről 5S-re nem kereshető)Nem akarok tovább foglalkozni a témával. Sokadszorra lerágott csont. Légyszives hanyagold is errefelé.
Köszönöm -
törölt tag
Ismerem szifont, asszony nyúzta egy darabig.
Először, és pont azért, mert trendi, kapott egy S4-et, 64GB-vel. Szerette, nem is volt vele gond. Az S4 S5-re lett cserélve, rá két évre, a szolgáltatói szerződés lejártakor.
Na ott már problémássá vált a helyzet, nem részletezném, nem ez a topik, de apple ID, amiből volt 2db, plusz ugye ami készülékcserénél van, adatok átvitele az új készülékre, na az nem volt épp zökkenőmentes. Sőőt!
Még az itteni apple fórumba is írtam, azt hiszem ...
No, én droidoztam abban az időben, Note1 --> Note3 a la NFCÁtlag szifonos persze azt sem tudta mi az, abban az időben. Mutattam asszonynak. Nem szólt semmit. Rá fél évre lecseréltette a telót, droidra.
kapott valami egyszerűbbet, hagy szokja. Mára teljesen átállt. Nem én kértem, zokszó nélkül tovább vettem volna a szifont, ha igényli. De a 4S óta folyamatosan zuhan a minősége.
Ráadásul, én nem számolnék 4 évvel, még Apple esetében sem. Aki Applet vesz, nem fog 4 szériával lemaradni, az már nagyobb gáz, mintha Samsungra váltana -
törölt tag
Hát tudod ne sértődj meg, de aki Tőled kérdez, annak ajánld csak nyugodtan a szifont
Itt most nem személyesen Rád gondolok, hanem a szakirányú eladókra, úgy általában
Promi
Hol származott hátrányod abból, hogy nem volt számodra elégséges a "háttér update"?Amúgy, a Huaweii kiadta a frissítéseket. Ha nem adta volna ki, nem tudtál manuálisan ROM-ot cserélni, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem létezne rá.
Más kérdés, hogy a forgalmazók, és a branderek, nem tartottak rá igényt (nyilván fizetős a dolog) és talán lehet, hogy pont azért, mert nem érkezett kellő számú panasz a telefonokra.
Akkor most itt el kellene gondolkozni azon, hogy mi a rossz. Ha napi szinten érkeznek rá a patch-ok, vagy ha évente egyszer?Bkrisz9
Ja igen! Mindig csúcsmodellt vegyél, ha teheted. Illetve, ha választanod kell egy kicsit régebbi csúcsmodell, vagy újabb, de butított, akkor a régebbi csúcsmodellt vedd.
Nekünk amúgy van egy P8 Lite is. Nem lenne vele baj, ha működne rendesen. De sajna, nem csatlakozik a wifi hálózatra, és az akksija is felpúposodott.
Akksit cserélek benne, az ok, már úton van, de a wifivel nem lehet mit kezdeni, csak ha alaplapot cserélek benne.
Annyit meg nem ér, akkor marad mobilneten és kész
Ja, sajna mindkettő tipushiba. Nem nagy számban, de előfordulnak ezek a betegségek P8 Lite esetében. Mi megnyertük mindkettőt.
De az igaz, hogy P9 Lite esetében nem hallottam ilyesmiről, vagy egyáltalán bármiről.
Az a baj ezekkel, hogy elég nehéz rákeresni. Ha már megvan, hogy mi a gondja, akkor meg kapsz kismillió találatot. -
-
DJosef
őstag
Nem fenékig tejfel más márkánál sem a 6.0, de még a Nexus 6P-nél is vannak bug-ok: 6.0.1 (MMB29Q) - Bluetooth
6.0.1 (MMB29Q) - Mikrofon
6.0.1 (MMB29Q) - Kamera, pedig az stock droid.Olvass bele a Sony fórumba, nem egy hozzászólás kezdődik így "hogy tudnék visszamenni Loli-ra?"
Az meg, hogy a régebbi készülékek hamarabb kapták meg inkább lojális mint bosszantó szerintem.
Bár itt jegyezném meg, hogy a HiCare féle frissítés elég későn derült ki itt a fórumon.
Nem tökéletes ez a készülék, vagy az Emui sem de mindent összevetve (anyagminőség, specifikáció) pláne a jelenlegi használt áron szerintem nincs alternatívája.
Ja minden amit leírtam természetesen csak az én véleményem.
Enjoy the sun!
(#7852)
A P8 nem kompatibilis a Doze móddal. -
migabi24
nagyúr
-
DJosef
őstag
Azért nincs egységesítve /leszámítva a nexus szériát/ mert Open Source.
Elvileg az android N verziótól már a Google adja ki az összes készülékre a frissítéseket, legalábbis ezt írták pár napja egy cikkben.
Inkább a gyártokat kéne szankcionálni vagy ösztönözni.
Érdekes, hogy a Blackberry a Privre szinte azonnal kiadja az új verziókat.
-
Grecky
senior tag
És azt honnan tudod, hogy akitől ti veszitek az nem bukja be utána? Szürkeimportos cégeknél ez az eljárás, mert nem akarják/tudják beazonosítani, hogy kinek mit adnak el, ezért minden jóváírnak, amit utána bebuknak, mert még így is megéri nekik.
Attól még a garancia élettartam marad a Kingstonnál, de semmiképp sem örök a gari. -
Grecky
senior tag
Próbálj meg légyszives legarizni egy Kingston SD ramot. Ha sikerül te leszel az örök garancia tiszteletbeli nagykövete.
Az, hogy cégek rosszul értelmezik az élettartam garanciát, az egyéni probléma, igazából magatokkal csesztek ki.
Mi közvetlenül a Kingstontól vásárlunk, szal úgy gondolom van némi rálátásom, de ha továbbra sem hiszel nekem, kérek egy állásfoglalást tőlük.
Kék színben játszom amúgy (bár itt ennek most semmi jelentősége sincs). -
Grecky
senior tag
Számtech nagykerben dolgozom, szal elhiheted h képben vagyok. De higyj amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha 6 év múlva elhajtanak az artisjus matricáddal együtt (aminek megléte nem lehet feltétele a garanciának, mert nem az alapján azonosítják be a terméket, hanem egyedi azonosítóval).
De ha már itt tartunk adj kérlek egy hivatalos Kingston linket, ahol ez az "örök garancia" szerepel.
Itt nézelődj a témában. -
zzola
titán
B321-re biztosan nem jön 328! Maximum a 323-ra-mivel az a Telekomos rom. Ataman védelmére szóljon, hogy elviekben a B321 limitált 3000-res kvótás. Lehet a T-s romnál is így van, nem tudjuk egyelőre,nulla info van ezekről a frissítésekről! A magyar H. nem túl bőbeszédű...
Ki is van írva, de lehet én olvasom félre...
"B328 - Telekomos HiCare OTA frissítés B323-ra"
-
Szabcsizz
őstag
Én/mi türelmesen várok/várunk.😉 VISZONT!Óva intek attól mindenkit,hogy v6 alatt olyan témát alkalmazzon ami megváltoztatja a betűtípust,ugyanis képtelen vagyok a gyárit visszaállítani.Ugye MM alatt már nincs lehetőség font cserére.Eddig úgy néz ki,hogy csak egy reset fog segíteni,amihez nagyon nincs múdom...😡 Persze mindenféle ötletet szívesen fogadok.
Ehhez a szoft.frissítés témához meg csak annyit,hogy joggal várhatjuk azt el,hogy erre érkezzenek hamarabb a frissítések,ne ilyen középkategóriás G8-ra,meg P8 Lite-ra.R áadásul a G8 6.0.1-et kapott..nokomment.Persze aki folyamatos update-eket szeretne,arra ott a Nexus széria..de akkoris.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest