- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
ptgmaster #10913 üzenetére
Öcsémnek volt ilyen, és igen ahogy előttem is írták a memóriakártya haldoklott, nem sokkal később tönkre is ment. Sajnos valószínűleg kifogtál egy gyárilag hibás darabot.
* Egyéb: *
Végigolvastam ez a rengeteg litániát a duál SIM-esítésről, csak az nem derült ki belőle számomra, hogy akkor most P8-nál lehet-e, és ha lehet akkor hogyan.
De véleményem szerint P8-nál nem lehet, mert ez a Telekomos single sim-es verzió amit itthon árulnak, ennél maga az egyik slot/nyílás olyan hogy abba csak a microSD megy bele, és csak a másikba megy bele a SIM kártya.
Kollégámnak van P8 lite-ja, szintén Telekomos, annál viszont az egyik foglalat olyan, hogy abba SIM kártya is belepasszol, illetve a microSD is szépen beleül, szóval maga a kis kihúzható foglalat úgy van direkt kialakítva. Pedig azt a P8 lite-ot is single sim verzióként adták el neki, de ezek szerint kis mókolással megoldható lenne, hogy dual SIM-esítse.
Plusz a neten sincs semmi infó a P8 dual sim-esítéséről még angolul sem, szóval aki olyan telefont szeretne amit lehet úgy használni, akkor őneki P8 lite vagy P9 lite a megfelelő készülék. -
Grecky
senior tag
válasz
ptgmaster #10913 üzenetére
Nálam már előfordult, több kártyával is, általában kingstonokkal, sandiskkel pl nem. Nem foglalkoztam vele, a kártyák hibátlanok voltak, szerintem ez vmiféle inkompatibilitása a P8-nak.
Anonymus95:
Nyugodt vagyok, csak nem szeretem, ha valaki a lustaságból fölényeskedik és még bizonygatja is, hogy ez mennyire rendben van. -
-
Anonymus95
senior tag
válasz
ptgmaster #9896 üzenetére
Találkoztam már ilyen jelenséggel..igaz nem az én telóimnál és most sincs gondom a P8-ammal. De láttam már sárgás színben is, és egy P9 lite esetében zöldes árnyalattal is. Ha beltérben van inkább, akkor égő okozhat esetleg ilyen problémát..azaz a fényviszonyok. Vagy esetleg az algoritmus nem helyesen állítja össze a képet, ami viszont a típusnál nem jellemző, így valami frissítésből adódó hibára gondolok, ezért próbáld ki a következőket. A beállítások, alkalmazások menüpont alatt megkeresed a kamerát és törlöd az alkalmazás adatait. Vagy ha nem oldja meg, kipróbálhatod, hogy nyomsz egy hard resetet, vagy újratelepíted a romot. Milyen romod van? Másikon is volt már ilyen gondod?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest