- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Nekem az akksiban mindenképpen javulást hozott a 6-os. Biztonságifrissítések is vannak. Nem értem mi a baja pár embernek. Nem akarok a Sony ellen beszélni, mert a telefont, amit ez előtt használtam, szintén szerettem. De ott tényleg nem voltak ilyen frissítések. Itt meg szinte bő havonta van egy, a legfrissebb google biztonsági frissítéssel és hibajavításokkal. Ismétlem, az akkumulátor érezhetően pozitív irányba változott nálam. Megpróbáltam visszamenni egy hónapja a B200-at, de akksi mínusz és olyan bugokat fedeztem fel, amik akkor nem zavartak...csak miután a 6-osról visszatértem kíváncsiságból. (A posztok hatására) Nekem ez vált be. A telefon nagyon tetszik és elégedett vagyok a frissítésekkel. Egyetlen egy kérdés, amit fentebb említettem..az hiányzik csak nekem. A legutóbbi alkalmazások közötti gyors váltás. Az alkalmazásváltó hosszú nyomására. Ez másnál sincs a 6-osban? Hogy lehetne ezt pótolni?
-
Deedays
tag
Egy független készüléket kaptál egy jól működő szoftverrel. Páromé os ugyanezzel a szoftverrel van enyém meg B200-al. Sok a panasz a 6.0-ra és szerintem nem igen éri meg frissíteni ,de az összefoglalóban leírtak szerint frissítheted 6-os ra minden további nélkül. Kérdés meg éri e ? Olvass utána pár oldallal visszább volt egy pár szó róla mivel tud többet mivel kevesebbet a 6.0. aksiba biztosan gyengébb sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest