- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
vzoli1987 #20007 üzenetére
Nem néztem végig, de talán az is benne van, hogy válaszd le a lapot.
Van több videó is, talán valamelyik mutatja.
Ifixit-en is csak ezt találtam. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
vzoli1987 #20004 üzenetére
Youtube videó, de több is van.
-
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #18930 üzenetére
Az off topikban megtalálod a felrakás menetével is.
[itt van!]
Viszont nem tudom milyen rom van fent neked, ezért az összefoglalóbab olvasd el a V4-nél van leírva minden. A rom előfeltétele a B839-es rom.Miért nem mondtad, hogy már írod.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
vzoli1987 #18930 üzenetére
Az off topikban van, egyelőre még beta.
De persze mér többen is használjuk. -
törölt tag
válasz
vzoli1987 #17259 üzenetére
Melyik verziót próbáltad feltenni? Mert nem mindegyik lesz jó. Egyes verziókon belül van sok variáns.
Nodpi, arm, 5 -ös droid.
Szerk.:
Amúgy csak simán telepíteni kell az .apk -t, aztán ő bepakolgatja magát a systembe. Mást nem szedtél le, akkor mennie kell (pl. fiókkezelő). -
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #16091 üzenetére
Látom, továbbra sem fejted ki bővebben, mi a nagy gondod a rommal, csak szabadulni szeretnél a V3-tól.
A B852- re úgy tudsz menni, hogy felrakod a B839 gyári recovery-t, majd 3 gombossal a B852-t.
Legközelelebb kérlek, hogy ha valamelyik romról negatív véleményed van, azt bővebben taglald.
Így a hozzászólásod félrevezető lehet olyanoknak, akik felszeretnék rakni.
99%-ban te követtél el valami hibát, de a rom a hibás és nem te.Saját hibánkat néha nehéz beismerni.
-
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #16032 üzenetére
Ha nem tölti az akkut pc-ről az kernel hiba. Az xposedre milyen modult raktál fel? A kamera meg megy, tegnap is csináltam fényképeket pont. Zeon kolléga látta is.
Más progival is van probléma? Valami bezavarhat, milyen külső program van fent, ami véleményed szerint a rendszerrel összeveszik? A kameránál meg csinálj egy gyorsítótár és adatok törlését és utána próbáld ki.
Csak szinte PC-ről töltöm a telót. -
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #15743 üzenetére
Kérted a változásokat! Ha nem volt fent neked V2, akkor felesleges számodra. A Custom rom rengeteg mindenben eltér a gyári romoktól.
A V3-ban javítottam a V2 hibáit, optimalizálása jobb, gyorsabb és stabilabb.
Bekerült az Xposed, és sok érdekes dolog amit a gyári romban nincs.
Az összefoglalóban remélhetőleg délután részletes leírás lesz róla, ha nem jön közbe semmi.Mindenkinek!
Délután leszek, ha valaki esetleg nem mert volna belevágni egyedül, de szeretné felrakni a V3-at. Segíteni fogunk.A dupla kopp és a Viper4audió beüzemelését.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
vzoli1987 #13172 üzenetére
Nem egyszerű, ha nem válaszolsz
alarm hangok. -
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #11580 üzenetére
Október 10-ből sajnos szerintem semmi nem lesz. Ez a béta B830 is hibás rendesen. A net, a facebook és media server hibától hangos. Nekem nincs facebook ezért nem tudom ezt tesztelni. Idő hiányában még mást nem néztem, de ami pozitív a szabad ram némi pucolás után 1,3GB ez nagyon jó. Görgetése lassabb érezhetően. A többiről holnap.
A Huawei helyébe én nem adnék ki ilyen romot, mert ez egyenlő a semmivel. Próbálkoznak rendesen, de sajnos a bétákból ítélve lassan döcögve, valami hiba megjavul mindig a másik rovására. Talán összeraknak egy tökéletes romot ( 90% ) és utána jön egy frissítés amivel 99%-os lesz. A loli sosem lesz 100%.
-
zorb
tag
válasz
vzoli1987 #10599 üzenetére
Üdv.
Ha ezekre is kérdeznél ott az nagyon jó lenne. :
A bootloader nyitástól és a Xda-s bétától vége a garinak?
Nálam a bétán nem kapcsolódik a wi-fire és a usb hibakeresés kikapcsol ahogy kilépek a beállításból.
Hogy lehet visszatérni a régebbi android verzióhoz vagy rootolni?
Választ előre is köszönöm -
törölt tag
válasz
vzoli1987 #10506 üzenetére
Custom ROM -ra max. custom OTA -t tudnál fogadni. Gyári frissítést nem.
Szerk.:
BL -nek ehhez a részéhez nincs köze. Max. a custom recovery -nek, ami kilövi az OTA -t gyári ROM -on. Pontosabban az OTA lejön, csak telepíteni nem lehet. Egyébként nekem gyárilag nyitott volt a BL. -
-
törölt tag
válasz
vzoli1987 #9524 üzenetére
Korábban az egyik hozzászólásban leírtam azt is, hogy hogyan lehet teljesen szétszedni, ha érdekel. 3.0 -nál kicsit máshogy van már.
Amúgy igen, ha a blokkokat kibontod, akkor egyenként felmegy fastboot -tal. P7 -nél annyira nincs jelentősége, de néhány Huawei -nél nem lehet visszatérni korábbi FW -re, így hasznos dolog. Pl. G6, G7. Kivéve, ha egyedi ROM van fent.
NagyZL:
Saját gyári app, vagy CCleaner nem pucolja ki (szerintem nem fogja), akkor wipe -okkal (system -et ne!), vagy ha azzal sem, akkor 3 gombos telepítéssel teljesen pucol. Viszont ha van ROOT, akkor én inkább Root Explorer -t vagy Root Browser -t ajánlom ES helyett. -
törölt tag
válasz
vzoli1987 #9411 üzenetére
BL nyitás minden mókoláshoz kell. Azt neked kell eldönteni, hogy szükséged van -e valamire. Remélem jól értem a kérdést. HA custom ROM van fent, akkor ki van nyitva a BL.
ricsike1995:
Pedig ott valami nincs rendben. Nekem B116 -on volt ilyen, ami megjelenés előtti FW volt 1 éve. Told újra a ROM -ot. OTA vagy generálra ROOT -oltál?Tompie:
Lehet olyan navi, ami többet fogyaszt, de merülnie akkor sem szabad amperon. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest