-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaRka94
senior tag
Üdv.
Beleejtettem a telóm a wcbe, el is süllyedt, kivettem megtakarítottam, működik, kivéve a hangerő + gomb. Látom hogy vízes a két kamera, kikapcsoltam aztán rizsbe tettem, kivettem bekapcsolásnál pedig a recovery menü jött be (reboot system now meg kettő lehetőség volt, wipe menüpont) formáztam, aztán bekapcsoltam, működik rendesen de újraindításnál ez a menü jön, be csak nehezen tudom rávenni hogy bekapcsoljon. Most pl. nyomogattam a bekapcsoló gombot bekapcsolás után, huawei logó után és bejött. Mi lehet a probléma?
Köszi előre is a segítséget -
TaRka94
senior tag
Üdv.
B852 után van már valami új?
Bocsi srácok, csak ritkán nézem ezt a topicot, sok lenne visszaolvasni -
TaRka94
senior tag
Üdv. 6.0 várható?
-
TaRka94
senior tag
Nekem a root kicsit magas ebben a leírásban. Én is a build-es cucc miatt rootolnám hogy a fényképező jobbat lőjjön.
-
TaRka94
senior tag
Root leírást valaki linkelne Lollihoz? Megcsinálnám ezt a hívóképes cuccot. Nem találtam az összefoglalóba, bár lehet vaksi vagyok... vagy Z4ROOT programmal lehet simán?
-
TaRka94
senior tag
válasz
Atlantisz48 #13132 üzenetére
B609re ennyi? Semmi format semmi nem kell? Még a zte blade-emen több mindent kellett csinálni egy rom teleoítésénél
-
TaRka94
senior tag
Valaki linkelje már be a B839 -es leírást legyen szíves, nem találom sehol
-
TaRka94
senior tag
Ebben az évben lesz még lolli?
-
TaRka94
senior tag
Mostanában lesz hivatalos lolli ugye?
-
TaRka94
senior tag
Üdv!
Hol lehet nyomon követni a friss híreket P7ről (lollira vagyok kíváncsi)?
-
TaRka94
senior tag
válasz
ricsike1995 #10860 üzenetére
Én részegen ejtettem el még a tok is megrepedt
-
TaRka94
senior tag
Üdv!!
Kicsit behorpadt a telefonom a tetején. T-ben vettem, van rá biztosítás is. Visszaviszem adnak másikat vagy hogy is van ez?
Bocsi az offért. -
TaRka94
senior tag
Üdv!!
Xda-s lollipop telepítésében segítsen már valaki. Most raknék fel először romot, nekem nem túl sok az a leírás ami ott van. Emui 3.0-m van amit frissített a telefon. (B609) ha nem is ide de privátban valaki írja már le hogy mit is kell ha nem is annyira szájbarágósan.
Köszi előre is. -
TaRka94
senior tag
Üdv!
Névjegyképet be lehet úgy állítani hogy ne csak kis karikába jelezze, hanem nagyobb felületen? (amikor hívnak vagy hívok)
-
TaRka94
senior tag
Szerintem tök jó üzemidő. Kezd ráállni a hosszabb élettartamra.
-
TaRka94
senior tag
válasz
fatomas673 #10104 üzenetére
Akkor az jobb mint a sima fólia mint ami alapból rajta van?
-
TaRka94
senior tag
Értem. Köszi srácok!!
-
TaRka94
senior tag
http://www.kephost.com/image/F5Do
EZ szerintetek milyen tok? 1000 ft lenne
-
TaRka94
senior tag
Milyen tokot ajánlanátok hozzá?
Fólia az úgy látom van rajta. -
TaRka94
senior tag
Megvettem a telefont. Írja is hogy van rendszerfrissítés. Az mit fog telepíteni? Gondolom telepítsem is.
-
TaRka94
senior tag
Üdv!
Erre van vagy lesz lollipop?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest