- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
1 napja nyomom a full B852-t. Szuper nagyon.
Baromi lassú rajta minden. Most nem azért, hogy reklámot csináljak magamnak, de iszonyat. A Buildprop átírva, kigyomlálva a rendszer, de akkor is lassú. Természetesen akinek nem volt fent a V1 vagy a V2, az persze nem értheti, hogy mi lassú ezen. A programok megnyitásától kezdve, a böngészés és minden.
Ez a különbség az odex és a deoxeded rom verzióknál.
A stabilitás az odex előnye, a gyorsaság és a jobb memória kezelés a deoxeded rom előnye.
Hazamegyek és rakom is vissza a V2-t.
Akinek V2 van és nincs baja, az feleslegesen pocsékolná az idejét, ha felrakná. -
Cunaja
addikt
Nekem ezek a lényegek!
Custom Rom V1-V2 Gyári
1. Telefonálás extrával
x -
2. Sms x x
3. Fényképezésx Pocsék
4. Zene hallgatás minőségi
x gyenge
5. Videó lejátszás C] x x
6. Online és sima játékokx akadozik
7. YouTube
x x
8. Gyorsaság
x akadozik
9. Szabad ram. C] x kevés
10. Gördülékenység és extrák.x -
Na ennyit erről. bocsi a formázásért.
-
Cunaja
addikt
Na akkor most jön az igazság!
Nálam soha nem lesz a telefonon Face, mert az én IME számomat ne tartsa nyilván a Face. Teljesen mindegy milyen account van rajta. Tönkreteszi a kapcsolatokat, mert az emberek szinte csak a Face-n társalognak egymással sajnos. Nincs játék, nincs foci, nincs tollas, nincs kirándulás. Van disco, van mozi és van Face.
Annyira u.... hogy csak na.
Ha nincs időd nem baj, a következő rom úgy lesz kiadva, hogy tuningolt build és mellékelve lesz az alap is, Viszont ezt az egyet még kipróbálhatnád amit írtam.
Ha zárolt a bootloader akkor ne fogjál bele semmibe, mert ha elrontasz valamit szerviz a vége. Más majd segít én mentem aludni. Unlocked ezt kell kíírnia a fehér képernyőn. A többiek majd segítenek.
Jó éjszakát!
A V bet jelenti a vodát. Elvileg lehetne egyből B839 -re is menni, de csak nyitott bootloader kell. Azért, hogy feltudjam ébreszteni ha gond van.
-
Cunaja
addikt
Azért kell pont a te türelmed. A buldprop az egyik lelke az egésznek. 1 sor hiba és bootloop. Nincs Face nálam és így gőzöm sincs mi a hiba. Ha lenne 1 órán belül tudnám.
Fogd meg a kínait és csak a P07 dolgokat írd át P10-re meg a nyelvet. Ez jó kezdésnek. Ha jó, csinálj egy "Jó" nevezetű mappát és rakd bele. Azután a többiből rakd bele a sorokat és kész.
Ezek a dolgok gyorsítják a telefont, de a hibás bejegyzés is köztük van. -
Cunaja
addikt
ro.config.toolbox_port_column=3
ro.config.toolbox_port_row=3
ro.config.toolbox_land_column=4
ro.config.toolbox_land_row=2
Ezt keresd meg és írd át a számokat a végén. A magyart már tudod, hogy hol kell.ro.config.toolbox_port_column=4
ro.config.toolbox_port_row=4
ro.config.toolbox_land_column=4
ro.config.toolbox_land_row=2Ezt a sort keresd meg és az alatta lévőket törölheted egyesével.
Ezzel kezd.ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000 Videó minőség
ro.media.enc.hprof.vid.fps=65 másodpercenként megjelenített kép ez lehet szerintem a kakukk tojás.Foglaljuk össze mit tudunk eddig.
1. B583 felment hibával
2. B853 recovery csere után B800 hibás.
3. Flash után, hibás.Javaslatok!
1. TWRP felrakása [TWRP Recovery2. Backup és felül mindent pipálni, alul semmit. External Storage legyen kiválasztva és mehet.
3. Reboot és telepítsük fel [DEvice ID] vész esetre írjuk fel a számot amit mutat.
4. Recovery és Wipe nem indulunk újra, restore és tegyük vissza azt a mentést amit csináltunk az előbb. ( mentés próbája ). Ha sikeres, Reboot majd TWRP recovery és a B852 mentést visszarakhatod.
5. Ha nem sikerülne, akkor wipe és rakd vissza a B853 mentését, majd reboot.
6. Ha véletlenül lenne B830 mentés, azt is megpróbálhatnád.
7. Ha sikerül a B852 visszaállítása, akkor kicsit pihenjünk, mert meg kell keresem a B852 recoveryt.
8. Ha nem sikerülne, akkor a B800-at fogjuk Flash módszer szerint felrakni. -
Cunaja
addikt
Mester, a következő teszt lenne! Alszom napközben, ezért délután is elég a válasz.
Te is teszteld, amit használsz.
Face és Messenger videó, Akku ikon és YouTube.
Ezeket böngészőn keresztül is kellene.Folyamatban lévő javítások!
Telefonkezelő ( WLAN ) fagyás.Lebegő lista működése ( csak a zene jó ).
Viper 4 beüzemelése .
Buildprop tesztelése!
Nem ígérek a hétre semmit, mert mindennap dolgozom.
Aki bátor !!! A telepítése ugyanaz mint a V2-nek.. [Eredeti KangVip]
Az L05 - L07 jelölésű romok jók a P7-L10 - re.
Induláskor Kínai, a pin kód után magyar. Csak Face és Messenger tulaj rakja fel.
-
Cunaja
addikt
Amit elsőnek linkeltem alap build, azt nézd már meg légyszi. Más is változott. A T app nálam is gondolkozik.
Más!
Van már voda készülékes aki felrakta a V2-t? 1 ről tudok, de sajnos hibába ütközött és szenvedés lett a vége.
Most mobil felületen vagyok, azért nem tudok képet és nevet keresni. Apó volt az. -
Jadro
veterán
A 14908-as postban lévő fájlról van szó, amit most leszedtem újra, kiszedtem a video.acceleration sort és 644-es joggal betettem. Restart és most nem jó a videó. Szóval van itt még valami más összefüggés is. Tegnap ugyanez a művelet megoldotta a problémát.
Azt is próbáltam, hogy a FB gyorsítótárát töröltem az alkalmazásadatokkal együtt. Nem segített ez sem.
-
zeon.hu
nagyúr
Ez melyik build.prop?
Amit itt linkelt cunaja?
Nálam az aksinál is rossz (reboot).Szerk.
Build.prop csere után újraindítottad? -
Cunaja
addikt
Na most akkor [Original Buildprop Face]
Ez az eredeti tuningolt csak kivettem a videót. Nézd már meg légyszi
-
Cunaja
addikt
Dolgozom rajta, fél óra kb
majd az lesz.
Kérnék mindenkit, hogy a total commandert rakja fel a pc-re és töltse le [ADB plugin]
-
-
Cunaja
addikt
Nem előtte kell a jogokat utána. A total commander magától beállítja.
Csináld amit írok!
Újraindítás recovery módban. De jegyezd meg, hol a fájl amit letöltöttél.Belépsz a recoverybe.
1. Mount és pipát teszel a system elé.
2. Advanced és ott a File Manager
3. Megkeresed a fájlt az Up level felíratnál tudsz lépkedni.
4. rányomsz a fájlra és feljön a menü Copy File, majd kiválasztod a system mappát, és jobb alsó sarok select és végig húzod.
5. Back.
6 megkeresed a system mappában a Buildprop fájlt és rányomsz. A felugró menüben chmod, bal alsó sarokban átállítod számokra és 0644 legyen. Majd megnyomod a Go felíratot és végig húzod.
7. Visszalépsz a fő menübe és Mount, majd kiveszed a pipát a system elöl, szintén vissza és reboot. Már megy is és játssza a Face videót is.Ezt mindenki tanulmányozza!!!
-
Cunaja
addikt
Már nem nagyon érek rá, ezért gyorsítsunk!
A többi hiba? Akku ikon és telefonkezelő?
A hálózatok is megváltoztak!Edima
Neked B839 Recovery kell, mert a rendszered B839. És cseréld le a recoveryt, majd 3 gombos. A V2 előtt kell a Wipe amikor visszaraktad a TWRP recoveryt és már telepíteni akarod. Igen csinálj backupot, de válaszd ki az external sd-kártyát.Igen csak ott lehet. A kamera appot megnézzem, csak ez legyen tökéletes. Jadro, te leszel a kísérleti nyúl, ha nem sértődsz meg. Holnap küldök neked linket kb 20 buildprop fájl tartalommal. Egyesével próbálni kellene, hogy meg legyen a hiba.
-
Cunaja
addikt
No akkor egy kísérlet
Az eredetiről csinálj mentést valahová. Letöltöd és a system mappába másolod. Felülírod az ott lévő fájlt. Majd a buildprop hosszan nyomod és tulajdonságok. A jog legyen 644 és ok! Ha kész, akkor reboot majd Face és minden egyéb tevékenység ellenőrzése ami hibát okozz. Beleértve a telefon kezelőt is.
Ha nem indul véletlenül, akkor írj és megcsináljuk 1 perc alatt.
-
Jadro
veterán
Bocs, bocs a sok dumáért, de nem bírom magamban tartani: Ez annyira jó funkció... Bal oldal értesítés, jobb oldal eszköztár. Nem kell két lépésben eljutni a kapcsolókhoz. Na ez abszolút hiánypótló!
Tudom hogy nekem semmi sem elég, de ha be lehetne lőni, hogy a navigációs sávban a lefelé nyílra a hosszan nyomásra ne az értesítés hanem a kapcsolók jöjjenek le, spéci kéjmámor lenne.
(Na jó nem muszáj a lefelé nyílra.
)
Viszont egy kérdés beugrott: Van ez a gyors menü, (milyen jó cucc ez is már) ami a virtuális gombokra rátehető. Ennek az elemi fixek vagy változtathatóak? Ha utóbbi, akkor hol találom?
-
Cunaja
addikt
A fejlesztési lehetőségeknél kikapcsolod az animációkat még gyorsabb lesz. Amúgy sebességre milyen?
Navisáv rejtett menü. Olvasd el az összefoglalót! Amúgy a beállításoknál a keresőbe írd be navigációs sáv szöveget.
Az akku kb 3 töltés amíg hozzáigazodik a romhoz, és jó az intelligens beállítás.
-
Cunaja
addikt
Mivel a kérdést megválaszoltad magadnak, ezért passz.
Minden kiderül majd. Változtattam rajta.Más!
Kaptam egy jogos kérdést egyik hűséges felhasználótól. ( Zeon)
Akinek B851C van jelenleg fent, az a következők szerint tudja telepíteni a V2-t.
B839 recovery , majd B839 gyári szoft. Most nem linkelem, mert mobilról vagyok, de az összefoglalóban pontosan ott lesz.
Még 1x. Akinek B852 van, az szintén így, csak ha rootolt a telefon, először B852 gyári recovery majd B839.
Senki ne féljen, mert a B852 gyári alapja a B839.Nagy nap ez a mai, nem kis munkám van a dologban. Ma végre láthatjuk Columbo feleségét
Itt kérnék mindenkit előre is, hogy a telepítés menetét legalább 3x olvassa el és azután telepítsen.
A rom 98%-ban magyar. 1% kínai, 1% angol. Hibák lehetnek, de azért vagytok itt, hogy azt észrevegyétek amit én nem.
Menetrendszerint, ha nem lesz 2cm hó és 15mm eső, akkor 16:00-kor az összefoglalóban lesz.
Jó nandroid és Titanium mentést mindenkinek.
A nandroid mentésben ha mindent kipipáltok, akkor még a gyorsítótárat és a belső sd-t is menti. -
Cunaja
addikt
Ezt csak telepíteni kell.
Az eredetit mentsed, nem kell felülírni, csak simán telepítsed. Nézd meg van-e hiba.
Itt az eredeti system\app\EMUI-AdvanceSettings
Ha valami nem jó, csak az eredetit telepíted és kész.Teszt!
Ha nincs a képernyő tetején az értesítő sáv, akkor hiába nyomom a lakat ikont. Pl nova launcherben el lehet tüntetni vagy bizonyos alkalmazások közben nem látszik (Mxplayer, Szókereső).
Pl Szókereső közben hiába nyomom a Recent gombot.Nézd meg légyszi, nálad van -e ez a hiba! Nálam nincs.
-
Cunaja
addikt
A so fájlt keresd a lib mappában. Ha megtaláltad írd meg a nevét. Az email és a exchange szó benne van a fájl névben. Amúgy a data mappából is törölted? Deoxed és az data-data és a dalvik cache mappákból is törölted? Hiába cserélgeted a systemben, ha a cache-t meghagytad.
-
Cunaja
addikt
Megteheted, de a jogokra figyelj. A totalcommander beállításaiba menj bele, rakd be a pipát a root jogok mindenhol és akkor tudsz vele törölni és másolni. Ha a másolás kész, akkor tulajdonságokba menj bele. A jobb felső sarkában RWX, majd engedély 644 legyen. Ha ez megvan, telepítheted, majd reboot. Az is lehet, hogy a so fájlt is cserélni kellene. Most nagyobb segítséget ne várj, mert nem vagyok gép közelben.
-
Zyelor
aktív tag
Nem is tudom milyen telefon lenne az ami ki tudná elégíteni az én használati igényeimet... Akkor megoldás egy PowerBank lesz hozzá úgy érzem...
Cunaja: Ez akkor is igaz, ha megvárom a frissítést addig, amíg fel nem ajánlja rendszerfrissítésnek magától a telefon? Vagy ezt nem fogja megtenni soha? Nincs root, meg ilyesmi semmi a telón.
-
forgonati
őstag
Legutóbb kb. 30mp-ig, a gomb nyoma konkrétan benne maradt az ujjamban percekig. Tudom hogy ez a "biztonsági" funkció benne van, és elvileg bootloader szinten, és mennie kéne, de nem megy. Pedig ez a rom nem is cserélte le a bootloadert, szóval elvileg az a gyári. Eleve recoveryből nem is lehet a bl-t basztatni.
zeon.hu:
Még egyszer mondom, minden megvolt. A 3 gomb minden lehetséges kombinációja, és olyan hosszan amilyen hosszan csak akarod. Szerintem ha a kikapcs gomb 30mp-s nyomására sem reagál, akkor kb. mindegy hogy melyik gombokat nyomogatod együtt.
Megvárom míg lemerül, aztán meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged