- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #17720 üzenetére
Dede, bár folyamatos befektetést igényel.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #15892 üzenetére
Az a lényeg, hogy mindenki találja meg a neki megfelelő, legkompromisszummentesebb készüléket és eljő a boldogság.
Asszony teljesen fel van dobva a P7-től, ráadásul kapott hozzá jófajta mobilnetet. Mondtam neki, nem kell wifizni.
Mondjuk a hajam égnek áll attól, hogy "szőrén üli meg a P7-et" Nincs ráapplikált tok, csak bebujtatós. Remegek, hogy mikor esik le.
-
Jadro
veterán
Viszont akadt egy problémám is. Nyomtam egy factory resetet, mert megy asszonynak a gép. ELindul a nyelvbeállítás stb és látszik, ahogy alulról feljön elé egy abalak. Tiszta fehér és üresnek látszik. Itt megáll a tudomány, mert ugyan van alul a navi sávban egy vissza nyíl, de nem lehet rányomni. Státusz sor sem húzható le, sőt a képernyőt sem tudom lezárni. Csak a hosszú gombnyomásos kikapcs megy. Próbáltam végigtapicskolni a kijelzőt, hátha fehér alapon valami fehér gomb van valahol se semmi. No ilyenkor mivan?
Annyi még, hogy van státusz sor és látom az akkut, százalékot és az időt.
-
Jadro
veterán
Urak! Ma berendeltem egy Galaxy S6-ot, ha minden jül megy még a héten ide is ér és költözök. P7 marad asszonynak, úgyhogy nem megyek messzire. Várjuk rá a Marshmallow-t.
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #15439 üzenetére
V2-ben az Aurora felejtős, csak dísz. Az összes beállítás amit keresel a beállítások menüben a legfelső speciális beállítások menüpontban.
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #15414 üzenetére
Kb ezt csinálja a facebook videónál is. tegnap véletlenül rányomtam egy vidire, de ki is lőttem a facebookot. Ettől még valamit kifektet, mert bár látszólag megy a telefon, de akartam fotózni utána sé azt már nem tudtam. Az exponálás nem ment. Restart és minden ok.
-
Jadro
veterán
Na megnyomkodtam Auchanban egy Mate8-at amin már Marshmallow muzsikált. Furcsán kevés menüpont van benne, de száguldott a készülék és az a kijelzőméret!
Meg tudnám szokni és még a zsebemben is elférne.
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #15118 üzenetére
Na várj, mert most nekem sem megy. Agyfaszt kapok ettől a facebooktól... Nézem pillanat.
-
Jadro
veterán
Nekem ez a build.prop van most fent és nincs gond vele: [link]
Annyit kell benne mókolni, hogy ebben a hét sorban át kell a nyelvet még állítani:
19. sorban: ro.product.locale.language=zh -> hu
20. sorban: ro.product.locale.region=CN -> HUEttől szuper lesz a beépített levelező is. A Telefonkezelő ugyan elakad ebben is, de szerintem azzal együtt lehet élni. Más fagyásos gondom nincs, FB video megy benne.
-
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #15083 üzenetére
Ez a keret nagyon zavaró lehet. Túl széles és még ki tudja mennyire emelkedik ki a kijelző fölé. Valahogy macerásnak látom ezt a fajta tokot. Egy barátomnak van hasonló tokja - másik telefonon - ami műanyag. Bár jól véd, de nekem nagyon kényelmetlen és bumszli is lesz tőle a készülék.
-
Jadro
veterán
válasz
myself45850 #15046 üzenetére
A dload mappából automatikusan megy a telepítés, ha a telefonba a 3 gombos módszerrel lépsz be. (Vol up + vol down + ON gomb)
Éppen ezért is fontos, hogy átnevezd a mappát ha végeztél. Így a legközelebbi hasonló belépésnél nem fog automatikusan telepíteni.
-
Jadro
veterán
Egy kis adalék a tegnapi build.prop (3-as verzió) mókoláshoz. Tegnap ugye kivettem két sort, de a facebook video nem lett jó. Igazából arra nem emlékszem már, hogy újraindítottam-e lefekvés előtt a telefont, de reggel simán leállt az ébresztő az ébresztési időpontban. :9 Ez lehet persze annak a mellékhatása, hogy facebook videót teszteltem, belefagyott és nem volt restart, csak kilőttem a FB alkalmazást. No mindegy, előbb ébredtem szerencsére.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #15004 üzenetére
Ok, értem és megértem. Az elejével egyet is értek, bár a Guglinak is kiadod a dolgaidat. A második fele meg azon múlik, hogy használod. A késsel sem ölünk embert hanem felvágjuk amit kell. Alapesetben legalábbis.
De elfogadom. Viszont sajnos túl sok időm nincs a telefon buherára, csak módjával. Persze segítek ahogy tudok.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14983 üzenetére
Nem változtattam semmit. Fogtam és letöltöttem a fájlodat és betettem két darab hesmark jelet egy space-t az adott két sor elé. De várj, törlöm is őket akkor. A jog 644, ezt is ellenőriztem. Jövök mindjárt.
Szerk: No töröltem is. Most jó.
Restartolok még egyet és megnézem újra.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14973 üzenetére
Na ezt a kettő kikommenteltem a build.prop kísérlet 3-as fájlból: (elég ez is ugye?)
# ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000 Videó minőség
# ro.media.enc.hprof.vid.fps=65 másodpercenként megjelenített kép ez lehetFacebook video még mindig nem jó.
Ezután a restart menüt sem tudom előcsalogatni, csak hosszú gombnyomással kikapcsolható.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14973 üzenetére
Visszaraktam az első módosítást, abban csak a nyelvet kell átírni és nekem tökéletes volt. Köszi átírtam a sorokat is, mindjárt szebben néz ki.
Ami még eszembe jutott, bár ez lehet valószínűleg nem build.prop. A lehúzható sáv alján megjelennek aj ajánlott alkalmazások, ha bedugsz egy fülest. Ezek cserélhetőek valahogy? Pl a zenénél hiába állítottam át az alapértelmezést poweramp-ra, innen akkor is a gyári zenelejátszót nyitja. Ezt szívesen cserélném ha van rá lehetőség.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14953 üzenetére
Bocsi, de csak most jutottam el eddig. Elég hamar elhasalt a dolog, mert a FB video nem megy.
Ami viszont a szemem elé került az a következő. Melyik beállítással lehet variálni, hogy a lehúzható kapcsolók száma egy sorban 3 vagy 4 legyen? Az eredeti fájl felrakása után 3 van egy sorban, ezek a módosítottak pedig 4 kapcsolót raknak egy sorba. Utóbbi jobban bejön.
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #14933 üzenetére
Akku nálam is rendben van. Mondjuk töltöm össze-vissza, de jól húzza. A sebesség is teljesen oké így belakva is, nincs panaszom.
-
Jadro
veterán
A 14908-as postban lévő fájlról van szó, amit most leszedtem újra, kiszedtem a video.acceleration sort és 644-es joggal betettem. Restart és most nem jó a videó. Szóval van itt még valami más összefüggés is. Tegnap ugyanez a művelet megoldotta a problémát.
Azt is próbáltam, hogy a FB gyorsítótárát töröltem az alkalmazásadatokkal együtt. Nem segített ez sem.
-
Jadro
veterán
válasz
zeon.hu #14927 üzenetére
Persze, a restart alap.
Ez az, ami után kézzel szedtem ki video.acceleration sort. A fb video csak teker, de nem fagyaszt mert hosszú vissza gombbal kilövöm. Viszont megkeveredik azért a telefon, mert pl nem tudom előszedni a kikapcs menüt. Jó hosszú nyomás után tudok restartolni. (Sőt, ha lezárom a képernyőt, fel sem tudom kapcsolni. Csak a restart marad.) -
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
Sztorno, olvasom az app kommentekben hogy másnál is van gond, nincs köze a romcserémhez.
-
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14873 üzenetére
Ááá nem jó! Kínai lett a levelezésem újra. Akkor inkább a facebook videóról mondok le. Viszont most csak a build.prop lett cserélve, úgyhogy ebben lesz a megoldás a levelezés karakter gondra vonatkozólag.
Ez pl lehet ennek az oka?
ro.product.locale.language=hu (Az újban ez ZH)
ro.product.locale.region=HU (AZ újban ez CN) -
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14877 üzenetére
Akkor most sajna Cunaja lesz a megoldóembered.
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14875 üzenetére
Előtte átállítottad a jogokat 644-re? Én megtettem és úgy másoltam rá a régire.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14860 üzenetére
Kikapcsoltam a Nu playert. Vegyes az eredmény, mert elsőre elindult a videó még a hírfolyamba beágyazva. (Új FB telepítés és nem kapcsoltam ki az automatikus lejátszást.) Aztán automata lejátszás off után ráklikkeltem a videóra, megnyitja nagyban, teker és restart ahogy eddig is.
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14741 üzenetére
Arra szükség van igen. Az összefoglalóban van írás a Bootloader nyitás fejezetben. Várd meg vele a hozzáértőket, mert az újabb EMUI alatt már nm tudom hogy megy pontosan, lehet hogy marad a kódkérés.
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #14730 üzenetére
Cunaja írta is, hogy az aurora ikont felejtsd el. Speciális beállításokban van minden okosság.
Coyote55: Biztos ami biztos, jobb a békesség alapon. -
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14725 üzenetére
Nem lényeges, bőven el lehet lenni nélküle. Pihenj, szerintem rádfér. Köszi mégegyszer az eddigi munkát, le a kalappal! Nyomogatom itt folyamatosan és mint kés a vajban.
No megvolt az első restart.
Dupla nyomás a home gombra, megakadt és restratolt. (Előtte működött és restart után is ok, feljön ami rá van programozva.)
-
Jadro
veterán
Bocs, bocs a sok dumáért, de nem bírom magamban tartani: Ez annyira jó funkció... Bal oldal értesítés, jobb oldal eszköztár. Nem kell két lépésben eljutni a kapcsolókhoz. Na ez abszolút hiánypótló!
Tudom hogy nekem semmi sem elég, de ha be lehetne lőni, hogy a navigációs sávban a lefelé nyílra a hosszan nyomásra ne az értesítés hanem a kapcsolók jöjjenek le, spéci kéjmámor lenne.
(Na jó nem muszáj a lefelé nyílra.
)
Viszont egy kérdés beugrott: Van ez a gyors menü, (milyen jó cucc ez is már) ami a virtuális gombokra rátehető. Ennek az elemi fixek vagy változtathatóak? Ha utóbbi, akkor hol találom?
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14716 üzenetére
Szuper, hogy bővültek a rejtett gombok lehetőségei. Eggyel több van, ráadásul akármit rá is lehet tenni. Szuper lesz ez, csak győzzem megjegyezni hogy mit mire programoztam.
Amit még nem találok, az a navi sáv gombok sorrendjének variálása. De tuti lesz ilyen is benne.
Az új naptár is igen remek, kényelmes, hogy alul lehet váltani a nézeteket, nem menüből. Eddig csillagos ötös!
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14714 üzenetére
Á szuper, köszi! Eddig minden szép és jó, a levelezőben sincs kínai karakter.
Az aurorával viszont van gondom, pontosabban nem biztos hogy azzal. A kiindulás az, hogy én 720-ban használom a telót, be van állítva a képernyőkímélés. A felső sávra viszont valamiért nem tudok rákoppintani a virtuális gombokra a két oldalon. Egyből le akar jönni a redőny. Mindjárt visszateszem FullHD-be és megnézem ott is, csak az restart ugye...
Sztorno, ezek nem az aurora alatt vannak hanem a speciális beállításokhoz kerültek? Most be tudtam lőni oda a zseblámpát.
-
Jadro
veterán
No fent is van problémamentesen. Nyomogatom és összeírom a kérdéseket. Első rögtön a következő. Redőny lehúzásakor az időpont mellett ott a dátum és alatta valami kínai szöveg. Eltűntethető valahogyan? Témaváltás után is megvan sajna.
-
Jadro
veterán
Na letöltődött minden és felkerült a kártyára. Kezdem a műveletet én is.
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #14639 üzenetére
Persze, én is most csináltam meg. Már ha maradhat ugyanaz a verziójú TWRP az új rom alatt. Maradhat?
-
Jadro
veterán
A C verzióban észrevettem egy érdekességet. Nem tudom, hogy ehhez köthető-e vagy valami csillag együttállás jön elő mindig, de a következőt tapasztaltam többször is: A Youtube alkalmazással nézve a videókat el van csúszva a hang a képtől. Aránylag ritkán nézek telefonon YT videót, de most ismét ellenőriztem és pár tizedmásodperc késésben van a kép. Alkalmazás kilövés nem oldja meg csak a telefon restart, aztán egy darabig jó ismét. Nem érvágás, néha kell a restrat, de érdekes és csak arra vagyok kíváncsi, hogy nálatok (akik Cunaja romját használják) létezik-e a jelenség. Lehet, hogy csak nálam van összeakadás. Egyébként meg látom jól halad az új rom, addig simán kibírom akár még restart nélkül is.
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #14466 üzenetére
Ha kikapcsolom, nekem is.
-
Jadro
veterán
válasz
pusihusi #14403 üzenetére
Feloldás nem megy egyik romban sem sajnos. A lezárást viszont meg lehet oldani Pl nova launcherrel + Screen off and lock progival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest