-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Mivel a készülék szerves részét képezi, ezért nem csak olyan, mint egy javítás, hanem meg is kell bontani a készüléket hozzá, hogy megoldható legyen a csere, amit értelemszerűen a regionális szervizben végeznek el.
Az, hogy mennyibbe kerül, függ az alkatrész és az egyéb cserélendő részek akkori árától, így erre nem lehet semmilyen fix díjat mondani.
Az akkumulátor élettartama sem egy fix szám, ez függ a használattól, de még a környezettől is, sőt különböző gyártósoron készült akkumulátorok között is lehet eltérés.
A jótállási idő lejárta nem ad teret sok egyéb megoldásnak, mivel akkor is csak logisztikai partner lesz a Media Markt, ők ilyennel nem foglalkoznak a készülék kapcsán, valamint ha másképp is lenne, idővel itt is változnának az árak.
-
kano
nagyúr
Nekem is volt dolgom velük. Kókler banda az egész. A "szakértő" bácsika azt bizonygatta nekem, hogy mit akarok, majdnem 2 éves már a telefonom, lejárt az élettartama, vegyek másikat.
Vicc volt az egész. Kár volt az időért.
Azért bírom ezt a hozzáállást Magyarországon, mindenki csak azt bizonygatta, hogy fölösleges kiállni az igazunkért és hogy inkább k*ssoljunk és fogadjuk el, hogy hülyének néznek. Ez még a régi idők beállítottsága.
Ezért kell gyorsan innen lelépnem. Nem nekem való ez az egész tr*gyahalom. -
ghiottone
nagyúr
Dpd-t kerülöm évek óta a leírt tapasztalatok miatt. Nekem eddig egy csomagommal se volt gond, amit a dhl, gls vagy a magyar posta szállított az elmúlt években. Az is igaz, hogy a helyi futárok is ismernek
Hogy on is legyek - apkmirror-on is fent van a hivatalos htc smart display app, azt leszedtem, de nálam arra se riasztott semmi.
-
Nahát!
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest