- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
válasz
Jumbozorz #2986 üzenetére
Szia,
köszönöm a választ.
Kedvencek csoport valóban van, én nem is erre gondoltam, hanem korábban én a gyorshívást úgy oldottam meg, hogy létezett egy kedvencek widget, amit kiraktam az egyik üres oldalra a kezdőképernyő mellé, és innen egy kattintással a fényképre működött a hívás azonnal.
Sajnos úgy látom ez a widget az U11-ből hiányzik, vagy csak én vagyok béna
Mindenesetre találtam valami külsős appot, aminek van ilyen widget funkciója, csak jobb lett volna ha a HTC-nek van saját megoldása erre. Ennyi.
A biztonsági mentés kicsit zavar, mert eddig meg lehetett adni, hogy azonnali biztonsági mentést csinálok, vagy automatikust.
Itt most csak automatikus van, de azt sem nagyon látom hogy működik-e vagy sem.
Engem kicsit zavar, ennyi. -
22darti
csendes tag
Sziasztok,
Én segítséget szeretnék kérni
Most váltottam U11-re, M7-ről, és vannak érdekességek.
Az egyik hogy hogyan tudok biztonsági mentést csinálni? Mármint nem automatikusan hanem azonnal. Ez korábban elérhető volt.
A másik hogy van valami jó névjegyzék kedvencek widget ötlete valakinek? Most szembesültem vele hogy itt ilyen nincs. -
22darti
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
4,5 éve HTC M7-et használok. Igazából azon kívül, hogy a felső hangszóró takaró rács elvált a kerettől, semmi bajom nincs vele, sőt a mai napig imádom, de mégis csak régóta megvan, és azt hiszem ideje a cserének.Örülök, hogy megint van a HTC-nek egy vállalható készüléke, de soha nem veszek úgy telefont hogy ne fogdosnám meg előtte fizikailag. Hogy áll a kézben, milyen a fogása stb.
Hardware szinten nincs mit fogdosni, azt el tudom olvasni a tesztekből, és nagyon tetszik, de ettől az üveg hátlaptól nagyon félek.
Tehát jó lenne valahol élőben megnézni egyet, de egyszerűen nem találtam egyik szolgáltatónál sem kitéve.Tud nekem valaki ajánlani egy boltot, ahol meg lehetne nézni egy ilyen készüléket?
A másik kérdés az előbb említett üveg hátlap miatt alakult ki. Annó az M7 a fém hátlapjával győzött meg, és nem csalódtam benne. Bírja a strapát, többször esett már le betonra, földre, szőnyegre, a szélei ugyan kicsit kopnak, de mindenféle szilikontok nélkül is a mai napig vállalható. (persze ha nem a kézben akkor kihúzható bőrtokban van)
Akinek van, az meséljen hogy mennyire kell félni tőle ha leesik stb.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest