- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #2811 üzenetére
Nem eladni volt nehéz, hanem az ár volt magas
Egyszer volt egy arc, aki 180k-ért akart eladni egy htc one max-ot, amikor 70-80ért mentek használtan, vatta újan pedig 110-120ért. Megkérdeztem tőle, hogy mit tud ez 180ért, ráadásul használt... Válasz: mert ez egy eredeti telefon Svájcból, nem pedig replika amit mindenki árul, még a boltok is
jót nevettem magamban. Egy ideig követtem a hirdetést (5-6 hónap), olyan 100k környékén tűnt el.
140k nekem is soknak tűnt, ráadásul függő, részletre vett (tudom kifizeted) és 5 hónapot használt. Főleg hogy újonnan 162ért hozzád vágja a htc, gyári garival.
-
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2692 üzenetére
én is tisztában voltam vele hogy lehet cserélem, de egyenlőre nem érezem hogy kellene a mate 10 pro, inkább a sima 10 de még nem láttam élőben, és a u11plus kékben mozgatja a fantáziám bár a sima 10 is abból venném mint barnában. na de majd kiderül.
ui: kissé csalódtam a mate 10 szériában.
-
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #2690 üzenetére
Volt már a kezedben? 6"-on nem lesz "szőrös" a FHd kijelző? Szvsz ebben a tekintetben visszalépés lesz. A pentile amolednek kell a QHD. Pláne 6"-en.
És a kamera? És a hang? És a szoftver? Nem beszélve a frissítések minőségéről. Hát... Persze ismerem az érzést (kell!!!), felülírja a józan észt
Jönni fox Te még erre! -
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Aryon87 #2639 üzenetére
Egy icipicit vitatkoznék veled. Az M7 a futó kutyát is élesen lekapta néha, érdekes ez a visszalépés ezen a téren. Napfénynél nincs gondom többnyire, de szobában vagy lámpánál szenvedős vele.
A színprofil élénken van.atikó: Audio-Technica ATH-M50 konkrétan. Kb. 20 százalékkal halkabb, mint a One. Ez egy egyszerű fülessel is fennáll, tehát nem arról van szó, hogy nem bírja meghajtani. Ebből adódóan elvileg nem a DAC a gyengébb, a fránya átalakító az oka.
-
silentkiller
senior tag
-
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2561 üzenetére
Nekem is 4 hónapos, én nem használok sem fóliát sem tokot nem szeretem őket.
Viszont érdekes hogy a beszéd hangszórónál ás az érintő gomboknál vannak hajszálkarcok. Pedig gorilla 5 elvileg. Mate 8 jöttem azt 1évig nyúztam de ott nem volt karc és gorilla sem. Szóval nem izgat csak érdekesnek tartom. -
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2310 üzenetére
értem, a tekercs az NFC, engem nem izgat a Qi töltés mert a saját töltővel szuper gyors, a QI sosem lesz gyors, én be tudom dugni az usb kábelt.
U11 + mozgatja a fantáziám és kíváncsi leszek ha a sima u11 megkapj az oreot,, hogy itt ugye fizikai gombok vannak, és az edge launch lehet e majd választani, hogy fizikai vagy szoftveres gombok használjon az ember, mert tetszik az u11 + az a sok szoftveres gomb, mert nem vagyok kibékülve az u11 gombjaival, jobban tetszene ha fordítva lenne a két gomb. -
brainticket
aktív tag
-
Ombre88
csendes tag
válasz
Aryon87 #2300 üzenetére
Az a gondom hogy ha ìrnak nekem üzenetet facebook messengeren vagy viberen és elolvasom az üzenet.Beteszem képernyő zárba de még mindig azt jelzi a telefon hogy üzenetem van.Csak akkor tűnik el ha fent lehúzom az értesítési sávot és törlöm.Az m9 em is ugyan ezt csinálta.Ez valami android szarság vagy Htc gond?
-
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #2281 üzenetére
A 10es előtt S7esem volt. Egy dolog hiányzott belőle a 10essel szemben számomra: a kijelző.
nagyon szép.
Szerencsére az U11 kijelzője sokkal jobb, mint a 10esé. Sajnos annál még nekem az M8 is jobban tetszett. Nagyon szép lett az U11 kijelzője, de fényerőben nem samu galaxy szint, minden másban méltó versenytárs.
Viszont nem ég beJeffy: sztem nem bánnád meg sem a 11et sem a 11+t. Nekem a 10es pont olyan gyors és kezes volt 11 hónaposan (FR nélkül) mint amikor kivettem a dobozból. Az animáció ki van nullázva, úgy a legjobban érzékelhető hogy mennyire fürge.
-
ferob
őstag
válasz
Aryon87 #2201 üzenetére
Továbbra sem garanciális probléma, mivel egy törött hátlap cseréjéről volt szó, térítéses javítás keretein belül, ezért ilyen esetben teljesen mindegy, hogy a készülék honnan származik.
Elsőre pl. küldtek árajánlatot a javításhoz a logisztikai partneren keresztül, csak ő nem kapott ilyesmit, mert állítólag rossz volt a rendszerük, így visszaküldték a készüléket. -
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2193 üzenetére
szerintem nem.
más: utoljára jött update szerintem nem csak a biztonsági szintet frissítette, hanem mást is mert mintha jobban bírná az akku.
(#2182) san01 ez nekem is meglepetést okozott, csináltam is egy printscreent.
jó ez a reklám de egyébként honnét jön a telefon? EU?
-
-
kerxy
őstag
válasz
Aryon87 #2158 üzenetére
Nekem is az első, egyelőre meg vagyok vele elégedve
Egy-két kép az elmúlt hetekből: HTC U11 képek -
Badboys
őstag
válasz
Aryon87 #2156 üzenetére
Gondolom,hogy meg kapjuk a 8. valahánnyal akkor eltünnek ezek az apró problémák. Sokat hezitáltam az M9 helyett mit is vegyek mert azért ott voltak apró gondok. Sajnos a theme szerkesztőjüket a neten sem igazán javítják. Alapjában véve nagyon nem bántam meg,hogy maradtam a HTC vonalán.
Ma meg kaptam a kínai üveg fóliát föltettem kíváncsian várom,hogy meddig bírja. Lekerekített minden oldalon szépen fölfekszik. Nem zavarja a szintén onnan rendelt silicon tokot pont síkban vannak egymással.Remélem jó lesz egy ideig.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Aryon87 #2147 üzenetére
Én is örülnék több reklamnak, de számomra a lényeg, hogy a készülék nagyon jó. Az, hogy sokan a pultra kirakott készlet, még a hype alapján vesz telefont, az még legyen az ő tudatlansaguk, és problemajuk.
Nem akarok totál fanatikusnak és elvakultnak tenni, de jót röhögök magamban az olyan kerdeseken, hogy "Ez milyen készülék? Mennyibe került? ..es ezért már kaphattal volna egy használt Iphone 7 plust. -
ferob
őstag
válasz
Aryon87 #2080 üzenetére
Amiről te beszélsz, az teljesen más, mivel gyártói jótállást említesz, aminél a meghatározott feltételeknek meg kell felelni, de itt ilyenről szó sincs, mivel alapból fizetős javításra lett leadva.
Ez egyáltalán nincs így, valamint ne vicceljünk már, tehát az elméleted alapján pl. nyitod a bootloadert és ezért térítés ellenében sem tudod javíttatni többet a készüléked.
Az, hogy egy készülék nem is kapható egy régióban, teljesen más kategória egy szerviz szempontjából, de itt ilyenről nincs szó, sőt még hardveres eltérés sincs.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Aryon87 #2054 üzenetére
Van már videó is róla. Jó kis telefon lesz. Tetszik, hogy a képernyő nincs lekerekítve, az olyan bénán hat. Ezen kívül a Sense még jobban közelít a stock Androidra, menü felhúzó gomb. Jók az oldalsó gyors ikonok is szorításra.
Ha tényleg 4000 mAh-es aksi lesz benne, akkor pedig maga a tökély.
-
Varoz
addikt
válasz
Aryon87 #2054 üzenetére
Faszák lesznek!
Qi töltés nem vonz annyira, de kell bele a ficsőr mindenképp, ma már nehéz eladni nélküle.
Ujjlenyomatolvasó helye nekem annyira nem jön be, viszont örülök, hogy nem a kamera mellé rakták, mint a konkurencia, hogy a kamerát tapogasd állandóan.Viszont a Lifenak nem értem azt a g.ci nagy káváját alul. Brr...
Érdekes, ebben a cikkben is azzal vannak megáldva, hogy átlátszó lesz a telefon. Mindenki hülye? Totál egyértelműen látszik, hogy az a Qi tekercse, nem az átlátszóság a lényeg, hanem a Qi töltés. Valószínűnek tartom, hogy a végleges készüléken nem fog látszani.
-
BenHans
addikt
válasz
Aryon87 #2037 üzenetére
Változtatnak a pontozási rendszeren, érdekes, hogy év közben és szeptemberre. Jön a Note 8, iPhone 8 és 8 Plus, és ott a csodapontszám. Az már lényegtelen, hogy erősen ellentmondásos a pontszámítás és az összehasonlítás is és hogy az U11 mégis maradt 90-en így tovább nyitva az amúgy sem túl hitelesre szabó ollót.
Nem baj, iskolában, az általánostól az egyetemig is létezik a felelet osztályzás "pofára" fogalom.
Nagyon okos vagy, kettes vs nagyon szép vagy, négyes, a protekcióról és a könnyebb tételekről nem is beszélve.GSMArena-n sincs frissítések után újratesztelve, amivel az U11 is javult, de azért DXO pls...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Aryon87 #1993 üzenetére
Nekem is átállt mind a kettő, amiben a sim van és amelyikbe nincs az is, de ha nem a hely függő időjárás volt beállítva, ha nem a konkrét lakhelyed, akkor utazásnak érzékelte, és ha be volt kapcsolva a travel clock, akkor két időt mutatott. A vicces inkább az hogy a telefon és az adott hely ideje átállt, de a fixen beállított otthon városé nem (még ha ugyan az is volt).
Tessék, városon belüli idő utazás, melyik gyártó tudja ezt out of the box?
-
Gabes13
tag
válasz
Aryon87 #1981 üzenetére
Ja a fakosaga elsore szembetuno, de amugy meg zsir telo. Volt s8+ ezt a csajom hasznalja mert lecsereltem note8-ra. Aztan azt vissza vittem mert fenyszivargott es vissza s7 edge-re. Ma meg jott a u11, igazabol csak kivancsisagbol vettem, de tenyleg tok jo. Eddig nem vettem az elozo szeriakat mert a kamera front erotlen volt. M10 egesz jo lett, de akkor mar 5.5 meretet hasznaltam es nem akartam mar kisebbet, szoval a u11 plus a cel.
-
CsGábor
tag
válasz
Aryon87 #1950 üzenetére
Ezzel a jack csati hiánnyal úgy vagyok hogy nem lenne baj ha lenne rajta de mivel korrektül szól az usb-s füles amit adtak hozzá abban az esetben amikor néha kicsit hallgatok zenét rajta teljesen megfelel ez a megoldás is. Hosszabb zenehallgatásra van külön eszközöm ami csak erre való. Egyszerre töteni és hallgatni meg nem akarom. Nem volt még soha olyan helyzet amikor erre szükségem lett volna, tehát engem nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest