- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
Udv Finglas-bol Balinov es Integrale
-
Gabes13
tag
Udv! Abba tud segiteni valaki miert nincs mobil netem? Hivni tudok, de akarmit csinalok azt irja szetkapcsolva. Masik teloba mukodik a net. Koszonom
-
Gabes13
tag
Arra rajottem hogy a gyors toltest nem tudom kikapcsolni, de arra nem, hogy a fenykepezonel hol kapcsolhato ki a max fenyero hasznalata?? Koszonom
-
Gabes13
tag
válasz
Aryon87 #1981 üzenetére
Ja a fakosaga elsore szembetuno, de amugy meg zsir telo. Volt s8+ ezt a csajom hasznalja mert lecsereltem note8-ra. Aztan azt vissza vittem mert fenyszivargott es vissza s7 edge-re. Ma meg jott a u11, igazabol csak kivancsisagbol vettem, de tenyleg tok jo. Eddig nem vettem az elozo szeriakat mert a kamera front erotlen volt. M10 egesz jo lett, de akkor mar 5.5 meretet hasznaltam es nem akartam mar kisebbet, szoval a u11 plus a cel.
-
Gabes13
tag
Udv! Ma vettem egy ilyen telot, fekete szinben. Szamomra a telefon leggyengebb pontja a kijelzo. Teny, amoledet hasznaltam az jobban bejon. Osszessegeben viszont elegedett vagyok a teloval a hang amit a fules produkal.... a legjobb amit eddig gyari tartozekkal hallottam. Igazabol a u11 plusra vartam, amig megjelenik addig ez marad aztan mrglatom hogyan tovabb. Minden jot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest