-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Gyári romot vagy mit használtok ti a készüléken?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Rájöttem, hogy nem a messenger a ludas abban, hogy ha kűldenek valamit akkor letőltès folyamatbant ír ki hanem a teló wifije. Ugyanis ha mobilneten vagyok semmi gond de ha wifin akkor elő jön a probléma és több wifi hálózaton is néztem. Valahogy le lehet tesztelni, hogy miért csinálja ezt?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nálatok nincs olyan gond a messengeren hogy ha kűldenek valamit akkor azt írja ki kb 5 percíg, hogy csatolt fájl letőltése? [kép]
-
cyber86
őstag
Azért szeretném megcsinálni, mert valamiért nem az igazi a teló működése és nem tudom, hogy szoftveres vagy hardveres-e a hiba. Pl fb-ba ha megnyitok valamit van, hogy nem reagál a vissza gombra mintha lefagyna a készülék de a home gombra reagál igaz van, hogy pár secet várni kell, hogy kilépjen és mostanában a messenger sem az igazi és már többször próbálkoztam fr-rel de hiába. És arra gondoltam, hogy nem-e sérült meg a rendszer de akkor valszeg nem tud rajta. Viszont 1 próbát megtennék hátha.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a jelenleg legfrissebb gyári fw-t újra lehet telepíteni a készüléken mókolás nélkül?
-
cyber86
őstag
válasz
Roland8622 #5387 üzenetére
Én a memória használattal sose foglalkoztam, mert azért van hogy használja és ami nem kell a memóriába, hogy a másik alkalmazás fusson akkor mást úgyis kiszed onnan és érdekes módon nekem gyorsabbnak tűnik a rendszer, olyan gördülékenyebb de ezen a téren irigylem tesóm telóját xiaomi MI 9 ami még simábban megy. Igaz abba brutál hardver van.
-
cyber86
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele de nálam gyorsabb lett a telefon pedig kb 1 hónapja volt fr a telómon pont a lassúlás miatt.
-
cyber86
őstag
Azt lehet tudni, hogy az 1 simesek mikor kapják meg?
-
cyber86
őstag
Nálam sajnos még semmi. CID-034
-
cyber86
őstag
Van aki játszik a forge of empires nevű játékkal? Ha igen akkor ott is ki szokta írni, hogy alacsony a teljesítmény?
-
cyber86
őstag
Na ez érdekes. Akku teszt hibátlan. Viszont azt nem tudom, hogy 1 játék ennyire zabálná a telefont vagy nagyon nincs optimalizálva a játék és azért zabál ennyit. Ugyanis azt vettem észre, hogy kb 15 perc játék után kb 20%-ot is le szokott esni a töltöttségi szint. A játék neve: last day on earth.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Akku tesztet flyght módba érdemes csinálni vagy mehet közbe hálózat?
-
cyber86
őstag
válasz
CptAdamica #4415 üzenetére
Tesóm telóján Sony Xperia XZ 2 asszem az van neki megkapta tegnap elött az android 9-et.
-
cyber86
őstag
válasz
Tomtailor85 #4412 üzenetére
Ha elérhető lesz nekünk is az android 9 akkor megint pörögni fog
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Ha vírus gyanús a teló akkor elég fr-t tolni rá vagy újra kéne telepíteni az egész rendszert?
-
cyber86
őstag
válasz
CptAdamica #2212 üzenetére
-
cyber86
őstag
4K videó rögzítésnél csak 6 perces videót lehet csinálni?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Ti melyik beállításon használjátok a kamerát? 12 MP 4:3 vagy 9 MP 16:9?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valakinél csinálja még azt a jelenséget, hogy az ujj lenyomat olvasóval nem oldja fel néha a telefont? Már csináltam új mintát de így is előfordul néha.
-
cyber86
őstag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy újjal akarom feloldani a zárat és nem csinálja meg hanem mintha sikertelen lenne és nem is rezeg meg hiába teszem rá az ujjam nem csinál semmit viszont mintával feloldja vagy ha kikapcsolom a kijelzőt utána már működik.
-
cyber86
őstag
Sajnos mivel még mindig az angol tudásom eléggé gyenge így nem figyeltem, hogy nem 1 helyről jönnének a cuccok meg amazont nem is nagyon ismerem. Ebayen meg ahogy hallom ki kell fogni egy jó eladót, hogy nehogy átverés legyen meg nem tudom melyik fólia lehet a legjobb választás mivel erre sajnos nem találok spigen fóliát
(#1014) soko70: Grat hozzá
Amúgy én is csodálkozom rajta milyen jól bírja a 10-eshez képest. Nekem nagyon bejött ez a készülék
-
cyber86
őstag
A gmail app ennyire fos vagy mit kell beállítanom, hogy egyből jelezze ha kapok üzenetet?
szerk: wifi optimalizálást bekapcsolva szoktátok hagyni?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami helyet ahonnan be tudnék rendelni spigen liquid crystal tokot meg valami jó fóliát?
más: A készülék nagyon brutál. Én nem tudom mi van a 10-esemmel de sebességbe igen csak veri mindenben. A facebook a 10-esen akad mikor görgetem ezen meg tök simán megy ahogy kell. Akkor ha böngészőbe nézek valamit ott is a 10-esen nem az igazi ezen meg hibátlan na meg hát itt nincs wifi gond se. Szóval nagyon király készülék lett -
cyber86
őstag
Na igen itt már nincs wifi gondom mint a 10esnél vagyis nem dobálja a számláló szerint. [kép] További teszt később lesz, mert töltőn van a teló.
-
cyber86
őstag
Telenornál jól látom nem lehet online rendelni?
-
cyber86
őstag
Voltam bent a Telenornál de csak jövő héttől lesz már központi raktárba is a készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest