- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytech
őstag
válasz
R2D20208 #9564 üzenetére
Nem, csak ez egy olyan e-mail cím, ami pl egy webes kérdezős felülethez tartozik. Hogy te a kapcsolat menüpont alatt kérdezel valamit amiben megadod az emailedet, aztán egy ilyen mailcímről válaszolnak. Szerintem itt is ez lenne a helyes megoldás, hogy a htc webes felületén (az angolon persze) keres az aki akar egy email címet...
-
mumk1
addikt
válasz
R2D20208 #9361 üzenetére
Ez számomra nem egy tragédia, van PC mindig a közelemben. Inkább csak kis kényelmetlenség. Lehet hülyeséget mondok, mert annyira nem ismerem a Samsungokat, (még annyira sem, hogy szidjam őket
), de mintha ott sem lenne minden rom egy fájlos és kell hozzá valami viking istenség.
-
-
-
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #9336 üzenetére
Én sem szoktam trollkodni. Csupán tapasztalatot írtám.
Tény van amiben jobb az S3. Én a kijelzőjében és az anyagában csalódtam nagyot, ezért váltottam.
Üzemidőben, konfigurálhatóságban valóban az S3 a jobb. Én sem balhézni akarok. Csupán megvédtem magam. Ugyanis én egy kérdésre válaszoltam csak, és a válaszban a tapasztalatom írtam le, nem pedig hasraütöttem hogy nah gyalázom már kicsit az S3-at.Mumk1:
Igen, erről beszéltem -
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #9332 üzenetére
Szerintem is hagyjuk. Te már csak trollkodni jöttél vissza...
van amiben jobb az S3, konfigurálhatóságban, processzor benchmarkokban, másban mindenben jobb a HOX
egy telefonnak nem a vékonysága meg a szépsége, meg a teljesítménye számít csak, hanem anyag is legyen benne. Nem véletlenül van az a két készülékem ami.és főleg nem 18ezerért várok gagyi m lakkozott műplaszikot
továbbá:
1. 1x sem volt leejtve
2. Nem szoktam dobálni (elmúlt 1,5évben 1x ejtettem le igazán telót, szerencsére ez a HOX-al történt és nem az S3-al)
3. Zsebben, tokban volt hordva
4. Nézz utána neten az erről szóló cikkeknek, rengetegen jártak hasonlóan az S3-alÉs innentől kezdve az atya úr isten is mondhatja az ellenkezőjét a leírtaknak. Mivel saját személyes tapasztalatról lévén szó senkinek sem hiszek jobban mint a saját szememnek. Ezért előre is elnézést kérek tőled!
-
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #9328 üzenetére
Az S3-ról írtam, nem a HOX-ról egyrészt.
Másrészt előtte S3-am volt és tapasztalatból írtam amit írtam. Zsebben hordtam és kopott, hajszálkarcos lett a lakkozott hátlap, a kamera körül pedig hajszál repedések voltak, szerencsére Webshopon rendeltem így 14napon belül elálhattam a vásárlástól és így lett HOX belőle.
Net is tele van az erről szóló cikkekkel az S3-ról. Én tapasztalatból fakadó véleményt írtam nem FLAME-t. És e két anyagminőséget nem lehet összehasonlítani S3 és HOX közt, akár hogy is rizsázik erről bárki. A tapasztalatomon kívül pedig semmi csúnyát nem írtam, és durván sem fogalmaztam. -
-
BenHans
addikt
válasz
R2D20208 #8527 üzenetére
ez tetszett... sajnos a szobában felvett videónál is előfordul (pedig most csak az Akit buldózernek hívtak megy, Bud Spencerrel
), de szerintem betudható a túl jó fülemnek mivel a páromé is és az enyém is csinálja...ilyen süvítő hang mint a régi televízióknál, én már beletörődöm mert már volt kiborulva miattam tv szerelő is amikor a garis tv-hez hívtam ki hogy fütyül erre amikor harmadszorra kijött bemérte valami műszerrel és megmondta hogy vegyek LED-tv-t mivel ezt a hangot csak a műszer érzékeli és azok más eljárással készülnek és ott nem fogom hallani... 15,5Hz-n szólt, ami ha jól tudom még épp hogy infrahang
-
-
twine
veterán
válasz
R2D20208 #8202 üzenetére
Artu: v@zzeg,,veled meg még találkoztam is kint,,,csak lehet nem emlékszel,,elég vizenyősek voltak a szemeid
hurrikan:"fogja és berak egy sima gyárit"
Na ilyennel szerencsére még nem találkoztam,,,
igaz ritkán játszom,,,és akkor is csak inkább az "eyecandy" miatt hogy összeprickoljam a nadrágom, hogy mire képes egy 9mm-es "kis sz@r" grafikábanPetyb00:
-
-
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #8113 üzenetére
Pont most szerkesztettem eléd, hogy nekem is csak a kijelző miatt rövid az üzemidőm.
Én kültéren használom aránylag sokat, és max fényerőn, automatika kilőve. De egy napot így is kibír. És kész felüdülés a kijelzője az S3 után....
Elég gáz volt, hogy egy 180ezres telóval árnyékba kellett vonulnom hogy lássam a kijelzőt xD
Még haver a 50ezres Xperia ray-én simán látott mindent
Mondjuk én is Sonys vagyok, de gondoltam kipróbálok egy HTC-t is, mindig is ki akartam. -
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #8108 üzenetére
Amint írtam 3x ponra pontosan uygan ezt futotta az OneX....
Az S3 nincs már meg.... azt cseréltem el az OneX-re. Mert borzasztóan irritált a gagyi anyagminőség meg az erősen fényerőszegény AMOLED HD..... meg maga az egész Amoled színvilág.
Eddig üzemidőt leszámítva mindenben sokkal jobbnak találom az OneX-et.Számítani meg semmit nem számítanak.... amint írtam csak érdekesség képpen tettem fel.
Mivel a 2kép nem ugyan az az odlala programnak így az OneX-en össze kell adni a pontokat.
S3: 120 130össz; CPU: 7198 RAM: 2531 GPU: 1540 I/O: 861
OneX: 120 210össz; CPU: 7292 RAM: 2493 GPU: 1542 I/O: 883 -
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest