Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz james008bond #10102 üzenetére
Igen, azt tudjuk, annak ehhez semmi köze...
-
zso79
őstag
Nem, ez el van teljesen cseszve, ha nem megy net elérés nélkül. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a Desire-n működik. Hazamegyek ki is próbálom. Így semmi értelme az egésznek. Úgy lenne valami, ha engedné, hogy bekapcsold a netet és beauthentikálsz, de így... Minek kéri egyáltalán az accountot?!
hurrikan: írtam, hogy nem működik a módszer, amit javasoltál. Nem tudsz patternt és kódot is megadni, csak egyiket!
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Aki még nem tudná, okuljon az én káromon: [link]
-
zso79
őstag
válasz Cybertrone #10088 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak ez a Desire-n működött offline is. Eleve így nincs is értelme, hogy ha nem tudsz netre menni. Legalább engedné bekapcsolni, hogy lehessen használni a "védelmi rendszert"...
-
zso79
őstag
A segítségeteket kérném. Egy idióta lelockolta a telót túl sok pattern próbálkozással, így google account-ot kér a feloldáshoz. Mivel épp nincs bekapcsolva a mobilnet azzal nem tud mit kezdeni, hiába adom meg, az mondja invalid. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
zso79
őstag
válasz waccamár #9849 üzenetére
Nekem csak ennyi, de nekem a Sygic tökéletesen megfelel, a mostani verzió kifejezetten tetszik: Ha nem cachelem be előre hova megyek, akkor net kell hozzá, ami esetenként baromi lassú. Hétvégén jártam olyan helyeken a Mecsekben, ahol még térerő sem nagyon volt, nemhogy mobil net. Pesten többször egy utcát tévedett, hogy hol is vagyok éppen.
-
zso79
őstag
válasz james008bond #8583 üzenetére
Ebben is külön proci kezeli a kamera részt...
-
zso79
őstag
lcee79: Elvileg teljesen normális, a kamera zörög benne, mint az összes Desire-ben Kocogtasd meg a környékét, tuti onnan jön a hang.
Eli577: Kár lenne vitatkozni, a szoftver nem a tiéd
rígel: Kipróbáltuk most az összes elérhető telót, mind zörög, márkától függetlenül
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Rosszul tudod! A telefon a tiéd, de a rajta lévő sw bizony nem az! Annak csak a használati jogát vásároltad meg a telefon megvásárlásával, az engedélyük nélkül nem módosíthatod. Ugyanaz a jogszabály vonatkozik rá, mint a függetlenítésre... Jogilag tehát ez a helyzet.
A gyakorlat viszont úgy van ahogy mondod, mindent hw-es hibát rá tudnak fogni a sw-es módosításra sajnos. Ez elvileg támadható lenne, egy független szakértői véleménnyel alá lehetne támasztani, hogy nem az okozta a hibát, de kinek van arra pénze és energiája?! És ez még mindig elbukhatna azzal, hogy csak a saját szoftverükre vállalnak garanciát.
-
zso79
őstag
Vett valaki mostanában T-nél ilyet Dominóval? Még mindig 148k az ára és függetlent adnak? A most kapható modellekre mennyire jellemzőek a 2 hónappal ezelőtti hibák?
-
zso79
őstag
Ezzel mi a tapasztalat?
-
zso79
őstag
Most már igen, de akkoriban nem volt rá példa Amúgy meg a kamera előtti lencse hibája sztem nem összeegyeztethető azzal, hogy itt kb. minden harmadik tulaj cserélteti a készülékét, sokan már nem is először! Félreértés ne essék, továbbra is HTC párti vagyok, vagy egy ilyen, vagy a One S lesz a következő, de most még csak állok értetlenül, hogy mi folyik itt....
-
zso79
őstag
Hmmm... A Desire megjelenésekor nem volt ekkora hibás termék áradat, mint amit most itt olvasok. Ismerettségi körömben van még belőle legalább 5 darab és senkinél nem volt gond, pedig mindenki rögtön az elején vette. Elbizonytalanodtam...
-
zso79
őstag
válasz Overcome85 #1836 üzenetére
Nem tudom te milyen teszteket néztél, de ide is és és a One S topicba is többször be lett linkelve több külföldi teszt, ahol bizony egyértelműen ez volt a győztes. Nem is láttunk még semmit az ellenkezőjéről.
Itt van két konkrét példa még tőlem: [link]
Két dologban jobb csak a Sony, a dedikált gombban és hogy standby-ból hamarabb tudsz vele képet készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Azt esetleg tudja valaki, hogy ha dominóval veszel a T-nél, akkor adnak-e hozzá normál SIM adaptert?
-
-
zso79
őstag
Nem lehet, hogy a Desire-d akksijával van gond? Nekem 2 év után elmegy min. másfél napot folyamatos sync mellett (wifi vagy 3g), napi kb 1 óra telefon, pár sms, kis böngészés és facebook, foursquare mellett. Most egy 2.3.5+sense 3.5 rom van rajta, cm7-tel 2 napot is elment ugyanígy. Nagyon kétlem, hogy ugyanilyen használat mellett a One X akár a másfél napot is bírná, de cáfoljatok rám
-
zso79
őstag
Jó teszt! A One S-ről is várhatunk hamarosan hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest