- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kíváncsi volnék még egy összehasonlító tesztre, hogy mennyit fejlődött a 4.0.4-el.
Ez várható lehet?Mert a 403 alapján lehet az s3-at választanám, de nagyban befolyásolná a döntésemet hogy milyen 404-el és utána JB-vel
(végülis a konkurens tesztjei 404-el születtek )
(#11185) hurrikan - thx
-
válasz
Cybertrone #11167 üzenetére
Olvasva a hsz-eket azt veszem le, hogy már a 4.0.4-el valóban meghosszabbulhat az üzemidő, csökkenhet a melegedés és sebesség szempontjából is egyre közelebbre ér az s3-hoz
De szerintem egy 4.7-es slcd kijelzőtől, 4+1 magos 40 nanométeres prockótól 1800-as teleppel ne várjunk csodákat - ami a készenléti időt illeti - persze ha nekem egy napig kibírja akkor onnantól fájni fog a micsodám az egészre
De minden jel arra utal, hogy a HOX-nak jót tesz a szoftfrissítésEgyébként custom rommal a noti bar-ban vannak már kapcsolók és egyéb dolgok? Ugyanez a kérdésem , hogy multitasking alatt rövid idő elteltével ott is törli a memóriából a futó alkalmazásokat?
Köszönöm a válaszokat
(#11172) Eli577 - megfogom tuti, jó ötlet
-
válasz
Eli577 #11147 üzenetére
Meglesem, köszi
(#11149) Cybertrone - Jaja, majd egy kis körítéssel magamhoz veszem a gépállatot és megnyomkodom élőben is.
Sok tesztet, videót nézegetek és hát 5-10 percenként változik a véleményem hogy éppen S3-at vagy HOX-ot akarok
Most worldben összeírkálom az előnyét és hátrányát mindkét készüléknek, megnézem melyikkel tudok jobban kompromisszumot kötni és a végül jöhet kipróbálás, akkor talán már fogok tudni dönteni
(#11148) Xaels- Épp ez a másik amit akartam kérdezni. Akkor figyelni fogom azt is
-
Tudja valaki véletlen, hogy a szegedi Médiában van e One X?
Nagyon nemtudok választani, One X és S3 közül annak ellenére sem hogy szinte huzamosabb ideig csak samsung telóim voltak, végig jártam már az egész galaxy családot az i7500-tól... De most mielőtt a következőt is megvenném előbb szeretném megnyomkodni a One X-et, mert bezony az s3 sem tökéletes
Van már 4.0.4 vagy csak JB fog jönni ezután? Esetleg Custor Rommal és jó kernellel sikerült már elérni, hogy a telefon teljesen smooth legyen minden téren?
Objektív választ ha lehet, nem vagyok htc utáló és samu fan, azt veszem amelyikre esni fog a választásom a döntésemet kizárólag a márkanév nem fogja befolyásolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest