- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
ch.peter #36351 üzenetére
Biztos, hogy nem annyiért, mint amennyiért te hajlandó lennél megválni tőle, mert sajnos manapság az a divat, hogy letornázzák a telefon árát egy új alsó-középkategóriásnak megfelelő összegre, így akkor jársz a legjobban, ha megtartod, mivel még mindig bőven elég mindenre a telefon.
-
bivalyos
aktív tag
válasz
ch.peter #31856 üzenetére
most kaptam hivatalos választ a HTC-től amiben ez áll:
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az említett jelenség az új szoftver tervezett részét alkotja, az észrevételt, ahogy a korábbiakat is továbbítottam, de mivel a gyártó álláspontja szerint ez nem hiba, csak, mint felhasználói visszajelzés kerül továbbításra.
Ha további segitségre van szüksége a készülékével kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Kérem minden esetben mellékelje a készülék IMEI és sorozatszámat. Mind a két adat megtalálható az akkumlátor alatt, vagy a Beállítások/Telefoninformáció/ menüben.
Ha problémája megoldódott és nincs több kérdése kérem zárja le ezt a jegyet.
Köszönjük hogy a HTC-t választotta, további kellemes napot!
Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.
To send a reply to this message, please click here.
Sincerely,
Istvan
HTC
Want to see what others are saying? Have a question to ask other HTC fans?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest