Új hozzászólás Aktív témák
-
ch.peter
aktív tag
A fenti, konkrét, problémákon kívűl mit érné még meg megemlíteni, amit érdemes még cseréltetni rajta?
Az enyem 8 nappal a gari lejarta elott ment a szervizbe, amit beirattam:
- keszenletben is gyorsan merulo akku
- idonkent (terheles/melegedes hatasara) sargulo kepernyo
- gyenge wifiCsereltek kijelzot, akkut es javitottak a wifi antennat
Szerintem erdemes kivinni Budaorsre, nekem 1 het alatt kesz lett.
[ Szerkesztve ]
-
ch.peter
aktív tag
Sziasztok,
egyre jobban birizgálja a csőrömet egy telefoncsere, elgondolkodtam a HOX eladásán.
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy frissen felújított (4 nappal a gari lejárta előtt leadtam a szervizbe, egy pazar listával, cseréltek kijelzőt, akkut, javították a WIFI hibát), gyári független, magyarországra szánt készüléket?
Természetesen abszolut karcmentes..
Adok vele egy Ballistic (harci ) gumi-műanyag páncélt, illetve egy sokkal kellemesebb méretű Nillkin tokot (ez át lett fényezve, mert a gyári színe csúnyán elkoszolódott) -
ch.peter
aktív tag
válasz Heroldg18 #36185 üzenetére
Használok egy [Nillkin] vékony műanyag tokot nyugodtabb környezetben, 2 éves, a fehér mára mocskos barnába fordult, nem lehet lemosni sem, de amúgy tökéletes.
Melós közben (erőművek, olajfinomítók) egy [Ballistic] "harci" tok van rajta, határozottan brutális lesz tőle a teló, nehéz, és ormótlan, de eddig tökéletesen teszi a dolgát
-
ch.peter
aktív tag
Ma lottem ezt a kepet, azt hiszem eleg penge uzemido egy HOX-hoz kepest
Nem, nem photoshop, csak valodi stand-by
Az igazat megvallva negyedik telefonkent van csak hasznalva eppen, es osszvissz 6 SMS volt rajta -
ch.peter
aktív tag
válasz Shokkolo #31855 üzenetére
Ha valakit zavar a pottyos kontakt, akkor itt egy level, ami copy-paste megoldassal elkuldhet a HTC-nek (ok, a sajat nevet azert bele kell irni ) Az angolul jobban tudok majd kijavitjak a hibakat benne.
címzett: contact_us@htc.com
Targy : HTC One X - Dots on the caller profile picture
Dear Customer Service,
I've just find out recently, that after upgrading my phone, with the
latest official uprage,some caller ID pictures got dots on them, and
the quality is worst than it was before.
As far as I know, this is a known problem, and registered under the
13HUC350000050 reference number, in your system. Please attach my
complaint to the existing case, and let me know, if there is a
solution for this problem.Best regards:
{IDE IRD A NEVED} -
ch.peter
aktív tag
Igen tudsz, ez nekem elegge bejott:
Notification Toggle -
ch.peter
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes problémába futottam bele, 2 napja semmit nem tudok telepíteni / frissíteni a Playről.
Rákeresve a problémára, láttam, hogy nem egyedi jelenség, viszont az általában működő megoldások
(gyorsítótár törlése, Play frissítések eltávolítása, telefon be/ki) nem működnek. Tapasztalt más is hasonlót?
Ötletek, javaslatok?
Köszi! -
ch.peter
aktív tag
válasz knyitogato #14598 üzenetére
boltban
Expansys / Gyorsbolt / Szolgaltato
-
ch.peter
aktív tag
válasz aAron_ #10638 üzenetére
Volt egy 5 hetes munkám Franciaországban (plusz párszor néhány óra időtöltés Belgiumban), gyönyörűen lépkedett a hálózatok között, és stabilan tartotta azokat. Az egyetlen idegesítő dolog benne az volt, hogy a kikapcsolt adatroaming miatt állandóan jött a figyelmeztetés, hiába töröltem az értesítések közül. A hálózatválasztás teljesen automatára van állítva (mind szolgáltató, mind 2G/3G szempontból)
-
ch.peter
aktív tag
Sziasztok!
Megjött ma a Ballistic tok, hát valami pazar :-)
Tökéletesen passzol rá, és pont eltakarja azt a vékony sávot az oldalán, amit a Brando fólia szabadon hagy. A fogása nagyon kellemes lett, abszolut nincs már az a "jajj ki ne csússzon a kezemből" érzés, miközben nem lett túl bumfordi sem a készülék.
A kamera jó 2-3 mm-el beljebb került mint a tok hátlapja, így a védelme tökéletesnek mondható. Az USB és a fülhallgató csatlakozók könnyen hozzáférhetőek maradtak, így a töltés vagy a füles rádugása sem okoz problémát.Itt van néhány kép tokról:
Szemből
Oldalról
A hátlap
A tetejeÜdv: Ch
[ Szerkesztve ]
-
ch.peter
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, úton van egy Ballistic SG, a kereskedő szerint az international verzióra való darab
Ha nálam lesz, igény esetén teszek fel képet, hogyan mutat a telefonnal. (Törésteszt nem lesz - remélhetőleg) -
ch.peter
aktív tag
válasz james008bond #6913 üzenetére
Erosen ipari kornyezetben dolgozom, es ha az irodaban is marad a telefon, akkor sem lehetek biztos benne, hogy nem lokik fel az asztalt / nem pakolnak ra valamit, minden telom allandoan massziv tokokban van :-)
-
ch.peter
aktív tag
Sziasztok, a heten en is 1X tulaj lettem
A kerdesem az lenne, hogy valaki kozuletek ismeri-e az [Otterbox Commuter]
vagy a [Ballistic] tokokat?Az Otterbox szimpatikus lenne, de tobb helyen irtak (e-bay), hogy csak az AT&T -s 1X-ekkel kompattibilis. Van valami fizikai kulonbseg az amerikai es az europai modellek kozott?
A masik tok, amivel szemezek, a Ballistic SG0874-M005. Ez egy kicsit bumfordibb mint az Otterbox, es a csatlakozokat sem dugozza le, de ha azt mondjatok, hogy az Otter nem jo -erre a telora, akkor ez lesz.
Velemenyek?
Ch
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott