Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatoteam
tag
válasz pmSpeedy #30766 üzenetére
Minden le van írva abban a topikban, amit pár hsz-el ezelőtt linkeltem. Nem sokban különbözik a gyáritól és igen, ugrik a garancia. Ha még nincs kinyitva a telefonod, akkor inkább érdemes várnod pár napot (feltéve, hogy független, európai CID-es), mert érkezni fog a gyári is (szerintem napokon belül).
-
vatoteam
tag
Mostanra állítottam vissza mindent, tehát kb 1 órát nyomkodtam a telepítéstől indítva. 55%-on van az akksi, most raktam fel tölteni. Amíg visszaállítottam az appokat, nézegettem a dolgokat, borzalmasan melegedett, 53 fokos volt az akksi, de a kameránál szabályosan égetett. Érezhetően gyorsabb, gördülékenyebb, pillanatok alatt bebootol. Blinkfeedről nem nyilatkozom, azonnal ment fel a nova. Így elsőre azt mondom, hogy lesz javulás akksi tekintetében is, mert az első 20 percben kb maxon volt a fényerő, és vagy 40 percet tuti maxon pörgött a teló a sok telepítéstől, de persze ne várjunk nagy csodát. Az új radio-ban bízok, mert az előzőnél eléggé sokat evett alvó módban.
-
vatoteam
tag
válasz s3nsitivity #30760 üzenetére
Nálam is fent van, teljesen korrekt!
-
vatoteam
tag
-
vatoteam
tag
Szomorúan olvastam, hogy abbahagyják szeretett ViperX-em fejlesztését Tudnátok ajánlani egy Sense rom-ot? Nik Project X Rebirth OneX-el szemezgetek. Vagy a non-sense félékből érdemes felrakni mondjuk a CM10-et?
-
vatoteam
tag
Sajnos innentől ha ennyire muszáj, akkor mindenképp bootloader nyitás és custom rom. Én ma raktam fel a viperx-et, az támogatja a mass storage-t, rajta van a gyári sense felület és még jópár tweak. A bootloader nyitás (root stb.) viszont garivesztéssel jár... Mielőtt abba is beleugranál és késő lenne.
-
vatoteam
tag
Sziasztok! Elérkezett az idő, hogy kinyissam a telefont és felrakjam a viperx-et.
Ez alapján próbálom elkövetni. A kérdésem ott van, hogy a viperx topikjában van egy külön letöltés a viperx kernel 10-hez, amihez azt írják, hogy nem flash-elhető zip, ezzel mit kezdjek? Mert erről semmilyen infót nem találtam.szerk. Meg is találtam, csak nagyon le kellett tekerni... Ezeket a fájlokat kéne betennem a VenomFlasher mappájába?
[ Szerkesztve ]
-
vatoteam
tag
Odáig nem jutottatok el, hogy le van írva a cikkben, hogy ez egy fan art?
-
vatoteam
tag
Davzone külső akksi hogy szuperál? Vettem egyet én is, érdekel mennyi lehet kb a valós kapacitás, mire számítsak Ingresst én is tolom.
-
vatoteam
tag
Hát ez mi? kép
Fehér HOX+? -
vatoteam
tag
Azért kemény Lassan a fél telefon ki lesz nyírva az akksi miatt
Most letiltottam a könyvjelző widget-et is. Viszont a launchernek nem fogok csak egy panelt csinálni, kell az a mostani 3 oldal, a lapozással nem fogok "spórolni". Valamint a kernellel sem tudok mit kezdeni, mivel 99%, hogy az első szériás wifi antenna a gáz. Vicc, hogy egyáltalán ilyenekről beszélek Egyébként használat mellett eléggé jól bírja a telefon, csak készenlétben nevetséges, így aztán tűzre való az 5. mag :/
Egy valami viszont tuti: Ha sikerrel megjárta a szervízt a telefon, már megy is rá a viperx... -
vatoteam
tag
Az a helyzet tényleg a wifi lesz a ludas a kernelfogyasztás tekintetében. Tegnap egész nap ki volt kapcsolva, egy percet sem ment a háttérben a kernel Áprilisban vettem, de a wifi antenna még tökéletesen vesz, semmi baja nincs a telónak. Na most a helyzet ilyenkor mi? Telemaxnál szó nélkül cserélni fogják vagy basszak oda az asztalra megelőzvén a többhetes huzavonát? Attól félek h náluk lesz 3 hetet aztán csinálnak egy FR-t, neadjisten rápöttyintenek valami ragasztót az antennára és örüljek... Igazából egy kicsit még panaszkodhatnék az érintőgombok világításának beszivárgására, személy szerint engem nem zavar, de tényleg ott a hiba. Szóval szerintetek mit ajánlotok, hogy a lehető legrövidebb időn belül cseréljenek? Természetesen S-ON vagyok.
Másik: Nektek mennyit fogyaszt a mediaserver wakelock zenehallgatásnál?
[ Szerkesztve ]
-
vatoteam
tag
válasz hurrikan #20742 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. Most kilőttem a Google Now-t, mert ráészméltem, hogy alig használom. XDA-n írogatják, hogy ez megoldotta a dolgokat. Lefekvésig feltöltöm, aztán reggelre meglátom mi a helyzet.
szerk.: + letiltottam az appokat, amiket Xaels írt alattam.
[ Szerkesztve ]
-
vatoteam
tag
Ti láttatok már ilyet? Egy szálloda nyílt wifijéről vagyok a telefonon és a FB messenger nem küld értesítést. Átkapcsolok mobilnetre, azonnal jelez. Korábban sehol nem volt még velem ilyen, igaz JB óta ez az első nyílt wifi hálózat. Itt lehet valami fura korlátozás vagy valami bug? Nem halok bele a dologba csak érdekes, főleg, hogy minden más simán megy ezzel a nettel.
-
vatoteam
tag
Srácok ti hogy álltok a készenléti idővel? Nekem a kernel valamiért irdatlan sokat ébrentartja a telefont és eszi is az akksit... Az istennek nem tudok rájönni, hogy miért csinálja, legalább írná ki, hogy melyik app miatt van...
gsam is felsorol a kernelen belül vagy 200 precesst, hát köszi... -
vatoteam
tag
HTC__203-ra is megérkezett a .31 OTA
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
-
vatoteam
tag
Nálam botrányos volt ICS alatt az üzemidő, vért izzadtam 2 óra kijelzőidőért, JB alatt a 3,5 óra különösebb gond nélkül meg van és egy egész napot kiszolgál csomó zenehallgatással, állandó 3g vagy wifivel. FR mindenképp ajánlott és kb 1 hét, mire belakja magát a rendszer.
-
vatoteam
tag
válasz csiszta2 #19500 üzenetére
Igen, úgy tudsz belépni bootloaderbe.
Android SDK-t töltsd le. innen.
Itt a platform-tools mappában lesz egy fastboot.exe ha minden igaz, ide kell betenni a firmware.zip-et.
Csatlakoztasd a telót a géphez bootloader módban, majd ott válaszd a fastboot-ot. A platform-tools mappán belül shift+jobbgomb, az előugró menüből indítsd el a parancssort. Ide írd a parancsokat. A firmware.zip-et tehát nem a telefonra kell rakni! -
vatoteam
tag
Ti milyen nyelven használjátok a Now-t? US-en például kiírta a beállított csapatok meccseit, magyaron eltűntette. Nem kell, hogy visszabeszéljen nekem, de legalább a kártyákat mutogassa.
-
vatoteam
tag
Úgylátszik nem fog menni, vicc flashelni kellene a firmware.zip-et, de ugye zárt telón ez nem lehetséges. Tehát a RUU képtelen frissíteni a HBOOT-ot?? Csodás... Így aztán sok értelme van
Az meg aztán pláne menő, hogy 100%-on van az akksi, de beszól a telepítő, hogy 30% alatt van
[ Szerkesztve ]
-
vatoteam
tag
Hopsza, Football most tölti fel a RUU-t Sejtettem, hogy előbb teszem fel RUU-val mint az OTA frissítés...
-
vatoteam
tag
HTC_622 CID-re most landolt a frissítés. A maradék EU régiókon még mindig semmi.
Ja és .28 a vége, ezek szerint valamit megint csiszoltak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
vatoteam
tag
Sajna minden oprendszert egy idő után érdemes újratelepíteni, mert belassul, megeszi a memóriát, akksit. Ez alól az ultramodernlegkirályabb ios sem kivétel. Csinálj egy FR-t, hagyd hogy belakja magát a rendszer, és ha jövőhéten is ennyire merül, akkor tényleg valami gond lehet.
Egyébként én is meg fogom csinálni, mert már ICS is alatt is durván merül, csak hozzám még nem ért el a frissítés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest