- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Tegnap megrendeltem a Zasszonynak a Nord 4-et.....
4 főverzió+2 év biztonsági frissítést igérnek rá, 'oszt majd neglátjuk.....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
gonorrea
senior tag
jött novemberi security patch
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Bal0924
aktív tag
Mi az a tappol?
És most csak úgy hírtelen bejött és az eszköz, ami hozzá volt kötve bluetooth-os, tönkre tette.
Mármint szétkapcsolt és mire sikerült visszacsinálnia...Akkor csak mennyen tovább aktiválni, és utána ki lehet kapcsolni? (tisztára windows, aktiváld hogy ki tudd kapcsolni )
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
[link]
Apám telefonján folyton előjön.
Naponta legalább egyszer.
Hogy lehet kikapcsolni, eltüntetni, törölni, blokkolni?
Előbb aktiválnom kell hogy ki tudjam kapcsolni? (mint a windowsnál..?) -
igazmondó78
csendes tag
Szisztok. Ha esetleg valakit értekel téma áruház? innen letőlthető: https://www.apkmirror.com/apk/heytap/theme-store/theme-store-10-3-0_expt-release/ , nekem mükődik! ( a telefon gyári DN2103_11_F.52 Official version)
-
Nagya21
addikt
válasz zsotesz81 #1443 üzenetére
HAli!
Érdekes..... a Zasszony uncsitesójának is elvált, de neki az egész kijelző jött fel.
A Nászaszzony, meg a Zasszony még nem panaszkodott.
szerintem jó lehet, ha dirakt erre van kitalálva.
Üdv Nagya
UI: de azért kérdezz meg néhány gsm javitásal is foglalkozó boltot....Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok, tudtok olyan boltot Mo-n ahonnan lehet olyan ragasztót rendelni amivel vissza tudom ragasztani a screen-t? Sajnos elvált a telótól, így most elég könnyen kijön a házból.
-
gonorrea
senior tag
Jött májusi security patch, 1,06 GB
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
törölt tag
Tudja esetleg valaki, működik Telekommal a vowifi mostanában?
Yetteles vagyok,de munkahelyen nagyon gyér a térerő, azzal viszont nincs .
Gondolkodom a váltáson. -
s4tch
veterán
Kaptunk márciusi biztonsági frissítést.
-
Geby
senior tag
Nekem 1. Telekom és 2. Yettel sim van a telefonban. Alapvetően Yettel simen használom a mobilnetet, amikor elfogy akkor kapcsolok át a Telekomra. A Yettel sim beállításainál be van kapcsolva a VoLTE és gondolom működik is, mert tudok netezni telefonálás közben (persze ha van 4G vagy 5G). Telekom sim beállításainál nem látszik a VoLTE kapcsoló (ki tudja miért) viszont ha azon a kártyán telefonálok akkor a telefon átkapcsolja a mobilnetet az első kártyára a hívás idejéig és simán tudok mobilnetezni azon is. Ez a legnagyobb királyság. Az előző telefonom nem tudta ezt.
Szóval első körben azt nézd meg, hogy 4G vagy 5G legyen és amennyiben be van ez kapcsolva a telefonodban és a szolgáltató sem tiltja neked akkor kellene működjön. -
Zolás
addikt
Amire te gondolsz az a dual active, jó pár éve nem gyártanak olyat. Valamelyik régi redmi volt az utolsó, ami tudott olyat.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
tahepa
senior tag
Két eltérő szolgáltatoi sim van a készülékben. Hívás közben nincs mobilnet egyik simnél sem. Ez természetes vagy valamit át kell állítani?
-
Nagya21
addikt
Hali!
Ma jött frissítés, sajnos nem az android 14.....
-
s4tch
veterán
Supporttal való levelezés során került elő ez a link: [link] Gyári alkatrészeket lehet innen rendelni. Hátha valakinek jól jön.
-
s4tch
veterán
Leesett a telefon, kijelző jobb felső sarka nem szép, néhány helyen be is repedt. Használható, érzékeli az érintéseket, de zavar... Tudtok valakit, aki ép áron, gyári alkatrésszel tudja cserélni a kijelzőt? Vagy túl drága lesz és nem éri meg?
-
gonorrea
senior tag
Jött egy update, 9xx MB, decemberi security patch
-
rjakab
csendes tag
Sziasztok!
Garancián túli szervízzel vannak valakinek tapasztalatai? Egy esést követően elpusztult a kijelzőm. De sehol nem találok egzakt díjakat pl. a szállításra (a szervíz díjakra is csak úgy, ahogy). Indítottam szervíz igényt, kaptam is csomagcímkét, de sehol nem beszélnek (írnak) az árakról. Egy ilyen csomag Lengyelországba horror összeg, nem szeretném, ha annyi lenne a szállítás, mint a szervízköltség. Le is mondtam inkább.
Szóval van tapasztalat, hogy garancián kívül mibe kerül egy kijelzőcsere oda-vissza szállítással? Van értelme vagy inkább új készülék után nézzek?
Előre is köszönöm! -
Zozo0525
őstag
Köszi fiúk, átgondolom akkor
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok
Gondolkodom visszateresen. Mennyi ideig kaphat meg frissítést? A13 gondolom nem jon már rá
Üdv:Zozo -
Indian74
senior tag
Sziasztok ! Valaki tudna nekem ez ügyben segíteni?
Tudom hogy nem jó helyre írok de azért csak megpróbálom hátha valaki....
Ezt az órát 2023-o 16-án vettem az elnök euronics szaküzletben azóta sajnos 80 nap alatt többször új a húztam ahol a hibával hogy nem csatlakozik vagyis csatlakoztatva van de nem jönnek át az üzenetek gmail viber satöbbi azóta többször újra húztam de sajnos legutoljára most egy hete az óra csak keresi a megadott telefont amihez csatlakoztatni szeretném párosítani letöltöm a telefonomra a oneplus watch tartozó oneplus programot de ahogy letöltöttem telepítem elfogadom a feltételeket a telefonom hogy 504 get away timeout.
Innentől kezdve egy garanciális okos órámat nem tudom semmire használni ilyenkor mit tudok tenni és szerintetek javítható ez az óra vagy sem mert inkább kicseréltetném bármi mással csak ne ez az óra legyen meg.
Előre is megköszönném ha valaki tudna ez ügyben segíteni nekem.NAGYPAPA
-
gonorrea
senior tag
üdv, én tegnap csináltam gyári visszaállítást, mert nagyon merült a telefon, pedig alig hasznàltam (májusban vettem), 22-6³⁰ig 18-20 %ot, úgy hogy hozzá se nyúltam, mire hazaértem munkából alig volt 20 %on kb 2 óra SOT!
Most megint a réginek tűnik, nem tudom mi akadhatott be, de nem találtam semmit visszaállításon kívül ami segíthetett volna (cache/dalvik törlés pl. recovery alatt)A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Nagya21
addikt
Hali!
Hát nemto skacok, de a Zasszonynak, uncsitesójának, nászasszonyomnak van a családban Nord 2, egyik se oanaszkodik, én ajánlottam nekik, gondolhatjátok ha gond lenne már döngetnék a hátam sodrófával........
-
Vigyorka
aktív tag
Újabb hiba...
A SIM1 -hez beállított csengőhang eltűnt. Reggel hívtak és szerencsém volt, hogy észre vettem...
Az egy egyéni beállítás ezen az eszközön nem enged böngészni - nem tudom a megszokott csengőhangom beállítani.
(((első és utolsó OnePlus-m...)))Vigyorka
-
Bass
addikt
Sziasztok nálatok nem dobálja el a Bluetooth-ot kspcsolatokat? Az órámat vettem észre ,ez is az uccsó nagy frissítés óta van.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Zolás
addikt
Az új patch óta van alul egy kicsi kereső sáv, azt hol tudom kikapcsolni?
Közben megtaláltam. Örülnék ha nem kapcsolgatnának be dolgokat csak úgy...[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Vigyorka
aktív tag
Kezdi a szarakodást... Újlenyomat olvasó finoman kifejezve nem 100-s.
Kérdésem az akku csere? Kevesebb mint 1 napig bírja átlagos használat mellet.Vigyorka
-
gonorrea
senior tag
jött októberi security patch
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Valamelyik frissítéssel került DC Dimming (villódzáscsökkentés) a szoftverbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest