- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agartner
csendes tag
A penz fogja meg oket meg az alu farigcsalasa. Ha en lennek a HTC vezetoje, biztosan nem unibody hazba csinaltam volna
Raadasul az is tovabb lassult, mert valtoztattak valamit a belso szerkezeten. Szolidabb lett az osszeszereles, de romlott az eddig is rossz szetszereles lehetosege. A belsejen a mi memo modulunkat is athelyeztek, meg par masik chip beszallitot lecsereltek ujakra.
Naluk sem egyszeru az elet
-
Agartner
csendes tag
Jelenleg az megy, hogy annyit gyartatnak amennyire van igeny es 2 heten belul biztosan el tudjak adni. Sehol sem engedik felkeszletezni.
(altalaban 2 het a fizetesi hatarido nekik, a samsungnak pl 3 honap)
Az elsodleges piac usa, anglia, kina. Ezek porognek leginkabb, ha ott fogy a mennyiseg akkor dobalnak tovabb kisebb piacokra mint pl eu. De nektek szant europai verzioba jobb anyagok kerulnek mint pl usaba, az eu modellekbe mas specifikaciot szallitunk ami dragabb is vagy 6%-al
Kicsi piac + nagyobb igenyek, nem a HTC kedvence :] -
TheProb
veterán
...köszi, hallottam már róla. majd meglesem. Pl. játékok mentéseit, high score-jait is átviszi? (Gondolom összességében még mindig a titanium a best v tévedek?
)
N4ri87: Köszi, bár ezzel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim, ahogy látom csak az alap dolgokat viszi át (kontaktok, alap beállítások,stb.) + nemtom főzött ROM-al működik-e egyeltalán (kétlem)
-
kdennis
aktív tag
Hát használni lehetne, csak tiltják, de nem értem miért. (feltört markettel lehetne)
Kipróbáltuk: Google Wallet Magyarországon -
Balinov
titán
epp most akartam en is szolni,hogy most szolt a telefon (HTC__001 CID), hogy elerheto az update.
uzemido: istenbiz, csak amulok es bamulok...jobb mint gondoltam, 7vegen 56ora uptime-ot produkalt, kb 1,5h screen time-val, ugy hogy wifi on voltam vegig, kb `1 ora hd yt video, kis superstickmangolf2, Epoch, skype, ugy 2 oranyi beszelgetes, sok sms, keves adatsync..
-
BenHans
addikt
Ezt mondtam már én is sok helyen. A Nokiát még mindig nem kell temetni hiába [veszteséges]. A HTC esetében meg csak a nyereség (nagyobb mértékű) csökkenéséről beszélünk.
Aztán nézzük meg azt is mi lett RIM-ék háza [táján]...pg1966: Bolond ez az ember... Nem egy Samsungos ismerősöm van aki Sense-t használna ha nem lenne ciki SIII-on.
A Sense még mindig egy ütős felület a kisebb nagyobb gyengeségei ellenére is, ezt alátámasztja az is hogy minden nívósabb teszt oldal, köztük az MA-is dícséri és jobbnak tartja..... -
Burt1793
veterán
Jajj, ne is mondd... Én ma elmentem gurulni egy kört a jó idő örömére, felvettem egy sportosabb rövidnadrágot, beraktam a mobilom, bedugtam a fülest, félúton amikor számot akartam váltani, kivettem a zsebemből, nem ismertem rá a telóra, olyan poros, de bírja, ez a lényeg. Volt, amikor ezeket a dolgokat nem is kellett megemlíteni, kicsit változott a világ, bár nálam a teló ma is használati eszköz.
Más: Ha én megvennék egy csúcstelefont, azt az első pár hónapban biztosan a tökéletes jelzővel illetve szinonimáival illetném, mi az, hogy majdnem tökéletes?
ForRedGlory: Mi a helyzet?
-
ForRedGlory
félisten
-
boksz
senior tag
Vagy valamit rosszul csináltál fotózás közben, vagy tényleg ennyire rossz a kamera minősége.
A HTC one x jobbat csinál !
Siralmas, ha ezen nem javítanak most először lesz, hogy Samu lesz a választottam.Mivel írták, hogy már megjelentek az első karcok a telefonon ezért kell a tok ! Akkor meg már értelmét vesztette a szép külső !
Nagyon elgondolkodtam....asszem a samu S4 lesz az én választásom, sajnálom mert örök htc buzi vagyok de ez most valahogy nem nyerő.
-
Burt1793
veterán
Áhhh, eddig kb átlagosnak tartottam a kamerát, de ezután az 5 kép után átlagon erősen alulivá vált...
A benzinkutas kép az mi már? (illetve az astra belseje???)
Ilyet simán tud a családban lévő 5MP-es Wave is...#batai15: Biztos, hogy Opel, bár már rég volt Opelem, 10 éve kb, de ez vagy astra (H) vagy Vectra (C). De inkább Opel, csak 5 gangos, beszéljünk inkább az autókról
(mellesleg hogyan tudtál rákereseni? Nekem kéne olyan progi, ami kép alapján keres, van?) -
Burt1793
veterán
Ezzel én is így vagyok, van egy kis és egy nagy gépem, objektívekkel...
1,5 év alatt nem csináltam 10 olyan képet, amit átvittem volna gépre. Persze azért van közel 500 kép a mobilon, de azokat csak mobillal nézegetem, ha nézegetem és ott gyönyörűek
/Minden szép, amire szeretettel nézünk./
Másfél éve az van bennem, hogy úgyis szar a kamera a mobilban, viszek inkább fotógépet. -
Xaels
félisten
"In the smartphone camera bench album, note that only locations 3, 4, 5, and 7 were available for use. The real world bench photos look subjectively good to me, final hardware has fixed most of the issues with the left or right side of the image being slightly soft or out of focus." - Forrás - Ez érdekes, mert nálad is jellemzően látszik ez a bal oldali elmosódás az 1. képen. Kérdés vajon, hogy itt is lesznek ilyen szériahibák? Mint tudjuk a kamera modul miatt van késés.
-
Xaels
félisten
Ahogy megláttam olyan volt mint a Desire-es időkben. Az a telefon a mai napig képes kiváltani egy ilyen Must have érzést pedig egy évig használtam. Na most ugyanezt éreztem a One-al. A piac jelenlegi állapotát tekintve szerintem a One mellettem marad hosszabb ideig és ha valami nagyon nagyot nem durrant valaki akkor lehet majd egy új One váltja majd az öreget. Talán a Motorola X Phone lesz érdekes, a többiek csak követik a trendeket.
-
-
Balinov
titán
mumk1ugy van, angol.
jo az avatarod, nagyon vagany!
BenHans: 1469-re: nem, telefon, kis kulcs a microsimhez, gyari headset, tolto, usb kabel, meg a szokasos papirhalmaz az ossz tartozek ami a dobozomban volt.
Plag: 1471-re: irorszag, elofizuhosszabbitos konstrukcioban HTC_001 CID-es gyari fuggetlen volt 199€. Threenel all. 99€-ert adjak, de nincs raktaron. Prepaid-ben 480-500€ korul lattam (azt nem tudom, hogy azok is fuggetlenek-e, enyem az). UK-ban meg nagy a szoras, ami biztos, hogy az angol Expansys 520£-ert adja.
-
-
Xaels
félisten
Akkor valószínűleg nem
Nem figyeltem csak linkeltem. Kár, de az XDA-ból kiindulva nem csak nekem tűnt fel ennek az opciónak a hiánya.
De nem is értem, hogy a feb19-ei sajtóeseményen kirakott telefonokban még benne volt, most meg már hiányzik. Elgurult a gyógyszerük? vagy mi?
-
Balinov
titán
The pre-requisites are as follows:
- You MUST be rooted
- You MUST have the Xposed Framework installed and active
- You MUST have the 'No Encryption' Xposed module installed and active - http://mdc.gd/xposedne
- You MUST accept that modifications are used at your own risknalam ez a root igenye miatt mar itt elhasal
-
Xaels
félisten
Akkor azt valszeg utólag "írtották" ki onnan. De még valamelyik nagyobb oldal tesztjében is olvastam, hogy van.
-
Balinov
titán
Hazaertem, meglesem a dobozt, mert nekem Device S/N-re FA33CW+ 6 szamjegy van.
nem tudom, eszrevetted-e, de pl. a HOS/Sensationhoz kepest (ezekre meg emlekszem) a hivas hangminosege szerintem erezhetoen jobb ill. a telefonbeszelgetes hangereje nagysagrenddel jobb...HOS-t full hangeron hasznaltam, mig itt talan a skala 1/3-an
-
kdennis
aktív tag
Pont ilyet akartam kérdezni... Nekem a mobilhálózattal volt sok bajom a HOX-nál. Nyaraláskor másnak volt térereje, nekem meg semmi. Munkába menet is 2x megszakad a mobilnetes webrádio. Most hogy eladtam a HOX-ot és a Sony X8 tartalék telefonommal nézem egyszer nem szakad meg a net... Remélem a One ebben is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged