- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
De csinál.
Más.
Egy kicsit írok az új Sense 5-ről. Valóban rendesen átgyúrták és sok új hasznos dolog is került bele, de sok minden esett áldozatul, ami lehet hogy egyeseknek fájó pont lehet, ezért megemlítem.
A 7 lap helyett csak 5 lappal lehet gazdálkodni, amiből ugye egy a Blinkfeed, amit ugyan nem kötelező főképernyőnek használni, de nem törölhető. Ez szerintem azért is fájó, mert a sok szép gyári widget-et, amiből ráadásul az egész képernyősek a legjobbak, mindössze 4 lapra lehet elhelyezni. Nem biztos, hogy ez másnak kellemetlen, de én még a 7-t is keveselltem. A másik idióta megoldás (szerintem), hogy a testreszabási nézetben ugyan ki lehet jelölni, hogy melyik legyen a home, de a lapok sorrendjét nem lehet változtatni.
Megszűntek a gyári skinek, ez mondjuk részemről nem nagy veszteség, de biztos van olyan, aki szerette.
Vannak persze jó dolgok is.
Az appdrawer -be létrehozható mappákkal végre rendet lehet tenni a káoszba.
Az egész felület sebességére pedig nem lehet panasz, mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest