Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
De csinál.

Más.
Egy kicsit írok az új Sense 5-ről. Valóban rendesen átgyúrták és sok új hasznos dolog is került bele, de sok minden esett áldozatul, ami lehet hogy egyeseknek fájó pont lehet, ezért megemlítem.
A 7 lap helyett csak 5 lappal lehet gazdálkodni, amiből ugye egy a Blinkfeed, amit ugyan nem kötelező főképernyőnek használni, de nem törölhető. Ez szerintem azért is fájó, mert a sok szép gyári widget-et, amiből ráadásul az egész képernyősek a legjobbak, mindössze 4 lapra lehet elhelyezni. Nem biztos, hogy ez másnak kellemetlen, de én még a 7-t is keveselltem. A másik idióta megoldás (szerintem), hogy a testreszabási nézetben ugyan ki lehet jelölni, hogy melyik legyen a home, de a lapok sorrendjét nem lehet változtatni.
Megszűntek a gyári skinek, ez mondjuk részemről nem nagy veszteség, de biztos van olyan, aki szerette.
Vannak persze jó dolgok is.
Az appdrawer -be létrehozható mappákkal végre rendet lehet tenni a káoszba.
Az egész felület sebességére pedig nem lehet panasz, mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Projektor topic
- Formula-1
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest