Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mumk1

addikt

válasz Xaels #1163 üzenetére

De csinál. ;)

Más.
    Egy kicsit írok az új Sense 5-ről. Valóban rendesen átgyúrták és sok új hasznos dolog is került bele, de sok minden esett áldozatul, ami lehet hogy egyeseknek fájó pont lehet, ezért megemlítem.
    A 7 lap helyett csak 5 lappal lehet gazdálkodni, amiből ugye egy a Blinkfeed, amit ugyan nem kötelező főképernyőnek használni, de nem törölhető. Ez szerintem azért is fájó, mert a sok szép gyári widget-et, amiből ráadásul az egész képernyősek a legjobbak, mindössze 4 lapra lehet elhelyezni. Nem biztos, hogy ez másnak kellemetlen, de én még a 7-t is keveselltem. A másik idióta megoldás (szerintem), hogy a testreszabási nézetben ugyan ki lehet jelölni, hogy melyik legyen a home, de a lapok sorrendjét nem lehet változtatni. :U
    Megszűntek a gyári skinek, ez mondjuk részemről nem nagy veszteség, de biztos van olyan, aki szerette.
    Vannak persze jó dolgok is.
    Az appdrawer -be létrehozható mappákkal végre rendet lehet tenni a káoszba. :DDD
    Az egész felület sebességére pedig nem lehet panasz, mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás.

Új hozzászólás Aktív témák