Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Akkor ne haragudj, félre értettem, hogy miközben az idei telódat akarod kiválasztani, előveszed a tavalyi két csúcsot és mindkét fórumba belinkeled, hogy mekkora szXr a HOX kijelzője...az SIII fórumban meg egymásra bólogattok, hogy jah, mindenki nézegesse a saját fakó szutykát...
Én csak ide írtam, hogy téves a felvetés.
Egyébként nem értem...tisztán látszik, hogyy SuperAmoled fan vagy, azt szereted...akkor miért hezitálsz? Min kell gondolkodni? Hidd el, ha One-t veszel csalódni fogsz...
Ennek nincsenek olyan kicsattanó színei, tökéletes feketéje, amiért a tulajok az S szériát választják...(természetesen sok más, jó tulajdonsága mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest