- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
hát azért a sony is valami förtelmes, valami ott sem stimmel szoftveresen... a képeiről ez jut eszembe.
az s4 meg nagyon szép képeket lő, de a kép fov-ja nevetséges
na majd jövőre jobban fog érdekelni a felhozatal snapdragon 800-al (2304p-s, és 60 fps-es fhd videókkal)
-
stilo18
addikt
Igen, sajnos ezt ki kell jelenteni....rossz lépés volt az Ultrapixel kamera, vagyis EDDIG úgy tűnik.
...és ami rossz szájízt ad az egésznek, hogy rendben, jön a kamera szoftver frissítés, jön a 4.2-es android, de mikor?
Itt a vásárlók kegyeiért megy a verseny és az ellenfél a szuper nehézsúlyú S4. (mindegy minek köszönheti a sikerét, az.)
Nem kéne ilyen bakikat elkövetni. Ez marad meg az emberk fejében sajnos, az első lépések.
Jó pl. erre a One X. Oké, hogy fél évre a megjelenés után összefoltoztak egy (számomra) közel tökéletes telefont, de mi a véleménye a külsősöknek? Akadozik, laggol, nagyon hamar lemerül....Ezek mind javítva lettek.
Itt is, lehet jön a kamera szoftver update és vállalható képeket fog lőni, megtartva előnyeit, kiküszöbőlve a jelenlegi hibákat...de miért kell erre várni?
Nagyon szeretem a HTC-t, de ezt megint elfogják rontani....
Ja és onnantól, hogy jönnek a pozitív S4 tesztek, a bizonytalan vásárlók is elfordulnak majd...sajnos a másik irányba... -
Balinov
titán
Kivancsi vagyok en is, hogy a tobbiek mit mondanak, en sem vagyok hasraesve tole. SlowMo 320p, fastmo 720p lenne csak vagy a YT hulyit?
Osszehasonlitaskent egy korabbi, sajat HOS tesztvideo, meg ICS-vel, nem JB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest