- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
malnabokor #34942 üzenetére
A videónak is ott kellene lennie, csak sanki bácsi még mindig nem tette be...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
malnabokor #34939 üzenetére
A videóban bemutatott módszert alkalmazzátok!
-
TaRka94
senior tag
válasz
malnabokor #30855 üzenetére
Jahh értem, majd lesz valami.
-
darkmann
őstag
válasz
malnabokor #29959 üzenetére
De ha ennyi energiát fektetnek bele, akkor gondolom egy-két hónapon belül ki fogják adni, nem?
-
törölt tag
válasz
malnabokor #29757 üzenetére
Senkit nem szóltam le. Kérdeztem valamit. A linken lévő dolgok kétharmada marketing marhaság. Érdemi változást, ami a mindennapokban valóban hasznos és mindenki számára észre vehető én nem látok. Jó ideje már csak foltozgatják az android rendszert, főverziónak semmiképpen nem nevezném már. Érdekes másfél éve még G2t használtam 4.4.2 vel. Jelenleg ugye 7.0van. Mégsem érzem, hogy huu most ez mennyire jobb rendszer. Pörgött az is, tudott mindent már az is.
-
1stVikman
senior tag
válasz
malnabokor #29399 üzenetére
Nekem L19 van és feldobja a FF a B406-ot, changelogban a mobiladat kezdődátum módosításának lehetőségével.
Szóval eu-s verzió is megkapja ezt.
Kíváncsi vagyok rá. -
fant0mi
őstag
válasz
malnabokor #29399 üzenetére
Honor 6-nal a kinai tudta ezt alapbol, az eu-s nem. Nem vennek ra merget.
-
clon
senior tag
válasz
malnabokor #29370 üzenetére
Ez egy komoly ám de "sovány" lista a megjelent telefonok típusához képest
Arról nem is beszélve, hogy egy márkán belül is alig akad olyan ami 2 év után kapott főverziót.
A almát ki lehet venni mert saját telefon saját rendszer így az teljesen más.
Ha jól emlékszem a Nexus 5X és a 6P guugli referencia telefon teljes támogatással (nem tom' mi volt a hivatalos megnevezése de talán érthető a lényeg) így azokat sem kellene belistázni, mert ha a guugli a saját maga által támogatott telefonjára sem ad ki 2 év után főverziót az maga ciki lenne (arról nem is beszálve mekkora pénzt kértek értük megjelenéskor).Azért ha a listát vesszük akkor ezek nagy része megjelenéskor jelentősen magasabb árkategóriába tartoztak mint a H8 megjelenésekor.
-
mm89
őstag
válasz
malnabokor #29301 üzenetére
Ez igen.. Gratulálok. Amikor megvettem a telót, totál bele voltam zúgva, annyira tetszett szoftveresen és hardveresen mint még soha egyetlen telefonom. Ahogy jöttek az újabb szoftververziók, ez egyre inkább múlik el.
Ez pedig az utolsó csepp.. Kár érte.. -
Micsurin
nagyúr
válasz
malnabokor #29308 üzenetére
Na, volt egy ilyen érzésem!
Köszi!@Sanki: Viszont ezt bevárnám átmenetileg az összefoglalóba!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
malnabokor #29306 üzenetére
Nem olvastam még azt a részt, köszi!
Ergo szürke zóna, de azért érdekelne van e nyoma a rendszerben... -
Micsurin
nagyúr
válasz
malnabokor #29304 üzenetére
Én is verem a fejem a falba de ők is fogják idővel szerintem...
Ezt nem lenne hátrány tudni....bemegyek a nagy Honor topikba mingy. Bár mire lenne válasz leperegne a 60 nap...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Egyébként a kód lekérésével egyidőben nem vonják meg a garit?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ha ezt meglépik a 1+ végleg kigolyózza őket az "olcsóbb" flagship szektorban.....
Kezdik elásni magukat a szememben....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
malnabokor #29273 üzenetére
Erre ennyi megy így most elsőre.
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor #29263 üzenetére
Kicsit változtatok vélemenyemen, mégis kapunk exklúzív infókat
[link]
Ezeket máshol még nem olvastam“Honor 8, a júniusi frissítésekkel az alábbiakat kapja meg:
-Háromujjas képernyőfotó
-Új virtuális gomb az alkalmazásváltóba, amivel azonnal aktiválható a többablakos nézet” -
mati12
senior tag
válasz
malnabokor #28610 üzenetére
Nekem kb. 2 hete volt elő és hátlap cserém is. 24.000 forint volt a mutatvány tokkal vonóval,az lcd panel tökéletes nem tapasztalok eltérést a gyárihoz képest.
-
Gedeon31
addikt
válasz
malnabokor #28541 üzenetére
Nálam csak egy 150 MB gyors frissítést dob fel, teljes csomagra nyomok rá nem talál semmit.
-
Kbali
nagyúr
válasz
malnabokor #28505 üzenetére
Átváltottam mobilnetre, utána elindult és be tudtam állítani a régiót, egyebeket. Most már pl. mutatja, meddig érvényes elvben pl. a garancia.
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor #27963 üzenetére
Ezt eddig nem tudtam megállapítani, mert töltőn volt, másrészről nekem 20+ app folyamatos háttérben futtatása (többek között Android Wear és PC-re értesítés szinkronizálás, FB, Messenger, Skype, Spotify, 4 email fiók szinkronizálás, Smarthome appok és személyi asszisztens (Alexa) mellett folyamatos 4G, WiFi, Location, Bluetooth) miatt 2-3h között van a képernyőidőm, és a készenléti sem rózsás - de estig azért kibírja
Szóval ha bármi is van az akkuidővel azt nem én fogom észrevenni
-
Zeki
nagyúr
válasz
Most töltöm le, miután rákerestem. Gyors frissítésként 142 megát szed le.
Google biztonsági frissítések.
Na újra is indult a teló. Végzett. -
Gedeon31
addikt
válasz
Az aksi idő nem romlott 402-ön?
-
cozmo
őstag
válasz
malnabokor #26820 üzenetére
Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna
A linkelt oldalon két friss link is van, egyik sem volt az előzőekben bemásolva ide. -
nrg_52
addikt
válasz
malnabokor #26820 üzenetére
Ne rontsd mar el az oromet.
-
clon
senior tag
válasz
malnabokor #26509 üzenetére
Szerintem azért nem kap a H8 mert a P9-et eddigi információ szerint NEM fogják Oreózni és mivel a H8 olcsóbb vásárlási alternatívát jelentett a P9-el szemben jelentősebb értékbeni csökkenés nélkül eléggé nagy lehet(ne) a felháborodás ha a P9 nem de a H8 megkapná az Oreót
Gyakorlatilag a P szériát értéktelenítenék le vele és vélelmezhetően a későbbi eladásokra ez rásütné a bélyegét.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
malnabokor #26509 üzenetére
Az S8/+ még csak ebben a hónapban kapja meg, akkor szted az S6 mikor fogja? Asszonynak S6e van, nincs minden hónapban frissítés ott sem.
Viszont ez a max 2 android verzió kezd sajna általános lenni. Az LG G4 pl nem kapta meg a 7.0-át a mai napig(vagyis lengyelbe kidobtak egy romot összvissz)....az nagyobb ciki, ha a P9 sem kapja meg, mert ez magasabb volt árban.
Ezeknek az új verzióknak a frissítése is lutri, a MI A1 és a HTC10 oreo frissítése pl le lett állítva, mert hibásak voltak....az almáról már nem is beszélve(direkt lassítás) -
Zeki
nagyúr
válasz
malnabokor #26446 üzenetére
Köszi!
-
goop
őstag
válasz
malnabokor #26434 üzenetére
Vicces lenne ha nem lenne amúgy...
Gyerek régi telefonja samsung j5 2016 (snapi 410 procival) megkapta a nougátot. Hol van az a telefon a miénktől? Tudom, hogy most az oreoról van szó, de na, akkor is. -
Becksman
őstag
válasz
malnabokor #26434 üzenetére
Igen... a poén hogy jobban jár aki liteot vesz ilyen szempontból. Honor 7nél is a 7 lite kapta a 7.0át nem a sima 7....
-
royslade
tag
válasz
malnabokor #26176 üzenetére
Flipesben is és a mostani MSVII hátlaptokban is belefér nekem. A linket ha megnyitod látod a képét... Jobb fotót szerintem én sem tudnék róla készíteni...
-
Zeki
nagyúr
válasz
malnabokor #26066 üzenetére
Köszi az infót!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
malnabokor #25679 üzenetére
Uhh hát ez nekem nagyon nem gyün bé.
-
klaya86
senior tag
válasz
Édes jó istenem.... 😂
-
dave0825
őstag
válasz
Jól néz ki, bár azt az ujjlenyomat-olvasót nem lehet egyszerű használni, pláne, ha képet lapozol vele, vagy értesítési sávot akarsz lehúzni.
-
Ra3
őstag
válasz
malnabokor #25678 üzenetére
Linket plz, a fa tokhoz is.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
malnabokor #25075 üzenetére
Imei alapján azonosította a Huawei, nincs rá magyar garancia. 2017 szeptemberi vétel.
-
lbence
aktív tag
válasz
malnabokor #25075 üzenetére
Persze, ezt így elég meredek kijelenteni. Jótállást bárki vállalhat szerződés alapján.
-
TaRka94
senior tag
válasz
malnabokor #24170 üzenetére
Már emailezem velük, leírtam nekik a telefonom típusát.
Egyből kellene kapnom emailt hogy sikeres az aktiválás?
Adam: nem. Eléggé szoros. -
Caranita
aktív tag
válasz
malnabokor #23913 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
Már október volt, amikor nagy nehezen megjött az augusztusi patch... hát nem vagyok ettől elájulva, hogy 1 év alatt jött kb. 4 frissítés.
Az S6ra a mai napig jönnek havonta a frissítések
Ami szívfájdalmam, hogy a fényerő bug 1 év alatt nem lett javítva, plusz a 394gyel megérkezett hozzám is a bluetooth bug
-
Dwatti
addikt
válasz
malnabokor #23913 üzenetére
Oreo-t várni szerintem baromság, egy android 6-ra optimalizált készülékre.
Szerintem a huawei frissítések ütemét figyelembe véve majd a nugát frissítéshez hasonlóan ez is majd március környékén fog megérkezni.
Ha majd megkapjuk akkor őrölhetünk , vagy majd Downgrade-lünk vissza. -
Dwatti
addikt
válasz
malnabokor #23905 üzenetére
Mit szeretnél, hogy 2 hetente legyen frissítés? Számold már ki egy év alatt mennyi frissítés jött a Honor 8 hoz.! Többi gyártó sem különb. Szerintem türhető ez a frissítési ütem.
-
retroid
senior tag
válasz
malnabokor #23801 üzenetére
Gyorsabban merül a telefon, és random újraindul.
Gyári visszaáálítás nem oldotta meg sajnos.
Használok pár béta programot és MicroSD kártyát
Mi lehet a megoldás a jelenségre?
-
elekreg
tag
válasz
A szolgáltatós készülékre valóban 2 év gyártói jótállás van, illetve lenne, de egy lehetőség, amit Sanki is írt:
Sarki/aluljárós GSM bevette valakitől erősen nyomott áron a szolgáltatós/Telekomos készüléket, ami adott esetben gyárilag független, így nem reklámozta, hogy Telekomos, hanem eladta függetlennek, persze minimális (az említett esetben 6 hónap) saját garanciával.
Vannak még más lehetőségek is, a pontosításhoz ismerni kellene a vásárlás részleteit. -
Sanki
addikt
válasz
Ez jogos, én is úgy tudom, hogy a szolgáltatós telefonokra 2 év garancia van. Akkor ez lehet valami zuggsm-es vásárlás, gondolom ilyen helyeken is lehet részletre venni. Vagy teljes összegben lett ott fizetve, viszont kétes helyről szerezhették be, vagy valaki simán leadta mert kellett a pénz.
-
Jamis
tag
válasz
malnabokor #22956 üzenetére
Köszi a tippet! Remélem nem lesz ilyen többet, mert egy picit többet várok egy vadiúj drága telótól, mint a 3 évestől.
-
gaben0211
tag
válasz
malnabokor #22364 üzenetére
jaja van rajta még garancia csak 1 baj van hogy jövőhéten max szerdán megyek ki németbe és 3 hónapig nemleszek itthon és nemhiszem hogy addig visszakapnám ha holnap bevinném. megsürgetni meg biztos nemlehet a dolgokat sajnos.
-
Halo
senior tag
válasz
malnabokor #18887 üzenetére
Milyen bank, milyen bankkártya?
Vagy milyen mobilszolgáltató?Most nagy csend van, szinte mindent leallitottak...?
A granitnak van ilyen nfc-s fizetési megoldasa...
Én Erste/vodafon komboban tolom, ezen a részen semmi... -
törölt tag
válasz
ma én is próbáltam
feloldottam a kijelzőt, hozzá érintettem a terminálhoz
ekkor belépett az appba, és mutatta a kártyámat, kicsillagozva a számokat, csak az uccsó 4 szám látszott
aztán kérte a zárképernyő jelszót, beírtam, majd mondta a mekis csaj, hogy újra kéne próbálni, ekkor rögtön működött
ja és egy kis segítség, amivel én szerencsétlenkedtem: az NFC chip a telefon jobb felső sarkában van, ha hátulról nézed, csak ott érzékel
én először telibe oda raktam, és nem történt semmi
-
fant0mi
őstag
válasz
Nekem a banki app kulon ujjlenyomattal vedett. De a fizeteshez nem kell. A vasarlaskor elindul az app magatol, fedobja magat, de ha nem lepek be, a vasarlas akkor is sikeres. Eleg a kepernyozarat feloldani.
-
newman8929
tag
válasz
malnabokor #18883 üzenetére
Fizetéskor bele kell lépni az app-ba, vagy elég csak bekapcsolni az nfc-t?
-
fdisk
őstag
válasz
malnabokor #18843 üzenetére
Melyik appot használod ehhez?
-
TaRka94
senior tag
válasz
Ez csak otpvel jó, ugye? Erstehez tudtok ilyen progit?
-
törölt tag
válasz
neked sikerült hozzáadni a kártyád? nálam hibaüzire fut
-
miroon
aktív tag
válasz
Én is 23 vagyok, pacsi
-
törölt tag
válasz
malnabokor #18254 üzenetére
akkor én vittem el az uccsót
-
spidangli
csendes tag
válasz
malnabokor #18216 üzenetére
Ugyanez, 11:30 körül
Vodafone / Mobilcorner
-
Copilot64
tag
válasz
malnabokor #18174 üzenetére
Köszönöm! Megnéztem, a Wifi+ is kikapcsolva, a fogyasztása igazad volt, minimális, de akkor is merül, mint a Titanic.
-
Copilot64
tag
válasz
malnabokor #18172 üzenetére
Hát épp ez a gond, hogy kikapcsoltam!
-
Cunaja
addikt
válasz
malnabokor #18150 üzenetére
Sziasztok!
Akkor lenne dicséretes a hozzáállása, ha mindig itt lenne és segítene a bajban. Tudom nem az ő dolga a romolás, de ha a gyári OTA tönkre vág egy telefont(lásd a P9 ), akkor kellene igazán ott lennie.
Szóval a véleményem a hozzáállásáról a Huawei-nek. Egy nagy 0.
Oké, írogat itt is és ott is, de semmi olyat nem ír, amit nem lehetne megoldani.
Ha én Magyar Huawei vezetö lennék, utasítanám a fórumon megjelenő dolgozómat, hogy olvassa az összes Huawei(Honor) topikot és ha kell segítsen.
Miért jó neki, hogy rengeteg téglát kell javítani garanciában?
Ugyanis ha bootloader locked állapotú és külsérelmi nyom nincs, akkor egy szoftveres tégla garanciális.
Ennyit szerettem volna leírni.
Bocsi a bepofátlankodásért, de ez kijött belőlem. -
törölt tag
válasz
malnabokor #17924 üzenetére
mondom, hogy kamuznak
nálam lehetne, de sajnos épp nem lehet
-
mark1996
csendes tag
válasz
malnabokor #17747 üzenetére
Nekem egyik se ment fel. Hitelesítési hbát írt letöltés után.
-
törölt tag
válasz
malnabokor #17440 üzenetére
minden appom up to date, csak manuálisan frissíthetek+mindig kiírja app frissítésnél az app nevét...
ez olyan, mintha a teljes google play appot frissítené
-
Zsolt27xy
csendes újonc
válasz
malnabokor #17411 üzenetére
Valami problémád van Málnabokor?
A Huawei garanciális ügyintézése és szervize nem telefon függő, ha jól gondolom. Teljesen mindegy, hogy honor 6 vagy 8-as készüléket vittem volna be, a lényeg nem változik.
Mikor leírták, hogy ez az általános gyakorlat velük kezdek vitatkozni? Ki vitatkozik? Leírták a tapasztalatukat és én is leírtam a sajátomat és garancia szerződésről beszélgettünk kicsit. Szerintem itt csak te vitatkozol velem, mert valami nem tetszik neked
.
"Teljesen felesleges, és elpazarolt energia, közülünk senki sem fog bemenni most a Huaweire, és számon kérni tőlük, hogy milyen ez az eljárás Veled szemben."
Aj, pedig reméltem, hogy valaki bemegy és jól megmondja nekik
. Málnabokor te jó vagy ebben, nem mennél be azért mégis?
-
mati12
senior tag
válasz
.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Mivel már volt bent náluk a készülék, hiába csináltassa meg máshol. A gari ugrott. Tudom, mert a telomon ezt külön kiemelték amikor csinálták.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
malnabokor #5467 üzenetére
Köszi a segítséget.
Viszont még nem jöttem rá,hogy tudok két embernek írni egy üzenetben.
Próbán sem ment.
-
Blac1
aktív tag
válasz
malnabokor #5467 üzenetére
Igen gondoltam rá èn is. Csak gondoltam hátha van egyszerübb megoldás ami elkerűlte a figyelmemet a beállìtások között.
-
forgonati
őstag
válasz
malnabokor #5452 üzenetére
Hagyjad, nagyjából tesz rá. Én is szóltam már neki, azt mondta hogyha majd "kedve lesz"
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
malnabokor #5452 üzenetére
Most mi volt a gond? nem vágom.
nem linkeltem semmit és amit utoljára betettem azt is link-el. Most akkor mi van?
-
forgonati
őstag
válasz
malnabokor #4835 üzenetére
Mégegyszer megkérdezem, milyen fals infó? Ugyanis az én tapasztalatom alapján igenis semmit nem csinál. sok képet csináltam, az alapján mondom. És amúgy mások is írták. Akkor meg? Mi a fals ezen? Komolyan.
Manualba meg én nem azért fotózok hogy minden fotómat szerkeszteni kelljen a foltoktól. Ha ezt akarnám akkor RAW-ban fotóznék. Manualban azért fotózok hogy felülbíráljam az automata ISO-t, meg pl. a záridőt. De nem azért hogy utólag kelljen még szerkesztenem. Nem mindegy.
(#4832) Hoorus
Tök jó hogy minden telefon fórumjára beírja valaki hogy fotózni fényképezővel kell. Nagyon hasznos infó... Csak a téma nem innen indult. Senki sem egy DSLR-el vetette össze, vagy te láttál ilyet? Régebbi telefonokkal lett összevetve. És amúgy meg jobb lenne ha kihalt lenne a topik és senki nem írna? Ha neked a fotó téma nem releváns, átgörgeted.
-
forgonati
őstag
válasz
malnabokor #4827 üzenetére
Milyen elméletekkel kürtöltem tele? Hol is írtam ilyet? Azt tényleg nem tudtam hogy manualba nem használja a BW szenzort, és?? Attól még nem lesz kevésbé gáz hogz nem használja. Amúgy az én 2 képem amit ide beraktam az is auton készült tehát elvilag 2 szenzorral.
És miért kellene nekem a zöld foltot utólagosan leszedni? Miért? Egyáltalán miért van ott? Nekem mint usernak miért kellene a fotóimat utólag módosítgatni hogy ne legyen foltos? Elvileg meg kéne könnzíteniük ay életemet eyeknek a cuccoknak, nem bonyolítani.
És egyáltalán miért bizonygatod, ezt én sem értem. Neked jó így, használd egészséggel.
-
forgonati
őstag
válasz
malnabokor #4819 üzenetére
Az én képeimen meg nincs különbség, láthatod. Pedig én is letakartam a BW lencsét... Akkor az enyém hibás?
Amúgy meg nem automatán kéne próbálnod, hanem manuálon, hogy az ISO meg a záridő pontosan ugyanakkora legyen. Mert automatán simán lehet hogy az első képnél épp úgy dönt az automatika hogy kissé alacsonyabb ISO-t állít be, vagy éppen más záridőt, a második képen meg kissé eltérőt. Mauálon csináld.
Egyébként meg nem vagyok meggyőződve hogy a 2 kamerás képed jobb mint az 1 kamerás. Igen, a 2 kamerás világosabb (mindenképp nézd meg hogy ugyanakkora-e a záridő) viszont nagyjából ugyanannyira zajos, a 2 kamerás képnél nincs kevesebb zaj, szerintem. Ráadásul a 2 kamerás képnél a koponya pofáján van egy ronda zöld folt. Nem tudom hogy ez mennyire jó...
-
Sragi
őstag
válasz
malnabokor #4819 üzenetére
Látható a különbség!
Ezek szerint csak számít az a lencse. -
DaWehun
tag
válasz
malnabokor #4788 üzenetére
Rengeteg képet néztem amit más csinált, te képeid közül is láttam 1-2, viszont senkitől sem láttam olyan képet ami olyasmi téma lenne mint amiket én csinálok, gondolok itt ezekre a távoli képekre. Közelre elismerem, hogy nem rossz, de ott sem tökéletes. Honor 6 sem tökéletes. Az, hogy ki mit mond rá és arra, hogy én mit gondolok a H6 vs H8-ról megint csak nem érdekel, mert én elég sokáig használtam H6-ot és rengeteg képet csináltam vele, amitől kialakult egy szint, na ezt a szintet számomra a H8 nem hozza. Hiába mond nekem bárki bármit a Honorról akinek még előtte nem volt. Én sem fogok elkezdeni beszélni nexusokról és lg-ről mikor sose volt egyik telefonom sem és nincs vele tapasztalatom. Nekem van Honorral tapasztalatom, ebből tudok kiindulni és ebből tudom alátámasztani azt amit állítok. Én elfogadom, hogy másnak éppen a 8-as tetszik, viszont számomra akkor sem hozza azt a szintet ami elvárható lenne tőle. Ennyire próbáltam kilyukadni, nem a telefont próbálom fikázni ezzel, mivel nekem is ez van és meg is vagyok vele elégedve mindezen felül!
-
rozsi71
tag
válasz
malnabokor #4761 üzenetére
Az baj, hogy minden hálózaton ezt csinálja. Sok wifi hálózatot kipróbáltam, mobilnetet is, és mindig ez az eredmény.
Lehet, hogy le kell mondanom a flickr appról -
DaWehun
tag
válasz
Csináltam már 1-2 képet H6-al és H8-al is szóval van egy kis viszonyítási alapom, ezért írtam, hogy elmarad a 6-os széria minőségétől. Azt meg, hogy hibás a kamera még mindig hülyeségnek tartom ugyanis nehezen tudom elképzelni, hogy 2 telefon kamerája lenne hibás egyszerre, sőt még más képei között is láttam, hogy hasonló minőségű képeket csinál. Meg konkrétan sehol nem olvastam volna, hogy kamera hiba van a telefonnal a raszteres dolgot kivéve.
Ha követted a H8 megjelenés előtti hirdetéseit, promócióit akkor szerintem neked is "magasak" lennének az elvárásaid, kicsit úgy érzem, hogy túl lett hypeolva a dolog mert közel sem hozza azt a szintet amit írtak rá. Az meg, hogy milyen lefizetett oldal milyen cikket írt a telefonról az engem kicsit sem tud meghatni, már bocs. Amíg nincs a kezemben a telefon és nincs saját tapasztalatom addig nem fogok hinni semmilyen írásnak. Ettől függetlenül a telefonnal nincs bajom, sőt! Viszont a kamerája számomra csalódás.
Ha ráérsz szívesen néznék pár képet amit készítettél vele. Érdekelne! -
Sragi
őstag
válasz
Kamera probléma inkabb az automata módra értendő.
Nyilvan ahogy írtam en is ha van fotós tudás akkor nagyon is jo képek keszithetoek vele.
☺️ -
szendo777
tag
válasz
malnabokor #4690 üzenetére
Na én is ilyet rendeltem a hardverkertől, 230 Ft volt, de gondolom tévedés lehetett mert miután megkaptam másnap be akartam tenni ide a linket már nem volt fent az oldalukon.
Azért nekem még sikerült vennem kettőt. Tényleg kicsit fura zsíros a tapintása, de meg vagyok vele elégedve. Nekem nincs az a vizes tapadás hatása, szép homogén így a hátlap.
-
mirci18
addikt
válasz
malnabokor #4651 üzenetére
Köszönöm azt teszem.
-
AlrightSir
tag
válasz
malnabokor #4571 üzenetére
Köszi, rendelem is!
-
AlrightSir
tag
válasz
malnabokor #4560 üzenetére
A linket tudnál adni hozzá? (A posztban nem jó)
-
törölt tag
válasz
malnabokor #4506 üzenetére
Jaja. HA be is kerül, amire kevés az esély, akkor is nagy valószínűséggel az ujjlenyomat-olvasó kizárásával működne. Tehát egyszerre kb. esélytelen.
Vagy maximum úgy, hogy kopogtatás után megjelenne egy korlátozott infós záróképernyő, majd be kell vinni egy másodlagos kódot. PIN, minta, ...stb. Ahogy pl. HTC -nél.
-
tfery
tag
válasz
Nem tudom mire alapoznak a Huaweinél, de most egy Huawei G8-at használok ( gondolkodom a Honor 8 cserén ) de a G8-nál működik a dupla kopp, és van ujjlenyomat olvasója is. Bár tulajdonképpen lehet élni a dupla kopp nélkül is.
-
Sragi
őstag
válasz
Mondjuk ha innen kozelitjuk meg ertheto a Huawei döntese.
-
Corsa02
őstag
válasz
malnabokor #4469 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál, pedig be van kapcsolva. A wifikeresést is engedélyezni kell hozzá?
Igy az akkustatnál, ott van neked a wifi mindig? -
dokee78
félisten
válasz
malnabokor #4190 üzenetére
Béta verziót már láttam korábban is,az nem érdekel.
Stabil kellesz majd.Más:
Még mindig nem szedtem le a hátlapról a 2 matricát.
Írta valaki,hogy LCD tisztítóval lehet utána letörölni a megmaradt ragasztót.
Más szer jó,például ablak pucoló? -
Vitya103
tag
válasz
malnabokor #4184 üzenetére
Köszi
-
P071
csendes tag
válasz
malnabokor #4033 üzenetére
Igen köszi, már sikerült
kellett neki egy újraindítás, és ment.
volt nálunk pont bent Huawei szaki (szokott jönni oktatást tartani időközönként) és Ő is mondta, hogy nagyon jó kis teló lett még a cég szerint is.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
malnabokor #4033 üzenetére
Hát nem sok mindent történt a Tnél éjfélkor
-
P071
csendes tag
válasz
malnabokor #3999 üzenetére
Szuper, köszönöm. Annyiban még tudnál segíteni, hogy ha rányomok és dolgozik de nem találja meg az azonos wifin lévő okos tv-t (amit a note 4 simán megtalált) akkor mi a teendő?
Pluszba, hogy hol tudok kitenni a gyors parancsikonok közé?
Köszönöm szépen!
-
Luser2000
addikt
válasz
malnabokor #3587 üzenetére
Ez egy közel 1 éves összesítés, azóta sok minden változhatott (pl a Spigen összekapta magát és javított a madzagjain).
-
dokee78
félisten
válasz
malnabokor #3574 üzenetére
Jó lenne az idén megkapná a véglegest,de szerintem 2017-re tolják.
Más:
Anyám P8 Liteján van olyan,hogy például böngészés közben hívják,akkor delül jelenik meg a hívás,nem pedig teljes képernyőn.
Itt nincs erre beállítás? -
Shyciii
veterán
válasz
malnabokor #3574 üzenetére
Kár, hogy nincs hely az eu-s Honor 8-asoknak
-
Hoorus
őstag
válasz
malnabokor #3461 üzenetére
Nekem már fent van a telón vagy 2 hete
-
ctibor
senior tag
válasz
malnabokor #3461 üzenetére
Nekem (pontosabban a nejemnek) egy hete már a B131 van a telóján.
-
DaWehun
tag
válasz
malnabokor #3456 üzenetére
ohh, oké! köszi, kicsit én is csodálkoztam mert a telefon frissítőjében meg sehol semmi nem volt, csak gépen.
-
Shyciii
veterán
válasz
malnabokor #2780 üzenetére
No ez jó hír, mert az automata frissítést én kikapcsoltam annyira idegesítően lassan működött, soxor elsötétülve, majd a rendes szintre beállva.
-
bigalli
csendes tag
válasz
malnabokor #2780 üzenetére
Ez a frissítés optimalizálja az automatikus képernyőfényesség funkciót, és javítja a hangminőséget hangosbeszélő módban. [Optimalizációk] Optimalizált az automatikus képernyőfényesség funkció. Javított hangminőség hangosbeszélő módban. Hiba javítva, amikor egyes felhasználói felület elemek helytelenül jelentek meg. [Frissítés megjegyzések] 1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 2. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
-
Dwatti
addikt
válasz
malnabokor #2366 üzenetére
1 hete is volt a FirstPhone - nál, de mall.hu is ajánlott üzlet.Figyelni kell az oldalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged