- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
Azok, akik hallották, hogy nem lehet oreo a telefonra, 90%ban már valszeg felrakták hisuiteból. A felhasználók nagy része nem foglalkozik ilyenekkel, az a kevés ember, meg aki igen nem hiszem h lázadásba törne ki, ha ota kiadnák a frissítést. Nem gondolom, hogy ez pr szempontból lenne így. Biztos más van a háttérben.
-
zzola
titán
Ha valaki nem ért hozzá, nekik ott a szervíz....
Ha mindenféle variálás nélkül Hisuite-tal fel lehet frissíteni Oreóra, akkor azért az mégis csak egy hivatalos forrás.
Inkább az a kérdés, hogy OTA miért nem érkezik meg?
Tudjuk, a H-nél vannak problémák a frissítéssel!
Ha a zApple meg tudja oldani, hogy mindenkinek egy időben megérkezzen egy frissítés, akkor a többinek miért nem megy? -
darkmann
őstag
"Now, the company has announced that from June 30th seven more models will be upgraded to EMUI 8.0 system based on Android Oreo. These models include Huawei Mate 8, P9, P9 Plus, Honor 8, Honor V8, Honor Note 8, Honor Play 6X."
Szerintem ez egyértelműen azt írja, hogy Oreo alapon lesz EMUI8. Így már az is érthető lehet, hogy miért nem kaptuk meg ebben a hónapban a szokásos biztonsági frissítést. -
malnabokor
senior tag
A felvetés az volt, hogy "melyik gyártó csinál főverzió váltást egy két éves készüléken" és kilistáztam, hogy ha(!) tényleg nem lenne Oreo, ahogy a kolléga gyanítja, akkor a Huawei-n kívül mindegyik.
A a gyártók csúcskészülékei kapnak hosszabb támogatást (2 verzióváltás), a középkategória jellemzően egy nagyobb rendszerfrissítést él meg. A P9/Honor 8 megjelenésekor középkategóriásnak volt szánva?
(Azt már meg sem említettem, hogy a Samsung S6-ra is bejelentették az Oreo-t pedig az már több mint 3 éves készülék...).
A listában van még egy közös, hogy majdnem mindegyik készülék a H8 előtt jelent meg.És nem ellened, vagy bárki ellen menne a hozzászólás, csak szerintem még ha nem is érdekel annyira valakit a frissítés, nem érdemes egy gyártót más gyártók szoknyája mögé bújtatni, ha valahol lehetne javítani a szolgáltatás minőségén, pláne egy olyan gyártót, ami elvileg Top 1 szeretne lenni pár éven belük.
-
Micsurin
nagyúr
Hallod, a tavalyi Lóerők Éjszakáján lőtt driftes képeket se néztem vissza, pedig dörzsöltem a kezem a P8 milyen képeket tudott anno.
Most van 120Fps lassított. De ezeket se fogom -> a Honorral lőtteket visszanézni.... szvsz júni 9, tuti nem viszek telot elnyomkodnám az időt. :😂🤔
Képekből mi talán a nagyon régi családiakat nézük vissza.. legtöbbször a nyaralást sem, pedig előtte megy a kapkodás, fényképező fel van töltve, kártya üres?😂😂
@malnabokor nem kérdezek én már tőlük amire kíváncsi vagyok megtudtam, ugyan onnan jön az info mint a face oldalon....
-
Micsurin
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Az tök jó, hogy akkor elvileg egy pl. 5 colos kijelzővel vásárolt készülékből lesz 4.7 colos készülék.
De te 5 colért fizetsz. És igen, elég nagy ára van ezeknek a coloknak... Meg elvileg azért találták ki, hogy vékonyabb legyen a káva, de oh wait így most akkor ugyan ott vagyunk, csak szarul néz ki...
-
Micsurin
nagyúr
-
J.C.G.
aktív tag
Picit nehezen fogalmazom meg így hajnalban.
Szeretném az órát felül látni amikor megnyomom a bekapcs gombot. Engem a magazin feloldás se érdekelne. Szeretnék egy nekem tetsző képet látni olyankor úgy, hogy felül legyen az óra és minden üzenetről kapjak hangjelzést pl sms, email, viber és grepolis támadás jelzője.
Igen samuról jöttem és nem tudok sok dolgot megszokni ezen a telón. Pont ezért gondolkodok az eladásán és egy A5 (2017) vételén.
Miért nem találom meg a témák beállítását? -
Zeki
nagyúr
Fogyasztói társadalom van, az összes átkával.
Ha már valami műszaki cucc elmegy 2 évet javítás nélkül, boldog lehetsz.
A részvényeseknek nem az kell, hogy 10 évig pöpecül menjen a cég által gyártott termék, hanem hogy minél többet adjon el, minél nagyobb haszonnal. Ehhez kell olcsó gyártás, sok marketing, dizájn, és lehet szép árcédulákat keríteni. -
Zeki
nagyúr
Na most mondd, 2 éven át nyúztam egy 5-ös droidról sosem átlépő, és csak 2 frissítést megkapó ZTE Blade S6-ot.
Szerintem csináljatok facebookra videókat, ahol felháborodva összetöritek a telefont, és angolul szidjátok közben, mert nem kap oreót. Majd megosszátok a Huawei oldalán is. Jó lecke lesz nekik, hogy legközelebb hogy is kell rendesen supportot nyújtani...
Én addig is nagyon jól elvagyok a telefonnal. Számomra öröm hogy van. Remélem ez 3 évet is kibír.
Na de mindenkinek MÁS a fontos az életben.
-
malnabokor
senior tag
Teljesen felesleges linkelni ezeket a decemberi cikkeket, ahogy már azt előttem többször leírták mások is, az eredeti interjút frissítették, és kivették belőle a Honor 8-at. Jelenleg az összes hivatalos információ az az, hogy vizsgálják a frissítés lehetőségét, de nem tudni, hogy lesz-e frissítve. Hivatalos link.
-
zermi
aktív tag
-
Szilasi70
csendes tag
Úgy néz ki, hogy nem kell semmi beállítási furfang, a kártyaolvasó nem jó (vagy nem kompatibilis) Ma megjött postán egy filléres micro USB / USB type-C adapter, azzal a régebbi kártyaolvasó simán működik, egyből felismeri és feljön a "képek és fájlok átvitele" Mondjuk ez is elvileg csak Honor 7-ig kompatibilis, de ezek szerint csak a csatlakozó formája miatt.
-
-
Musaka
senior tag
Tudom hogy még nincs, és a telefonok Nougaton való jobban merüléséhez nincs köze ennek a tervek. De szerintem pont azt a szabadságot fogja a Google elvenni ezzel a lépéssel ha kinyír pár gyártót ami miatt az Android mellet tettük le a voksunkat.
Én azért aggódom hisz sok gyártó olyan mértékben módosítja a droidot hogy az a felhasználok javára van.
PL egy ilyen frissítés kinyírhatta volna az első nativan ne támogatott ujjlenyomat olvasókat, ami kb 2 évre vettette volna vissza most mennyire pontos ez a technika.
Szerintem a droid soha nem a goggle által ujjul meg. Ő csak megy utána a a piacnak a saját maga kiadott nativan támogatott API kkal. Ujjlenyomat, RAW fotozás, osztott képernyő, dupla koppos felélesztés, knock code, always on display, dupla camera, irisz scan, stb stb.... Ha ez nem lesz az android is halott lesz. És ezekre a funkcióka ráereszteni egy biztonsági alap frissítést. Hát nem tudom.
-
Musaka
senior tag
Ez aztán igazán mókás lesz.
Annyira testre szabható az Android OS hogy a gyártó pl simán kihagyhat funkciókat és bele rakhat saját featurokat. Ezekre az OS ekre leküldött globális frissítés igazán nagy galibákat okozhat majd. Remélem nem így lesz de magam előtt látom a MIUI EMUI UX samsung és lenvovo telefonok folyamatos FC és akksi merülési gondjait. Ami már szerintem látszik is hisz Nougat alatt sok telefon jobban merül (S6 S7 Honor8 a saját tapasztalat) mint MM alatt stand-by módban.Meglátjuk.
-
Sragi
őstag
Ebben én is biztos vagyok,hogy MM allatt sokkal jobb volt az erőforrás kezelés (főleg akku) ,de nehogy már egy kicsit több ,mint féléves telefon Titanic módba kapcsoljon..FF és wipe cache után..
Az meg ,hogy gyártók és a google érdeke a telefon elavulása nevetséges hozzáállás a részükről. A Honor 8 gyakorlatilag 1éve lett piacra dobva
Itt jóval inkább a droid a hunyó.
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Telefonáláskor egyszer csak a fülnél lévő hangszóró elcsendesedik nem jön át a hang. A hívás nem szakad meg, csak a túloldali partner hangja tűnik el.. 😠
A hétvégén többször is volt ilyen. Telenoros vagyok, térerő is volt van, mi a franc lehet ez? Telefon vacakolhat, vagy szolgáltatói gebasz lehet?
A kártya új. Másnál is volt már valami hasonló? -
LTh0ly
újonc
Igen, próbáltam a korai frissítést, de az se dob fel semmit nekem, ezek szerint valóban lejárt az a lehetőség.
De akkor ez azt jelenti, hogy a mi régiónkban még csak ilyen béta formában volt elérhető a 7-es android, és még majd csak most fog elérhetővé válni a normál frissítési útvonalakon keresztül?
-
törölt tag
szerintem itthoni nem fogja jelezni
annó jelezte a Honor 6osom, ráadasul Vodánál, 2 éve
azóta fix, hogy kell lennie mind a 3 nagy szolgáltatónál, a telefonok nagyja támogatja a 4g+t, amik most kereskedelmi forgalomban kaphatók
amúgy vodás és telekomos technikai csapattól is az az info jött, hogy az esetek többségében nem mutatja a telefon ( szerintem ez lehet operátori beállítás is)
-
Ropman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- VPN topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged