- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Ha unatkozol, csinálj magadnak.
Most dolgozom non-stop, de már kedden neki leselkedek egy Mate 8 Cunaja romnak, utána csinálok nektek egy Honor 8 Cunaja romot.
Akkor, mivel szereted a kihívásokat, te leszel a tesztelő.
Nincs Honor 8 telóm, de P9 van, ami ugyanaz szinte.
Tudom jól, hogy mi a rom eltérés, szóval nem lesz gond.
Ha nekem gyári romon lenne a telefon, megbolondulnék.
Hogy a mókolt rom miben tud többet, az a készítő szakértelmén múlik. -
malnabokor
senior tag
A Simple appot bárki bármilyen kártyával használhatja, alapból parkolás, autópálya matrica, mozijegy, étel, könyv vásárlásra jó (többek között). Maga az app az OTP csoporthoz tartozik.
Most megjelent vele a mobilos fizetés NFC-vel, ami viszont (egyenlőre) még csak OTP kártyával működik.
Nincsenek járulékos költségek, előfizetés, és mobilszolgáltatótól független, nem kell semmilyen speciális sim kártya. Szóval jött az app frissités a mobilra, engedélyeztem benne a mobilfizetést, és már működött is (2 perc volt az egész).
Elvileg előbb-utóbb (elvileg) más bankkal is működni fog. -
forgonati
őstag
A gyári értesítés be van kapcsolva. De próbáltam már azt is kikapcsolni, úgy sem megy. MM alatt csak úgy működött amikor a gyári is be volt kapcsolva. De legalább működött úgy ahogy. Itt nem. Bármilyen színt állítok be bármilyen alkalmazásra, mindegy, csakis zölden hajlandó villogni.
-
Quqesz
nagyúr
Az ujjlenyomat olvasó remek és nagyon tetszik az okosgomb funkció is. De ha asztalon van nem kellene az oldalát piszkálni a power gomb miatt. De mint írtam meg vagyok nélküle.
Hangok belőve, ez már a G4 esetében is ilyen volt.köszi
Ricardo
ott is zabál azért rendesen(sőt jobban, mint pl a G5 esetében)szapeboy
Én nem használom a backupot. Laptopra feldug, zene/kép/videó/doksik áthúz. Névjegyek megy gmail szinkronba. Üzenetek nem érdekelnek,v max sms backup. Mindent szeretek tisztán rakni, mert láttam már kavarodást teljes backup miatt. -
newman8929
tag
Nálam is vacakol néha. De csak nougat alatt, előtte nem. Nem azért mert zsíros a kezem, honor 7-esen is használtam. Restart megoldja, de akkor is idegesítő. Sőt, okosgomb is bezavarodik sokszor. Egyszer megnyomom és azt nyitja meg ami hosszú nyomásra van állítva, aztán meg alig lehet kilépni a kamerából (egyre lámpa, hosszúra kamera.)
-
ORCA58
addikt
Bár P9Lite, de ha lehúzod és utána vissza akarod zárni felfelé mozgással, először el kell engedi. A másik hogy mindig a szélétől széléig kell húzni (felső peremtől az alsóig érzi az ujjbegy) és viszonylag gyorsan. Nekem így 100%-os. Lassú mozgásnál ritkábban reagál, lehet nem véletlen a téves érzékrlés kizárása miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Xbox Classic / Xbox 360
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest