- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
clon
senior tag
válasz
szendo777 #24528 üzenetére
Sehonnan. Még az sem garancia, ha az "írást" nézed ami rajta van csak a próba esetén derül ki. Nem elég, hogy gyártón belül is több gyorstöltés van amihez nem jó ugyanaz a töltő, így nem csoda ha más gyártók is saját töltést és hozzá töltőt szerkesztenek.
Ez egy dologról szól, amennyire én látom a kellékek eladásáról - minden telefonhoz vegyél meg mindent újra -
ctibor
senior tag
-
Samanbacsii
őstag
-
ORCA58
addikt
válasz
szendo777 #17863 üzenetére
Régóta olvasgatom a fórumokat, és a Play mint őrült nagy fogyasztó mér többször meg lett említve.
Volt, akinél csak az újratelepítés segített. Vagy ami fant0mi írt. [link]Nekem P9 Lit-on a Béta csinálta. Kikapcsoltam minden automata szinkront, éjjelre WiFit stb. Akkor nem csinálta. Aztán napokkal később ezeket visszakapcsoltam de akkor már jó volt.
Talán közbe a play is frissült, de ezt nem mindig feltűnő.
Oszhgiv
Mikor kikapcsolod a telót, akkor bal alsó sarokban (ha jól emlékszem) van a pipa, amivel az ébresztést kikapcsolt állapotban funkciót ki-be lehet kapcsolni. Alapeset bekapcsolva, így figyelni kell, hogy mondjuk színházban nehogy megszólaljon.Megelőztek!
-
fant0mi
őstag
válasz
szendo777 #17863 üzenetére
Elinditod a Play Storet.
Haromvonalas menu
Settings
Auto update apps
KikapcsolniUgyanott Notifications
Kivenni minden pipatJa ezt megcsinalof, akkor nem fognak frissulni az appjaid es meg ertesitest sem kapsz roluk, de legalabb nem kereckedik folyton netre a play aruhaz, nem merul.
Neha ranezek (ha eszembe van egy par hetente), elinditom kezzel es frissitek appokat.
-
bence_85
csendes tag
válasz
szendo777 #16144 üzenetére
Nekem Firmware Finderes 360-ra jött meg a hivatalos 381 OTA. Első éjszaka sikerült is neki netkapcsolat nélkül 30 %-ot merítenie (Android System ébren tartotta).
Kapott is ma egy Factory Resetet visszakézből. Mindensetre nem így kéne működnie egy gyárilag letesztelt frissítéscsomagnak.. Ha megint rosszalkodik megpróbálom majd feltenni a Full package-t. -
ntomi0730
senior tag
válasz
szendo777 #15952 üzenetére
Ez nettó hülyeség! Minden tarifacsomag támogatja legalább is a Telenornál a 4g+-t, csak nem mindenhol érhető el. Egyenlőre tapasztalatom szerint a nagy városokban érhető el. Ahol elérhető, ott 200 körül van a letöltés, és 4g+t ír ki.
gery2123: LTE=4g, és semmi köze a témákhoz, hogy mit ír ki (szolgáltató függő). A 4g+ az pedig egy másik dolog, egy gyorsabb adatátvitelt biztosító technológia. A 4g-nek tovább fejlesztett variánsa.
-
mumtaz
senior tag
válasz
szendo777 #13630 üzenetére
Naz az már szinte olyan kategóriának látszana, hogy nem csak "jajj elejtettem", hanem "baszki, betörtél? nesze még egy székláb is".
De annyiból "jó" ilyet látni, hogy aki meglátja, az kicsit jobban odafigyel, nehogy elejtse, vagy olyan helyre tegye, ahol rázuhanhat egy műhold.Szörnyű.
-
törölt tag
válasz
szendo777 #13527 üzenetére
Szuper
Megvárom még a hévégét, mert akkor úgysem postáznak, addig nézd ki, hogy milyet szeretnél, és akkor hétfőn meg lehetne rendelni.
7Heads Drago: Volt már ilyenem, OP3-on. Ez nem annyira védelemre való, mint dekoráció, és hogy jobb fogása legyen. Ha esik a telefon, akkor ez nem sokat tompít. Viszont nem gyűjti az ujjlenyomatot, és egész jól néz ki. Én úgy tervezem, hogy az aluminium bumper mellett a hátlapra tennék egy ilyet, és akkor jobb lenne a fogása, nem karcolódna, és nem csúszna.
-
clon
senior tag
válasz
szendo777 #12399 üzenetére
Nekem sem de tesztüzem esetén az a lényeg, hogy ne legyen korlát mert egy adott körzetben nem biztos, hogy egy "magasabb" mobilnetcsomagot használók (ha vélelmezzük, nem mindenkinek hozzáférhető) elegendő adattal tudnának szolgálni a teszthez.
Lehetnek kapcsolódási problémák vagy terhelt a + hálózat vagy ... volt itt valaki ha jól emlékeszem aki telenor "munkavállaló" esetleg nemhivatalosanfeltételezve fel tudhatja vázolni a + teszt részleteit.
-
-
mumtaz
senior tag
válasz
szendo777 #11882 üzenetére
Egyedül a root a gond.
XDA-n van egy rootolt kernel, amit fel is raktam. SuperSU-t nem tudtam felrakni. Playről felraktam egyet meg root checkert. Checker szerint rootolt a telefon, de szerinte nincs fent SuperSU. TitaniumBackup nem működik, mert szerinte nem rootolt a teló, más alkalmazásnál meg feldobja a kérdést a SuperSU, hogy engedem-e a root hozzáférést.
Szóval eszerint van alkalmazás, aminek tudok root jogokat adni, de van, aminek nem.
Ez így még mindig nem az igazi. -
mumtaz
senior tag
válasz
szendo777 #9439 üzenetére
Igen. Közben máshol is olvastam.
Nem mellesleg van még gond ezzel a rootolással meg egyebekkel. Ezért például kár is volt ennyire részletes leírást készíteni. Mert közben találtam még ott másik hasonlóan részletes leírást is és érdekes módon mindenhol ugyanazokkal a gondokkal. Mármint azzal, hogy a \Data partíció F2FS, ami jó, de pl. TWRP-ből a SuperSU telepítésénél is gondokat okoz. Megoldásként ugyan ott van a visszaállítás ext4-re, de ez egyfelől akkor is visszalépés. Másfelől meg - ahogy olvasom - gyakorlatilag semmi értelme a rootnak, mert ugye azért rootolunk, hogy egyes alkalmazások elérhessék a rendszerpartíciókat. Csak itt pont az nem valósul meg, mert hiába a visszalépés ext4-re, a rootfüggő alkalmazások akkor is dobálják a hibákat, mert nem érik el pl. a \Data partíciót. Így meg a root konkrétan csak annyit tesz, hogy elmondhatjuk, hogy ott virít a SuperSU az alkalmazások között, csak épp nem ér semmit, használhatatlan.
-
zzola
titán
válasz
szendo777 #7341 üzenetére
Érdekes, hogy Nexuson maximum 1 hetet kellett várni a havi biztonsági frissítés megjelenésére, nekem általában az első napon megérkezett. Itt lassan hónapokat kell várni, vagy manuálisna felteszi az ember (ha lenne mit).....nekem mindent elmond az ilyen gyártói hozzáállás. A vicc az, hogy azonos régióba szánt készülékek nem egyszerre kapják meg a frissítéseket és itt most csak a B131-re gondolok....
-
m1lan
őstag
válasz
szendo777 #7279 üzenetére
A Galaxy S3-hoz kapott fülessel nekem is nagyon jól szólt, csak sajnos elszakadt...
Tudnál esetleg dobni egy típust, hogy neked pontosan milyen van? Az S3-hoz kapott még Vietnámban készült, és most már ugyanazon a típusszámon a kínai gyártmányú változatot árulják, aminek elvileg rosszabb a hangminősége...
-
mckay
aktív tag
válasz
szendo777 #7227 üzenetére
No, meglett az 5GHz. Igaz, hagynom kellett a 139. csatornát, váltottam a routerek a 36. csatornára. Ne is kérdezték, fogalmam sincs.
(Talán az a baja, hogy nincs benne SIM, s így nem tudja eldönteni, hogy melyik országban van, s így csak olyan csatornát enged látni, ami tuti nem törvénytelen?)
A lényeg: köszi!
😀 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest