Kivételesen sikeres a Honor 8

Pénteken tartott sajtótájékoztatót a Honor a Honor 8 sikerének tiszteletére, meg úgy általában a márka jelenlegi helyzetét és eredményeit bemutatandó. A Huawei 2016 első félévére vonatkozó pénzügyi jelentése a P9 vártnál gyengébb szereplése ellenére is remek számokat mutatott a 60 és fél millió leszállított készülékkel, noha házon belül is erős konkurenciát kreáltak maguknak a Honor képében, ami szintén felívelőben van, részben a remek kritikákat kapott, és általunk is teljes nyugalommal remeknek tételezett Honor 8-nak köszönhetően.


Zhao Ming, a Honor alelnöke prezentálja a számokat

A HiSilicone Kirin 950-es chipsettel és a Huawei P9-nél is több, 4 GB operatív memóriával felvértezett, szintén dupla kamerarendszerrel szerelt, valóban szép és minőségi készülékből összesen 1,5 millió darab talált gazdára, tehát a szám a valós eladásokat, nem pedig a leszállított mennyiséget tükrözi. A márka indulása óta eltelt három évben pontosan száz millió egységet értékesítettek, amihez azért nagyban hozzájárult a Honor 5X észak-amerikai népszerűsége, de az új zászlóshajó is hozza a formát. Az infra porttal is felszerelt és még annál is ritkábban előforduló dual active kétkártyás Honor 8 nem csak kiváló kivitelben foglal magában megközelítőleg csúcskomponenseket, a kedvező, de talán már-már agresszívnek mondható árazása is hozzásegítheti a sikerhez, ami úgy tűnik, nem is maradt el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Két évig kap szoftverfrissítést a Honor 8

    24 hónapig biztosan kap rendszerfrissítéseket a legújabb Honor csúcstelefon, hangzott el a mutatós készülék amerikai bemutatója után.

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés