- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
#49913699 #29758 üzenetére
Ne haragudj, nem akartam ennyire durván fogalmazni, és inkább úgy kellett volna, ahogy más is lerta azóta, hogy valakinek lehet fontos valami, ha már várja
(csak már itt is, meg XDA-n is elhangzott párszor amit írtál, hogy minek, és mostanra gyűlt össze bennem, ez az én hibám, és elnézést kérek a válasz minőségéért még egyszer
)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#49913699 #29758 üzenetére
Szóval neked anno a Jellyhez képest a Doze is semmiség volt. Az Oreo BT audio foltjai semmiségek, az autofill is semmiség, nem is értem. Mi kéne ha nem quality of life frissítések., kaki emoji?
Arról nem beszélve XDA-n nem egy ember jelezte, hogy mind az akkuidő mind a 3D teljesítmény (játékok etc) jócskán javult az 520 béta alatt.
Ha van frissítés az a baj ha nincs az a baj. Ha nagy a változás a régi jobb volt, ha soft patchelnek a francért nem mernek bátrabban a rendszerhez nyúlni. Előre félek a P gesture controlleját mi fogja várni a nép által.
Sublinkek is voltak, részben ez számunkra nem új keletű dolog ugyan, mert az EMUI eleve "szigorúan" //pocsék// mód kezeli a háttérben futást, de minden rendszer szintű fejlemény kihat ránk is, nem is kicsit.... -
malnabokor
senior tag
válasz
#49913699 #29754 üzenetére
Miután elolvastad Micsurin linkjét, én még megkérdezném, hogy miért baj, ha valaki vár, és kipróbálna valami újat? Soha nem értettem az ezt leszóló felfogást. Soha senkit nem néztem még le amiatt, mert őt nem erdekli valami újdonság, mind a kettő természetes hozzáállás, és emiatt nem kellene beszólogatni egyik tábornak sem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#49913699 #29754 üzenetére
Jó olvasást: [link]
-autofill framework
-PinP
-Erősítés audio térenTényleg semmi. Lol.
Ha kérdeznek, ha valakinek segítség kell lapítotok mint kutyaszr fűnyírás előtt ilyenkor meg előkerültök gyenge zs kategóriás trollként.
@skyrush7: Feljebb volt pár napja talán, szigszalaggal vagy celluxszal orvosolta valaki, igaz neki csak marha halk volt. Egy próbát megér egyéb esetben szerviz.
-
-
mantequilla
aktív tag
válasz
#49913699 #29642 üzenetére
Nem egyszerű olyan telefont talalni ami jelentos elorelepes lenne foleg annak akinek nem tetszik ez a trend hogy egyre inkabb novekszik a telefonok hosszusaga. Tovabba az elmult ket evben nem tortent - szerintem - igazan jelentos innovacio igy meg inkabb nehezebb egyertelmuen jobb keszuleket javasolni esszeru aron. En egyedul a kijelzo minosegevel nem vagyok elegedett, az amoledek sokkal szebbek. Az erosebb akksirol mar lemondtam, ott szinte semmi fejlodes.
-
antal750
senior tag
-
rosejbli
senior tag
válasz
#49913699 #27119 üzenetére
Eddig egy valaki említett ilyet, szóval azért előfordult már, ha nem is sűrűn.
-
Sragi
őstag
válasz
#49913699 #26583 üzenetére
Teljesen alá tudom támasztani!
Sajnos az enyém sem az igazi már. 2400mAh. Valószínűleg a töltési szokások és a ciklusok is nagyban befolyásolják. Erről is mindig éltero véleményeket hallani.
Pl nem szabad 100%-ra tölteni stb. Vagy éppen a gyorstöltés sem éppen kíméli az akku élettartamat. -
Sanki
addikt
válasz
#49913699 #25046 üzenetére
Az imei-t akár előre el is kérheted, tudod ellenőrizni, hogy melyik régiós telefon és, hogy nem e mókolt.
Illetve a doboza is, ha megvan, akkor egyeznie kell az adatokkal. Mielőtt FR-t nyomna az eladó lépjen ki minden huawei fiókból és kapcsolja ki a védelmet, különben nem tudsz majd belépni.
Típushiba nincs.
Illetve kérdezd meg, hogy melyik üzletből vette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest