- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
darkmann #34719 üzenetére
Van a Huawei oldalán egy háztól-házig garancia szolgáltatás is, ott fel van sorolva a Honor 8 is mint támogatott készülék. Fel kell hívni egy ingyenes számot, ahol adatokat egyeztetnek. Én azért egy próbát tennék ezzel is, hátha sikerül ezen keresztül garanciáztatni, veszíteni valód nem nagyon van. [link]
-
peti85
senior tag
válasz
darkmann #34715 üzenetére
Ha van egy kis bátorságod és kézügyességed, akkor olcsón megúszhatód aha megcsinálod magadnak. Ha nem akarod magadnak, akkor is kb. 10.000-ért kicserélik egy nem hivatalos szervizben. Ha anyagi helyzeted olyan amilyen, akkor nem biztos hogy egy Honor 8 kategóriájú új telefonra kéne most beruháznod, de ehhez semmi közöm sincsen.
-
konzi
aktív tag
válasz
darkmann #34715 üzenetére
Miért?
Csináltad meg egy mobilszervizben és nem kell újat venni 😀
A Google funkciók nem szűnnek meg a már kiadott telokon 😀
Gondolod pixelen kívül bármit veszel nem áll fent a veszély hogy ha a politika vagy a Google érdekei úgy kívánják nem lesz támogatott?? Egyébként kíváncsi leszek mennyi idő lesz míg megkerulik azt is. -
darkmann
őstag
válasz
darkmann #34647 üzenetére
Sajnos a TMX is visszadobta a telefont, ugyanazzal az indokkal, hogy az "eredeti" vásárlás helye nem Magyarország, és vegyem fel a kapcsolatot az eladóval.
Ezt sajnos megszívtam, úgy tűnik, mert az eladót sem tudom a számlán és a cégjegyzékben szereplő telefonszámon elérni, nincs előfizető ezen a számon. A honlap ugye már nem működik. Sajnos anyagi okokból nem tudok egy újabb Honor csúcstelefonra beruházni, ha meg már váltok, akkor valami kb. ugyanilyen szintű teló lesz az utód. De a mai hírek és a fent leírt tapasztalatok után nem merek még egyszer Honor/Huawei készüléket venni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
darkmann #34384 üzenetére
Én használtam azért.
Helyedben gondolkodás nélkül küldeném szervizbe amíg még garis.És minden előjel nélkül adta elő a dolgot, igazából a feltöltés sebessége volt furcsan gyors, a merülés szó szó mikor írtam a hszt voltam 74-en, most 63 és megy a Spotify + Prohardver duo.
-
Geree
senior tag
válasz
darkmann #30976 üzenetére
szerintem nagy megváltást nem kell várni tőle...más színek, kerek ikonok
.. de majd lehet lesznek egyéb újdonságok is... nekem leginkább arra kellett, hogy upgarde után bootloader unlock + rootoljak egy friss telepítés után...
istnag:
passz.. én csak pont rápróbáltam és ment -
rackalew
tag
válasz
darkmann #30420 üzenetére
Nekem már eleve a 17.7.100-as verzió van telepítve a B406-os rendszerrel együtt. De az olasz Honor már megerősítette, hogy az EU-s Oreo frissítés július 31-én kezdődik, először Olaszországban, majd pedig hullámokban fogják kiküldeni a maradék EU-s készülékekre. Szóval pár nap múlva már látható lesz a Firmware Finder-ben az FRD-L09C432-es és az FRD-L19C432-es készülékek Oreo frissítése.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
darkmann #29956 üzenetére
Hát a kínai fórumot nem olvastad? Húszezren frissíthettek csak, akkor az béta nem?
-
dussy
őstag
válasz
darkmann #28903 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de ez valószínűleg segített...
Ma itthon voltam, 2szer mozdultam csak ki, egész nap WiFi - n lógott a telefon.
Ami nagy különbség első ránézésre is, hogy végre a hardver a nagyobb fogyasztó. Én már ennek is tudok örülni.Holnap jobban fogom látni, hogy mit változott az akkustat.
Köszönöm az ötletet, másnak is javaslom, hogy ellenőrizze a Play fogyasztást. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
darkmann #28451 üzenetére
Lemostam a verdát, most öttel többel megy.
Kb ez a szint van most, minden frissítésnél " úgy érzem mintha javulna az üzemidő".
"Mintha mán javúnék!" ahogy a Bakter úr is mondá vala.Az üzemidő változást max az mérheti le, aki minden nap 100%-os töltésről levéve a telefonját pont ugyanannyit és pont ugyanott , ugyanúgy használja.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged