- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kwd
újonc
válasz
royslade #33409 üzenetére
Azt az elterest lenne jo megtalani, ami miatt valakinel mukodik valakinel nem. Beszeltem ketto szervizponttal is. Az egyiknel azt mondtak semmi akadalya fel ora alatt meg van, a masiknal azt kaptam valasznak nem lehet es meg kell szokni a 8-as droidot es biztos hamarosan lesz ra update.
-
attila.86
tag
válasz
royslade #26880 üzenetére
Ezek a mérők jópofák, de ha pontos értéket akartok kapni, akkor olyat vegyetek, ami mutat Wh-t is, mivel a mAh értéket adott feszültségre számolva mutatja, és közel sem biztos, hogy a telefonban olyan feszültségű az akksi. Ez utóbbi változó lehet kicsivel több, mint 3-tól akár 3,8-4 V-ig. A akku részéről a Wh az, ami reálisan összehasonlíthatóvá teszi konkurens márkák-típusok akkujainak kapacitását. Igen, ezzel szemben mégis mAh a marketing bullshit még profi összehasonlító oldalakon is. Gondolom autós körökből az (Ah) maradt meg, csak ott a 12V igencsak fix, úgy máris összehasonlítható két konkurens termék.
Csak a pontosság kedvéért...
-
Kbali
nagyúr
-
Mátésum
aktív tag
válasz
royslade #25556 üzenetére
Szia, köszi. Igazából azért ezt a kettőt kérdeztem, mert ezek vannak, csak felesleges mindkettő, ezért nem tudom, melyiket tartsam meg. A Blitzwolf, mivel QC3, ezért talán több telefonnal kompatibilis, de a Huaweiben talán jobban bízom. Csak, gondoltam, hátha van tapasztalata valakinek mindkettővel.
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
royslade #25322 üzenetére
Nem, mert az elöl nem védi a kijelzőt. Ez két darabból van összerakva és elején hátulján ott a tok.
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
royslade #24331 üzenetére
Nekem ez van: http://www.ebay.it/itm/Lettore-Scheda-Micro-SD-Card-Reader-per-MacBook-USB-3-1-Type-C-Maschio-Nero/162368752062?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
A leírásban konkrétan a Honor 8 nem volt, de a Huawei P9 igen, elvileg rokonok... ezért gondoltam, hogy valahol valamit engedélyeznem kellene a telefon menüjében, de nem találtam semmi erre utalót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest