- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dwatti
addikt
válasz
forgonati #10172 üzenetére
Firmware finderel próbáld meg felrakni a januári b360-t utána a februárit. FF használata az összefoglalóban. segítségnek meg egy videó
-
Surplus
tag
válasz
forgonati #10157 üzenetére
Lehet, hogy hibàs a letöltés. Ugy lehet ellenörizni, hogy a Firmware finderben el kell inditani a letöltést, aztàn megàllitani. a HWFF könyvtàrban meg kell nézni a zip file elnevezését és a màr letöltött 2,38 GB fle nevét àtirni a HWFF könyvtàrban talàlhato névre, majd felülirni az ott lévö file-t. Aztàn az FF-ben linditani az ellenörzést. Ha megcsinàlja kiderül, hogy jo-e letöltés, vagy nem.
-
Sanki
addikt
-
Sanki
addikt
válasz
forgonati #8919 üzenetére
A nillkin 64,4 mm.
Ha beleszámoljuk azt is, hogy a gyártás során van egy bizonyos szórása, akkor máris kijöhet az, hogy akinek kisebb a kerekítés, annak ez a fólia jó lesz, akinek pedig nagyobb, annak már levegős.(#8924) Shirchy: megjöhet a B131 is, csak várni kell vele. Ha az megvan, akkor már a B360 jön.
(#8921) sajp63: beállítási problémák talán, esetleg megpróbálhatod újra rakni a hicare-t.
-
Sragi
őstag
válasz
forgonati #8918 üzenetére
Le kell nyelni.Ez van sajnos. Szerintem pedig nagyon jó érzés fogni a 2,5 D lekerekítés miatt a telefont. Igényesebb. Ízlések és pofonok.
A jack csatlakozó már más dolog.Itt még van legalább,viszont idővel az usb c type majd kiváltja. Szerintem az sem lenne rossz megoldás. A hibrid slot viszont szerintem is nagy ganéság.
-
Surplus
tag
válasz
forgonati #8106 üzenetére
Lehet B360-ra frissíteni a szervíz menűből is. Ez a menete (bocs, hogy angolul van, de azt hiszem érthető):
1) First, download Android 7.0 Nougat ROM for Honor 8 from above and extract it.
2) Now create a folder dload in the root of your SD card and place the update.app file in that folder.
3) Now dial *#*#2846579#*#* from your phone dialer to open a hidden menu.
4) Now click on Project Menu -> Software Upgrade -> SDCard Upgrade.
5) Now select and run the update.
6) Wait until the installation process is complete and then reboot your device.
7) Now extract the second file (update_data_full_hw_eu) from above and save all the files in the dload folder.
8) Now repeat step 3 to 6 again. -
Dwatti
addikt
válasz
forgonati #8106 üzenetére
Mivel csomagoltad ki a letöltött update fájlt ?
Volt már rá példa más programnál is , hogy ha pl nem Winrar-ral vagy winzip- pel csomagolják ki akkor nem müködik megfelelően.. -
Sanki
addikt
válasz
forgonati #8081 üzenetére
Nyisd meg a 2.0.4.301-ás HiCare-t, azon belül fent Szolgáltatás és ott alul lesz olyan, hogy Rendszerfrissítés korai próba. Na ezt nyomd meg és jelezni fogja a B360-at.
Szerk.: akinek B131 van és frissíteni fog a napokban az kérem nyomjon már minden menüről egy screenshotot. Csinálnék róla egy leírást.
Aki segítene az írjon pü-t. -
Dwatti
addikt
válasz
forgonati #8074 üzenetére
Ez szerint próbáltad ? Itt a belső tárhelyet és a telefon rendszer frissítés menüt javasolják.
-
-
Luser2000
addikt
válasz
forgonati #6686 üzenetére
Több partnernél is előfordul?
Te és a hívott fél milyen hálózaton vagytok?
A partnernél minden rendben a készülékkel, hálózattal, térerővel?
HD hang engedélyezve van náluk?Nem kell azonnal a saját készülékedre gyanakodni. Mind két oldalon kb 6-7 rendszerelem okozhatja a problémát és abból csak 1 a készülék.
-
arkone
aktív tag
válasz
forgonati #5789 üzenetére
Maga az üveg éle lekerekített, nem sarkos. Ugye a sarkos él az feszülséggyűjtő pont, hamarabb elpattan, főleg, hogy nincs alatta semmi jelen esetben a Honor 8-nál.
Igen, én is kipróbálnék egy olyat, ami nem ér ki a lekerekítésig. Nem tudom hogy nézne úgy ki.
Nekem meg olyat linkelhetne valaki Honor 8-ra, aki már vett olyat.
-
-
malnabokor
senior tag
válasz
forgonati #4828 üzenetére
"Szerintem a 2. monokróm kamera szart sem csinál" - erre gondoltam.
"És miért kellene nekem a zöld foltot utólagosan leszedni?" - amiért a manuális módot is használod: mert jobb képet szeretnél végeredményben.
És sajnos azért, mert zavar, mikor valaki fals információval maga mögött nyilvánítja ki a véleményét, de igaz, talán szebben kellett volna lereagálnom, és ezért elnézést kérek.
-
malnabokor
senior tag
válasz
forgonati #4824 üzenetére
Ja hogy erről nem is tudtál? Az de... érdemes előtte tájékozódni, mielőtt telekürtölöd a világot az elméleteiddel
/hogy miért csak automatán működik, abban még igazat is adok neked, olyan mint a duplakoppos felébresztés témaköre: nem tudni miért/Viszont megnéztem, mindkét fotón: ISO:3200 S:1/17 EV:0,00, F2,2
Hogy több fényből dolgozik a szoftver az úgy is megjelenhet, hogy ugyanazon zaj mennyiség mellett világosabb a kép, nem?
Amúgy parancsolj, mobilon szerkesztve levettem a zöldes árnyalatot pillanatok alatt, és a demonstrálás kedvéért kb ugyanannyival világosítottam. Megint megtekintheted a végeredményt:
1 kamrea
2 kameraAmúgy nem is értem miért pazarlom az időmet itt bizonygatással, mindezt te is megtehetted volna
-
Corsa02
őstag
válasz
forgonati #4821 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy manuálban csak az RGB szenzort fogja használni.
Idézet az itteni tesztből:
...mivel sötétben az automata mód mindkét szenzor fényerejét beveti, sokkal megbízhatóbban szállít használható esti fotókat, mint a profi, amely csak az RGB szenzort használja.
-
malnabokor
senior tag
válasz
forgonati #4812 üzenetére
Parancsolj, ugyanarról a témáról két kép, állványon volt, automata beállítás, és hangutasítással exponáltam - garantáltan nincs bemozdulás miatti elmosódás. A háttérfényt laptop kijelzője adta homogén fehér lapot megnyitva. Az első kép esetén bankkártyával letakartam a szemből bal oldali lencsét.
Döntsd el magad, de én látok különbséget. -
Dwatti
addikt
válasz
forgonati #4816 üzenetére
Lehet amíg átváltottam annyit bemozdult a kéz -távolság.
Én azt vettem észre a saját camera alkalmazás a fényérzékelést kezeli másképpen ,lassabban. Sokszor el kell fordítanom kicsit a kamerát, hogy számomra is megfelelő legyen a kijelzőn visszanézve, exponálás előtt.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
forgonati #4412 üzenetére
A h8-on volt? mert ezen elég jól körbevédi a tok. A sony Z3-on nem volt ennyire védett.
Ok, akkor nem sarkítasz. ha marad a kibélelt tok és a rátett üveg között esetleg 2 mm rés, akkor az már nem jó, vagy nem véd vagy mi a gond azzal?
Én hátul feltettem az üveget semmiféle háló effekt vagy mi nincsen, tökéletes ül a felületen. De tény, hogy könnyű rosszul felrakni.
ja, tok nélkül cumi ha leesik, ez nem vitás. Csak hogy sokaknak nem jön be a műanyag, meg a szilikon tok, amit megértek, mert rohadt jól néz ki ezzel az aluval. De nekem kényelmesebb a szilikontok, minden szempontból. Beáldoztam a szépséget.
Amúgy sem akarok senkinek villogni vele.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
forgonati #4400 üzenetére
Érdekes, nem a H8 tűnt igényesebbnek, fogásra legalábbis. a Kinézete egyszerűbb az biztos, de nehezen döntöttem el , melyik legyen a kettő közül.Végül a H8 lett, mert kicsit nehezebbnek, masszívabbnak éreztem. A p9-et vékonynak és könnyűnek kicsit. ok, az nem csúszik talán így, de vékony szerintem és a hátlap azon is ocsmány lesz a használattól. Szóval annak kell tekinteni mindet ami, használati tárgynak.
-
ORCA58
addikt
válasz
forgonati #4374 üzenetére
Nagy baromság a 2,5D üveg az biztos, de nem a gyártók a hibásak, hanem a vevők, hogy megveszik. Ha nem vennék nem is gyártanák (lásd 3D Tv esete). Ha nem hódítana a "prémium minőség", akkor még mindig lenne masszív műanyag hátlapos telefon, a képernyőt védő peremmel. Ami ha leeseik nem horpad, mint a fém, nem törik mind az üveg, és a kisebb karcok sem rondítják el, mint a fémházat.
Sajna sokan azért vesznek csicsás telefont, hogy másoknak mutogathassák, mennyivel szebb övé. Aztán jön a sírás, hogy nem tudok rátenni üvegfóliát, eltörött, de 50 ezer a kijelző csere stb. -
Dixhorn
csendes tag
válasz
forgonati #4395 üzenetére
nekem a Sonyn is elöl hátul üveg, meg alu tok volt. Az üveg semmiképpen nem védi meg a széleit,se azon, se ezen, de gondolom nem is arra szolgál. Tény hogy ezen több lóg ki, de ne legyen illúzióink,ha a sík üveges is a sarkára esik és szarul akkor annak is nyekk.
Vigyázni kell rá, ha nem akarja az ember , hogy ocsmányan nézzen ki. Vagy tok , vagy alukeret. Mindkettő kompromisszumokkal jár, egyéni ízlés alapján kiválasztható egy biztosan jó megoldás, annyi szart kapni már.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
forgonati #4388 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/291855462788?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=590858975221&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Itt a megoldás. nekem elöl hátul üveg + ez az alu keret.Elegáns, szép, erős, és garantáltan megvédi a telcsit.
DE: ugyanúgy csúszik, hideg és növel iaz amúgy sem kicsi telcsi méretét. Ergo most szilikon tok van rajta.
Az alu keret eladó ha érdekel.
-
Sragi
őstag
válasz
forgonati #4388 üzenetére
Nyilvan serulekeny a hatulja ezt alá irom.
De nagyon szep is!
Minosegi az osszeszereles is.
Tokot mar rendeltem hozza 2 fajtat is.
Az eleje mas kerdes.
2,5 D kissé ivelt.
De jofogasa van igy.
Uvegfoliat rakni tenyleg nem igen lehet ra.
De ott vannak a galaxy edge-ek.
Azokra sem.
Persze veletlen pofara eshet es bumm.
De ha az ember vigyaz ra akkor nem lesz gond.
Hulyeseg lett volna ha nem igy csinaljak meg.
Tobbek kozott a dizajn es az elegancia miatt is valasztottam.
Mas: xperia,iphone hatulja is ripityara torik. -
Cannabis7
senior tag
válasz
forgonati #4383 üzenetére
Sziasztok, csütörtök óta megvan a készülék, a teló nagyon király, az animációkat kikapcsolva nagyon pörgős a rendszer.
Az androidot nem sikerült igazán megszeretnem (eddig BB10-en éltem), de együtt tudok vele élni.A kamerás vitához szólnék hozzá, valóban én is jobb minőségre számítottam, a legjobban zavar, hogy pl éjszakai fotóknál a fényeknek látszódnak a sugarai, és ráadásul így a kép többi része elzajosodik.
olyan mintha a kamera előtt egy műanyag valami, vagy zsíros lenne a kamera, de ezt nyilván ellenőriztem, nem zsíros, más is tapasztalt ilyet?Hozzáteszem, nem vagyok nagy fotós, automata módban próbálkoztam, gondolom megfelelő beállításokkal kiküszöbölhető.
Még azt szeretném kérdezni, hogyha felteszem mondjuk az lb131-et, akkor ugrik a gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest