- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitya103
tag
Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni? Ugye jól tudom hogy android 7 és rendszeren belül csak úgy tudok régebbi romra vissza menni ha előtte vissza megyek android 6ra? Ha pl B380ra fel telepitem a b360at akkor nem fog működni?
-
Vitya103
tag
Miért van az hogy minden optimalizálásnal ezt írja ki? És Nagy fogyasztasuakat nem jelez a telefon egész napos használat alatt kb két óra kijelző időt tud volt már fr volt urja újra telepítés b131 tol is és nem tudom mit csinálok rosszul. Volt már úgy hogy újra be laktam volt már úgy hogy biztonsági vissza allitasbol és teljesen újra be lakott se tudta jobban
-
Vitya103
tag
Nektek sincs napló fájl a frissiteeben am?
-
Vitya103
tag
Másnak se jelzi a nagy fogyasztású alkalmazásokat a b389 vagy csak nekem nem sikerült valami jól? Fr volt
-
Vitya103
tag
Én is meg kaptam végre a b389et érdemes itt is fr? Vagy előbb várjak azért vele?
-
Vitya103
tag
válasz newman8929 #17794 üzenetére
Kérdés lett volna nekem is csak most ahogy írtál rá láttam hogy le maradt a kérdőjel
-
Vitya103
tag
válasz newman8929 #17759 üzenetére
ezt is 3 gombos modszerral kell felrakni mert csak az egyikben van update fájl
-
Vitya103
tag
válasz Darksiders84 #17543 üzenetére
B381 bol ha nem rakom fel a masokdik kis fájlt akkor mi történik?
-
Vitya103
tag
válasz 7Heads Drago #16865 üzenetére
Hát ilyen nekem soha nem lesz szerintem
-
Vitya103
tag
B380an jobb akksiba mint a b360?
-
Vitya103
tag
Akksiba milyen a B381? Azoknak akiknek jött már?
-
Vitya103
tag
Nekem B381EN Fr és új belakas után is egynappal 20%az android rendszer :/ bár nekem ez nem otan jövő B381 hanem ff
-
Vitya103
tag
Ami otan jön b381ugyan az mint az ffben? Mert nekem még otan nem jelzett
-
Vitya103
tag
válasz P. Laci1975 #15650 üzenetére
Igen a b300 a köztes. Hát pedig azt hittem tudok segíteni. Bár én nem csináltam akkor factoryt csak b300 aztán b131
-
Vitya103
tag
válasz P. Laci1975 #15647 üzenetére
Nekem is csinált ilyet. Próbáltad már úgy hogy SD kártyára a downloader azt fel tenni 3 gombossal majd ki az SD Kártya fel rakni az SD kártyára a b131et és utána azt 3 gombossal? Mert nekem csak így sikerült mikor meg próbáltam b380rol csak úgy vissza menni b360 rá el tűnt a billentyűzet és valami kód kellet neki az elején és csak segély hívást lehetett
[ Szerkesztve ]
-
Vitya103
tag
Meg jött a gyors töltő amit a huawei p10hez adnak ajándékba és működik vele a gyors töltés még a külső akksirol is
-
Vitya103
tag
válasz atillaahun #15028 üzenetére
Én ilyenről max álmodni tudok estére 2 óra sot és 15%on vagyok kb
-
Vitya103
tag
Valakinek sikerült már firmware finderrel proxyn keresztül frissíteni mert mindig azt írja ki hogy hibás hitelesites pedig a teljes csomag letoltesere megyek
-
Vitya103
tag
B120 as romot valaki tud fel tölteni?
-
Vitya103
tag
Valaki tud esetleg segíteni hogy vissza jussak b120-ra? Ha jön a kérdés akkor azért mert ott működik normálisan a huawei cloude alkalmazás és vannak fent rajta képeim plusz jól jön a gyári telefon kereső funkció
-
Vitya103
tag
válasz mantequilla #13358 üzenetére
És b120-ra nem lehet vissza menni?
-
Vitya103
tag
Valaki jött át honor 6 készülékről? Ott volt egy huawei cloude alkalmazás amibe képeket lehetett felmenteni telefon keresest be állítani mint iphonen és internetes felületen keresztül tiltani a telefont meg keresni. Ezt valahogy nem lehet itt is aktiválni?
-
Vitya103
tag
tudom hogy volt már egyszer de nem tudok milyen kulcs szavakkal keresek rá ezért meg kérdezem én is hogy tudom b131 esetén be állitani hogy ne akarja le tölteni a b360at beállitások---frissités---ott ki kapcsolom az automatikus frissitést meg hogy wifin ne akarja le tölteni de volt rá alkalom hogy igy is fel dobálta hogy frissiteni akar. valami jó tipp hogy ezt ki kapcsoljam teljesen esetleg?
-
Vitya103
tag
B380 otan nem jött senkinek?
-
Vitya103
tag
Ki nézte már a p10-et egész jó hogy matt fekete a Hátulja. Bár annyival nem tud többet mint a miénk viszont tudja ő is hogy ha meg emeled a telefont be kapcsolja a kijelzőt mint az iphone 7
-
Vitya103
tag
van különbség a DE meg az UK b131 között vagy nekünk mindegy melyik ? vagy esetleg meg lehet tudni melyik régiobol jött a telom?
-
Vitya103
tag
Mik a tapasztalatok b380al érdemes fel szenvedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- MIUI / HyperOS topik
- Synology NAS
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest