- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
válasz
Caranita #26564 üzenetére
Mármint az A5 leolvasoja? Haverome jo ha 10bol 6x normalisan olvassa, illetve sokkal lassabb is mint a huawei szenzora. Egyik legmeglepobb dolog nekem az ujjlenyomat olvaso gyorsasaga volt a honor 8-ban. Sima S6 rol valtottam, abban joval lassabb es pontatlanabb volt.
-
clon
senior tag
válasz
Caranita #26348 üzenetére
Akkor hogyan szelektálják a kínai, eu mert nem ugyanazok a rom-ok ?
Eddig itt arról volt szó imei alapján jön a frissítés és minden frissítés más imei csoportbontással vagy sorrendiségben van ezért kapja valaki ez egyiket az elején a következőt meg esetleg később - eddig még nem volt olyan aki megjelenés után hasonló időkben kapta volna az új frissítés. -
clon
senior tag
válasz
Caranita #26346 üzenetére
Szerintem az elején vissza kellett volna vinni, hiszen alap hibája van - lehet csak kimaradt az imei a frissítési listából. Szoftveresen nem lehetne baja, mert manuálisan feltéve működik (feltehetően minden csak a frissítés nem), hardvernek meg a frissítésbe nem lehetne beleszólása.
Vissza kell állni az alap szoftverre és visszavinni az edigibe vagy felhívni a szervizt (ott úgyis azt ajánlják küldje be) nem kapja meg a frissítést, odaadni rámennek netre megnézik nem jelez a régi sw-re frissítést (gondolom azt írja nincsen frissítés) és átveszik.Szerintem nincsen értelme manuálisan felrakosgatni rá, mert egyértelműen van vele valami probléma - így eladni aláírt papíron nem lehet (mert benne van, hogy átadáskor nem tudsz róla, hogy hibája lenne és ha nem frissül akkor kiderül volt hibája és mondjuk ez eladás után 6 hónappal és visszakérik az eladási árat akkor bukta) kézből meg...
-
r3muska
csendes tag
válasz
Caranita #25198 üzenetére
Valóban
T-mobile GYIK:
Akkor is használhatom a 4G Hangot, ha nem Telekomos / SIM-kártya független készülékem van?
A szolgáltatás jelenleg csak a Telekomnál vásárolt, meghatározott készülékeken elérhető.
Utoljára frissítve: 2017. november 6.A jelenlegi listában gyakorlatilag Samu-k és Iphone-ok vannak csak...
-
goop
őstag
válasz
Caranita #25198 üzenetére
Örülök, hogy lassan belátod.
Feletted írták, csak az indiai honor 8 ban van benne szoftveresen, (ezt mondom az elejétől), tehát hiába tudja hardveresen, nekem mégsincs volte. Pont. A telekom/honor pedig egyszer ad majd ki frissítést, ami által majd benne lesz. Csak győzzük kivárni.
-
goop
őstag
válasz
Caranita #25190 üzenetére
Nem. A bekapcsoló menü akkor lesz, ha a huawei beleteszi ill. láthatóvá teszi. A gyerek ócska samsung j5 2016 telefonjára most jött ki a telekomos android 7.0, amiben ott a volte kapcsoló. Betettem a kártyámat, és aktiváltattam a volte-t. Megy is tökéletesen. Visszatéve a gyerek kártyáját, már szürke a funkció, de akkor is benne van.
OFF: azért szégyen, hogy erre a közel sem olcsó telefonra meg sehol, ahogy nagyon egyik huawei/honor telefonra sem...
Asszonynak karácsonyra sikerült egyet megcsípnem, de gondolkodom erősen, hogy lemondom, és kap helyette samsungot. -
sooty81
csendes tag
válasz
Caranita #24949 üzenetére
Beleolvastam, valószínű rootolni kell ehhez is.
Már legalább 10 levelező progit próbáltam, egysem volt stabil, megnyerő. Főleg a frissítéssel volt gond. Megbízhatatlan. Legyen egyszerű, de nagyszerű. A gyári outlookot is próbáltam office365-ön keresztül, de az sem volt stabil frissítés ügyileg. Laptopon évek óta hibátlan, mobilon random frissül csak, bármit csinálok vele. Most pár napog a K9-el küzdöttem de az sem akarja úgy ahogy én. Az én munkámhoz elég egy mobil és egy net, de ezek tökéletesek legyenek. A honor 4 c ezt tudta 3éven keresztül ls csak 55ezer volt annó
-
Sanki
addikt
válasz
Caranita #24414 üzenetére
Ha üvegfólia van rajta, akkor nem záródik be teljesen, bár idővel lehet sikerül rávenni. Én nem vártam meg, már túladtam rajta.
Ha nincs rajta fólia vagy sima fólia van rajta, akkor teljesen jó.
Nekem is volt ilyen tok, raktam fel képet, még lehet az összefoglalóban is van róla képem. -
malnabokor
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged