Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Project: A
tag
válasz
lbence #32630 üzenetére
"Gyorsan és hatékonyan tisztítja és zsírtalanítja a szennyezett és korrodálódott elektromos érintkezőket"
Például: (nem reklám)
[link]
Laptop tisztításnál használták kollégáim a chip részekhez, ezért bátorkodtam kipróbálni.kefe alatt fogkefére gondolsz ahogy először tanácsoltad?
-
kemdom
tag
válasz
lbence #32196 üzenetére
Ööö, gáz-nem gáz, de sajnos Olasz nyaralás alatt ripity az első és hátsó üveg is. Nincs garis javítás, pedig még csak 1 éves szegény. Viszont most mobilszervízben vagyok, eddig nem akartam hozzákezdeni, de mikor megláttam, hogy Alin van minden (előlap kerettel, hátsó üveg, usb, aksi) összesen cirka 20-ért, asszem előveszem valamelyik üresjáratos napon a hőlégfúvót, és cserélem őket. Ha 1 hónapra számolok míg megjönnek az alkatrészek, pont jó, addigra talán kiderül, kap-e legalább biztonsági frissítést az O. 🤘😀
-
peti85
senior tag
válasz
lbence #32159 üzenetére
Nekem is újraindult egyszer az Oreo. De alapvetően nincs vele problémám, jól működik.
Egy gond mégis akad Digical+ naptárat használok és annak widgetjeit. Nova Launcher Prime is van.
A Digical widgetje nem frissül, olyan mintha lefagyna. Adtam már mindenféle engedélyt, kikapcsoltam az akkumulátornál is hogy a rendszer kezelje, de mégsem jó. Adatokat töröltem, újratelepítettem az app-ot, az sem segített. Találtam hasonló problémát fórumokon, de ott azt írták legrosszabb esetben az adatok törlése és az alkalmazás újratelepítése megoldja, de nálam ez sem jött be. Erre lenne valakinek ötlete? -
ANDROID???
addikt
válasz
lbence #31731 üzenetére
NE magyarázd el nekem mit ne találjak ki, köszönöm!
Nem mondtam, hogy jobb mint a SPIGEN, hol vastál ilyet???
Nekem nem lötyög benne a telefon!
Az milyen fos már, hogy egy 4-5e Forintos tokban lötyög a telefon???
Mellesleg, milyen után gyártott és eredeti?? A Spigen sem eredeti gyári tok.. -
Bass
addikt
válasz
lbence #31395 üzenetére
Elotte azt hittem a rendszer miatt nem megy el annyit ,sok app volt fent es soha nem csinaltam fr-t a frissiteseknel no mondom most hatha de nem. Pedig amikor megvettem lazan meg volt a 4 ora sot es a 1,5 nap uzemido. Neked mennyit megy el az uj akkuval? Itt van mellettem kollegam azt mondja 5-5,5 orat elmegy neki most o van 77%-n es 1,5 ora a sot. Nekem 38% reggel 6 ota es 1h20 percnel vagyok csak az o teloja 8 honapos enyem 17. Nagyon karcsu
-
-
osztraksajt
őstag
válasz
lbence #28408 üzenetére
Azt is meg ezt is a gyárilag hozzáadott töltővel töltöttem.
Nem tudom te hogy vagy vele, én mikor kibontottam nem szakítottam le ennek a töltőjéről olyan figyelmeztető címkét hogy lehetőleg ne használja mert rövidíti az akkumulátor élettartamát, illetve nem is állítható hogy gyorstöltéssel vagy hagyományos módon akarom tölteni, a kézikönyvében sem találtam erre utalást, sőtmitöbb ezt írja:
"A telefon töltésekor csak eredeti Huawei akkumulátort, töltőt és USB-kábelt használjon. A más gyártótól származó kiegészítők esetleges biztonsági kockázatot jelenthetnek, és korlátozhatják a telefon teljesítményét."Szóval nem igazán tudom hová tenni a felvetésedet.
-
Peace
nagyúr
válasz
lbence #28274 üzenetére
Köszi, de 2 napja már rendeltem egy Nillkin Arc Edge fóliát, ma meg 2 db Protector Huawei Honor 8 Tempered Glass 3D Curved Full Film-et, úgyhogy nekem egy időre elég volt, így is túl sokat áldoztam már rá. Csak párom Magától nem venné meg ezeket és nem tudna mit kezdeni a helyzettel, de így is majd 7000-emben vannak eddig a kiegészítők rá. Befejeztem szerintem. De köszi!
-
V@ns
aktív tag
válasz
lbence #27813 üzenetére
Köszönöm a tippet, sajnos ezt próbáltam finoman megcsinálni pár napja (nem nyomtam csutkára a levegőt), de nem lett jobb.
cozmo
Az utolsó két embernél csináltam tesztet, megkértem őket, hogy egy miki próbát ejtsenek meg velem, mert lehet sz.r a telefonom. Kicsit megdöntöttem, felfelé, lefelé, fülemtől kifelé, fejemhez jobban nyomtam, de csak egy adott pont volt, amikor hallottak rendesen, általában pedig visszhang, szakadozás, sokkal halkabb voltam, stb. stb..
Az ujj dolog is eszembe jutott, de amikor két ujjal fogtam a telefont és eltartottam a többit akkor is csinálta. -
nrg_52
addikt
válasz
lbence #27589 üzenetére
Ui nemileg valtozott, de alapvetoen ugyanaz. Ismet lehet felbontast allitani (fhd vagy hd), illetve megy a betutipus valtas magyar nyelven is. Akksival talan egy picit jobban banik. Memoriakezelest igazabol nem tudom, mert nekem az en felhasznalasi szokasaimmal eddig sem volt bajom, de ott is vsrialtak egyebkent, a zarkepernyo tisztitas helyett pl ez van:
-
Syl
nagyúr
válasz
lbence #27484 üzenetére
Nem váltottam, bár erős volt a késztetés
Itt van a lányomtól megörökölt iPhone6 az asztalomon, ám a Honor sebessége, gördülékenysége és főleg az ujjlenyomat-olvasó sebessége utcahosszal nyer. Így aztán inkább lenyelem a 'háttérfolyamatok erőszakos bezárása' nevű békát
De hogy többet nem fogok olyan telefont venni, amihez a hüvelynek, meg főleg az emui-nak köze van, az hétszentség. -
Buszos
aktív tag
válasz
lbence #27066 üzenetére
Ezt természetesen mérlegelni kell, de vannak korrekt, rendes eladók, akiknek fontos a későbbi megítélésük. Újonctól, fekete pontos tagoktól nem vennék, de egy pár száz piros / nulla fekete arányú eladó lehet megbízható. Természetesen ilyen esetben a vételárat alacsonyan kell tartani és hivatkozni a rizikóra. Sajnos az adás-vételi mit sem ér, maximum polgári peres eljárás során, az pedig itthon évekbe telik.
-
válasz
lbence #25890 üzenetére
Nekem a Cafele alól a két oldalán 1.5mm mélységben tűnt el másnapra. De ahogy most felraktam az újat, láttam, hogy sok alatta is maradt, durván le van kerekítve, ezt írtam is, sokat segít a lötyi. Egyébként kb. fél év után a lötty ragacsos zselé állagot vett fel. Az üveghez kapott alkoholos nedves törlő szerencsére jól lehozta, határozott törlés után. Ha ennyire jól fog tartani, nekem megfelel.
Kb. Kéthavonta veszem le a tokot is a hátlap tisztítása végett, ilyenkor mindig megcsodálom a telefont, mert gyönyörű az üveg és fém egyvelege, de sajnos kell a védelem...(fémmegmukálásban dolgozok, mindig nálam van a készülék)
-
royslade
tag
válasz
lbence #25702 üzenetére
Én innen rendeltem és maximálisan elégedett vagyok vele.
-
arni1
aktív tag
válasz
lbence #25702 üzenetére
Nekem is sikerult egy honor 8-ra szert tenni a telekomos akcioban.
Neznek hozza memoriakartyat a telekomtol, van is kupom de nem tudom megrendelni, mar sim kartyat is hozzaadtam h kihozzak de ezt az uzenetet kapom
érjük, válassz másik terméket, vagy konstrukciót! (Nincs közös szállítási mód)
Valaki rendelt mostansag a t-tol?
Elore is koszi!
-
g_g_g
őstag
válasz
lbence #25557 üzenetére
Nekem ez nagyon bevált.
Samsung EE-V200SAStabilan tartja a készüléket.
Bár annyi hátránya van, hogy az ujjlenyomat olvasó alsó része kicsit belóg a hátlap mögé, kicsit trükközni kell vele, hogy felold a készüléket. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
lbence #25256 üzenetére
Köszönöm a tippet!
UP: Sajnos az már nem kapható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest