2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Ez a kilenc Honor vált EMUI 8.0-ra

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Nem mindegyik kapja meg ugyanakkor az Android 8.0 Oreót, a Honor 8 a pórul járt modellek között van.

Hirdetés

A Huawei kínai oldala közölte, mely Honor eszközök kapják (vagy adott esetben már kapták) meg a 8.0-s EMUI főverziót, amely egyébként a Huawei Mate 10 családdal debütált, Android 8.0 Oreóval a fedélzeten. A lista: Honor V10 / View10, Honor 9, Honor V9 / 8 Pro, Honor 9 Lite, Honor Note 8, Honor 8, Honor V8, Honor 8 Lite és Honor 7X.

Gyönyörű készülékkel tért vissza a Honor
Nem marad le a roppant mutatós Honor 8 a legfrissebb EMUI-ról, bár egyelőre kérdőjeles, hogy az Android 8-at megkapja-e [+]

Úgy tűnik viszont, hogy nem lehet egyenlőségjelet tenni az EMUI 8.0 és az Android 8.0 között: ahogyan az MIUI is Android főverziótól független, akadhat modell, amelyik 7.x Nougat rendszer mellé kapja meg a friss EMUI újdonságait, írja a PhoneArena. A Honor 8 esetében ugyanis maga a brand erősítette már korábban a rossz hírt, miszerint a népszerű modell lemarad a kekszes Androidról, hardveres és szoftveres limitációk miatt. Fényt jelenthet ugyanakkor az alagút végén, hogy a kapcsolódó bejegyzést a közzétevő Honor India azóta eltávolította.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.