- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
válasz
Becksman #28152 üzenetére
Természetesen ugrik a gari,de úgy voltam vele hogy nem költöm javításra a készülék használtpiaci értékének a közel 80%-át. Ha esetleg valami mégis beütne akkor meg még mindig ott van a 23000 forint a javításra amit a kijelző cserénél sporóltam meg. Ha ennél nagyobb a baj akkor meg úgyis kuka az egész telefon.
-
darkmann
őstag
válasz
Becksman #28152 üzenetére
Sziasztok! Csatlakozok én is a Honor 8 tulajokhoz. Kényszerű váltás volt, mert összetörtem a Vernee Apollo Lite-ot.De nem bántam meg, nagyon korrekt teló ezért az árért! A kamerája pedig minden képzeletemet felülmúlja. Teljesítményre Antutu szerint ugyanazt tudja, mint a VAL, de a tárhely sebessége sokkal gyorsabb, az Asphalt Extreme sokkal gyorsabban betölt. Az Emui is nagyon tetszik, jelenleg a B402 van rajta, köszönet az összefoglalóban lévő Firmware finder leírásnak!
-
1stVikman
senior tag
válasz
Becksman #28146 üzenetére
Ilyenkor, ha pókhálósra törik a kijelző, utána érzékeli még az érintést?
Azért kérdem,mert pl.kollégám s6 edge+ -a ennél viharvertebb állapotban van, de gond nélkül megy.
Ellenben asszony sonyján megrepedt a kijelző, és használhatatlan lett, csak a teljesen ép részen érzékelt.
Ilyen volt. -
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Becksman #26488 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem várható el. Azt mondtam hogy nekem mindegy. Mit ad egy új főverzió és egy új emui ami olyan marhára érinti az én felhasználói élményemet? Gyorsabb biztos nem lesz tőle a telefon, érdemben az üzemidő sem fog változni. A többi engem nem érint meg. Sőt, én szeretem a megszokott dolgokat, belaktam a telót, jó nekem így.
Pont attól érzem jó telefonnak a H8-at, hogy jó, használható, fluid így ahogy van. Egy éve megvan és semennyire nem foglalkoztat hogy nézelődnöm kéne valami új után. ezt utoljára a Galaxy S3-ról tudtam elmondani -
ocecica
csendes tag
válasz
Becksman #26435 üzenetére
Én ma a media marktba megnyomkodtam egy huawei mate 10 lite-ot, amin már oreo van és azt kell, hogy mondjam, nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert az emui is 8.0-ás lett rajta és a beállítások menü pl teljesen másképp van rendszerezve, mint eddig. Az percekbe telt, mire megtaláltam a "telefonról" menüt
Szóval ha véletlen nem kapjuk meg a 8-at, lehet, hogy nem fogom nagyon bánni
-
bence_85
csendes tag
válasz
Becksman #16305 üzenetére
Nálam is nagyon merült, FR helyrerakta. De még mindig nem vagyunk a 6.0-ás B131 ROM-hoz képest sehol sem akkuidőben
Leginkább az bosszant, hogy a HW / SW arány mindig 30-70 környékére jön ki, és nincs FB a telón, csak az android zabál, ami egyértelműen optimalizálás hiánya.
Megoldás: Mindenki képezze át magát SW fejlesztőnek.
-
Pjotr
senior tag
-
m1lan
őstag
válasz
Becksman #12960 üzenetére
Annyival, amennyivel többe kerül, biztosan nem tud többet.
A 4K felvétel nálam pl. nem játszik, jelenleg nincsen hozzá megjelenítőm, a Full HD-hoz is csak a telefonom. A design nagyon félrement a P10-nél a P9-hez képest, az előlapi ujjlenyomatolvasó a szoftveres navigációs gombokkal nagyon nem praktikus. A hardver meg a kamera nyilván jobb, mint a tavalyi modellekben, de a Honor 8-at nem adnam oda érte. A Mate 9-re viszont nem biztos, hogy nemet mondanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest