- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
-
Halo
senior tag
válasz
Hoorus #22256 üzenetére
Na, itt a lehúzásos rész.
200 huf a feltöltési díj, 200 huf a visszautalasi díj. (Legalabb)
Havi zarlati díj 300Vasarolni ingyen vasarolhatsz vele
Ok, tudom, nem jóléti intézmény...pláne a foci válságos helyzetében...szóval van hova költenie szegény cégnek...
Megvárom az Erstest...őszre ígértek valamit...
-
dave0825
őstag
válasz
Hoorus #21820 üzenetére
A 2G, 4G elvileg eddig is kellett, hogy látszódjon (max. ha témát váltottál, és nem indítottad újra utána a telefont, akkor addig lehet, hogy nem mindent változtat a téma), nekem is látszik (1 SIM-em van). Az új mód pedig, hogy megjelent, szerintem az lehet, hogy az előző kártyád nem tudta valamelyiket.
A csengőhang szerintem normális, mert azt adott telefonszámhoz rendeli a telefon, lehet, hogy másik SIM-mel visszaáll alapra.
A launchert nem tudom, talán nem volt beállítva alapértelmezettként. Milyen launcher, és mit állított vissza alapra benne? -
-
anonymus89
addikt
válasz
Hoorus #19599 üzenetére
Innen rendelték nekem de féláron kaptam meg, spigen-t szerettem volna de sajnos 5 ropi plusz posta lenne...
-
clon
senior tag
válasz
Hoorus #12397 üzenetére
Ha jól emlékszem tesztüzem van 4G+ esetén 650 bázisállomáson kapcsolta be a 4G+-t és ha így van akkor szerintem 4G esetén lenni kell(ene) függetlenül az előfizetéstől mert az arra alkalmas készülék automatikusan kapcsol + ra (és jelenleg nincsen 4G+ ra külön előfizetés - ha jól tudom).
-
Pato77
csendes tag
válasz
Hoorus #12299 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek, a FR-et a hétvégén bevállalom.
Azt meg tudjátok írni, hogyan a legegyszerűbb és legcélszerűbb a biztonsági mentést megcsinálni?
És még egy kérdés. Tud valaki nekem linkelni alibabás vagy itthoni linket gyárilag ehhez a telefonhoz való autós töltőre?
-
-
-
clon
senior tag
Szerintem mindegy, mert jelenleg a tervezett műholdak 2/3-a van fent és a fentlevők 2/3-a működik (sőt van amelyik már meghibásodott). Így nem számolnék azzal jelenleg, hogy érdemlegesen fel fogja váltani a mostani GPS-GLONASS kombót. Mire pedig megfelelően működik majd addigra a H8 már történelem lesz az elsőtulajdonosoknak
-
tfery
tag
Nem fogom tokban tartani. Az eddigi telefonjaimat sem tartottam tokban, ezek a szilikon tokok borzalmasan néznek ki. Hordani ugyan övtokban hordom, de otthon meg a munkahelyen az íróasztalon van. Abban az esetben ha létezne hozzá vékony fémtok, hajlanék a kompromisszumra.
-
törölt tag
A lezárás adatvédelemre szolgál. Bármilyen telefont újra lehet indítani a megfelelő hozzáértéssel. Jelen esetben például minden szoftveres eseményt felülbírálva a power gomb hosszú megnyomásával újra lehet indítani a készüléket. Mivel egy esetleges fagyásnál nincs lehetőség az akkumulátor kivételére.
Ez általában kivehető akksinál is elérhető. Kevés eset van, amikor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest