Két évig kap szoftverfrissítést a Honor 8

A Honor 8 gyönyörű, és nemcsak a termékképeken, hanem itt a kezemben is, úgyhogy egy rubrikát kipipált a Huawei önállóan működő brandje. Még egyet a villámgyors Kirin 950-es SoC-vel és a 4 gigabájt RAM-mal, azonban nemcsak a hardveren és a konstrukción múlik az időtállás, hanem a szoftverek frissen tartásán is. Éppen ezért jó hír, ami a Honor 8 amerikai premierje után, a márka Google+ oldalán elhangzott: az első tizenkét hónapban legalább három havonta érkeznek rendszerfrissítések a mobilra, és a második tizenkettőben is garantált a szoftvertámogatás, beleértve a biztonsági és rendszerszintű update-eket.

Igazán szép a Honor 8, ám ennél is fontosabb a garancia a hosszú szoftverfrissítésekre
Igazán szép a Honor 8, ám ennél is fontosabb a garancia a hosszú szoftverfrissítésekre [+]

Ez az elkötelezettség remekül hangzik, és remélhetőleg a többi Honor és Huawei készülék is legalább ennyi ideig részesül a frissítésekből. A Honor 8-at egyébként legalább olyan lelkesen kezdtük tesztelni pont a mai napon, mint két elődjét, amelyek egyaránt plecsnivel távoztak. A nálunk lévő darab EMUI 4.1-es rendszert futtat, Android 6.0-s alapokon.

Azóta történt

  • Kivételesen sikeres a Honor 8

    Nem csak a legnagyobb kínai gyártónak alakul jól az idei éve, a Huawei almárkája sajtóeseményen büszkélkedett el a Honor 8 sikerével.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor Note 8

    A Huawei fennhatósága alá tartozó gyártó az ígéreteknek megfelelően bemutatta a 6,6 hüvelykes kijelzővel ellátott óriásmobilját.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

Hirdetés