- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pv1982
csendes újonc
A legnagyobbon 3968x2976, nálam 2,4MB , 2,6MB, max 2,8-3 MB. 3,2 MB már vakuval jött csak össze.
Nem tudom mekkora a gyakorlati jelentősége, lehet csak rossz szokás, hogy az ember hozzászokik ahhoz, hogy új telefon -> nagyobb képek= jobb képek
Az auto fényerőt nem szerettem soha egyik telefonnál sem amúgy, mindig halványabb mint amire igényem van/volt. Közben látom már megvan a gond, amúgy tényleg nem borzasztó, csak gondoltam hátha van megoldás, na majd egyszercsak
Quqesz: köszi a tanácsokat, határozottan alakul a dolog..
A Samsung féle túlélesítésben is lehet valami, elfogadom.
A Youtubeot mondjuk pont egy 720as videoklippel csekkoltam, tény, hogy 1080ban jobb a helyzet, meg a színhőmérséklettel is érdemes eljátszani még egyel jobban ahogy látom, de ezt is megértettem, hogy az AMOLED+Samsung páros máshogy jelenít meg szóval át kell állni.
Az éjszakai módot félreértettem valóban, de színvédelem is ki van kapcsolva teljesen, szóval nem ő a bűnös
Viszont folyamatosan fedezem fel az apróságokat, a lezárt képernyőn alul a kamera mellett felhúzható gyors eszköztár a zseblámpával számológéppel stb. nálam totál nyerő húzás.
Köszönöm mindenkinek, a telefon továbbra is állatjó összességében!
-
peti85
senior tag
Nekem az AllCallRecorder bevált az előző telefonomon, és működik H8-ön is. Annyit tapasztaltam, hogy telefon újraindítás után egyszer kézzel el kell indítani a programot. De felveszi mindkét fél hangját jó minőségben ha ezt engedélyezed, valamint beállítható hogy meddig őrizze meg a felvételeket, de törlés ellen védetté is lehet tenni a fontosakat.
-
ORCA58
addikt
-
Csabikavagyo
tag
Igen tudom,én sem találtam az enyémben. Viszont a főnökömnek megtetszett a teló,miután kipróbáltuk enyémben az active dual sim előnyeit,és lecserélte H8-ra az S7 EDGE-t. Jó igaz azért is mert látta rajtam mennyire elégedett vagyok egyébként a telefonnal. ..és most én vagyok a hibás mert nem tudja gyárilag a csoportokhoz rendelni a csengőhangokat...
-
Sragi
őstag
Nekem azert is hianyzik mert 3 evig LG G2-m volt.Egy kis ido kell ,hogy megszokjam ,hogy nincs kopogtatas
De igazabol nagyon jol mukodik az ujjlenyomat olvaso.
Mondjuk eleg sok mas gyarto is atvette a dupla kopp rendszert.
Egyebkent az okos hatso gomb nagyon jo lett. Hasznos funkciokat lát el. -
Dixhorn
csendes tag
Van egy új szürke Luphie féle alukeretem eladó. Tegyél rá előre hátra üveget és annyi.Jól néz ki.Ugyanúgy szokni kell a fogást és télen rohadt hideg meg nagyobb is.
Nekem a 4,6-os Sony után igen nagy ez az 5,2 es telcsi. remélem a jövőben lesznek normális 5 colos telcsik is.
http://www.ebay.com/itm/291855462788?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=590858975221&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
2500 ért postával együtt viheted is.
Ocsmány a szintelen szilikontok rá, de nekem kényelmes, a kinézet meg..hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest